Cok hafif bi pembelik geldi.ve bütün modumu aldıyarinki atesde düşerse beni onaylamış olur
Aynen en azindan kist falan var mi bi bakilsinCanım geçmiş olsun. Git hastaneye esinle testleriniz yapılsın. Ertelemeyin bence
teşekkür ederim canım saol..evett bugün güzel haberler aldım dün için çok moralim bozulmuştu çok bekledim yine bugün hastanede ama değdi.
anlamanız için biraz detaylı yazacağım :))
bugün tekrar kan verdim ve e2 999 çıktı ben hemşirelere taa deneme transferi yaptırdığım günden beri söyleyip duruyorum bugünde aynı şeyi söyledim.ben normal adet oldum 5 gün sürdü dün adetimin 13.gününde bu testi verdim diye ama çok önemsemediler tekrar yakın zamanda adet olacağımı düşünerek..ve bunlarda ellerindeki kağıtlara göre doktora bilgi veriyorlardı... tüp bebeği yapacak doktorla nihayet bugün görüştüm.dedim ben doktorla görüşmek istiyorum ısrarlarıma dayanamayıp beni görüştürdüler.doktor ilk etap da hemşirelerin tutmuş olduğu dosyama göre konuşmaya başladı;senin 2 tane kistin var e2 yüksek sana doğum kontrol hapı vereceğim kullan kistten kurtulalım önümüzdeki aya tedavine başlarız dedi.Sonra baştan durumumu size anlatayım dedim doktora..ben tarlusalı kullandıktan 4-5 gün sonra adet oldum ve buda hemen hemen normal adet dönemime denk geldi hatta hemşireler bana ilacı bıraktıktan sonra tekrar adet olacağımı söylediler dedim.Ve o son adet dönemime göre benim bugün 14.günüm dedim..bugün 14.günüm olduğunu söyleyince doktor şöyle bir durdu önce hemşirelere sonra bana baktı..Çünkü onlar benim en son adet tarihimi 25 mayıs olarak not etmişlerdi.O zaman işler değişti dedi..Orda görünen kist değildi senin olgunlaşmış yumurtan dedi ve e2 nin yüksekliğini buna bağladı.Çünkü rahim kalınlığın şu anda 6,1 dedi.orda zaten bir tutarsızlık var dedi.Dün görünen kist değil kesinlikle yumurta dedi.Ve zaten bu durumda tüp bebek yapılamayacağını ve adet olduğunda gel tedavine başlayacağız dedi.Ayrıca bugün, yarın ve pazartesi günü kesinlikle ilişki olsun son kez değerlendirin biz buralarda ne mucizeler gördük dedi ve eğer adet olursan gel dedi ve gönderdi beni.
Ve düne tekrar gelmek istiyorum dün nasıl olurda yumurtayı kist olarak görüdüğüne..
tüp bebeğe başlayacak yaklaşık 7-8 kişi vardık ve sırayla ultrasona girdik.Ve hepside adet olmuşlardı.Ultrasona girenlerin rahim kalınlığı ve folikül sayılarına bakıldı.Herkesde doğal olarak folikül göründü ve tedavilerine başlandı. bende ise sadece iki tane kist.Ama atladıkları bişey vardı orda.Onlar adet olmuşlardı ben henüz olmamıştım çünkü daha yumurtlama evresindeydim ultrasona bakan doktorda folikül beklerken varolan iki tane yumurtamın boyutunu büyük görünce kist olarak değerlendirmiş.
Çok uzun yazdım kızlar usanmadan okursunuz inşallah.Nur topu gibi iki tane yumurtam varmış.Değerlendireceğim tabiki ama olmazsada sıkıntı yok adetle birlikte tüp bebeğe başlayacağım.Bugün ufak bir yanlıştan dönüldü hemşirelerin dikkatsizliği yüzünden iyikide ısrarcı olup doktorla görüşmüşüm diyorum.Ama sağolsun doktor içimi ferahlattı çok şükür.
Kızların da dediği gibi hemen ilaca başlama derim.Aynen en azindan kist falan var mi bi bakilsin
Yok sadece hormon degerlerime baktirip yumurtaliklara baktiricamKızların da dediği gibi hemen ilaca başlama derim.
hah şimdi oldu tamam.
iğne kullanacaksın opu olacaksın inşallah.
hadi bakalım Rabbim muvaffak eylesin.
anca konuşsunlar... pes yani. Otomatiğe bağlamış hepsi. İnşallah doğal gebelik olur.
2 gündür çalışma Yok bugünü mutlaka değerlendirmeye çalışınKasık bölgesinde bi kaç saattir kramp var. Yumurta mı gelişiyo yoksa çatlama mı? Adetin 10.günü
Canım valla kafam çok karışık. Doktorun verdiği ilaç beni kötü yaptı. Bende 14 cü günü bıraktım angeliq i. Ondan sonra ateşim sabit kaldı. Hani filmlerde görürüz ya kalp atışı durunca sabit bir çizgi olur. İşte benim tabloda sabit öyle tek çizgi gidiyor. Bu gün sabah kendi kendime güldüm yumurtalıklarım öldüm artık uğraşma mesajı veriyor bana heralde diye düşündüm. Hamile olduğuma inanmıyorum artık. Bence doktorun verdiği o ilaç uyardı hormonları ve ateş yükseldi şu anda devam ediyor. Bakalım ne zaman adet olucam bekliyorum çaresizce. Hiç bir hamilelik belirtim yok. 3 gün önce eşimle sabah birlikteliğimizden sonra karnımda çok büyük bir sancı yaşadım. Geçmese ambulans çağıracaktım. Sanki doğum sancısı başlangıcı gibiydi ve hiç durmadan ağırıyordu. Sonra sancı yavaşladı ve geçti. Hiç bir şey olmamış gibi devam ettim hayata. Arada bir kasıklarımda sancı oluyor. Angeliq e adet olduktan sonra tekrar başlıycam ama şu an içmek istemiyorum. Östrojen ve progestoron salgılanmasını sağlayan bir ilaçmış. Doktor canlandırır ve adet olursun dedi. Ama ne zaman adet olurum bir şey demedi. Zaten doktorların ağzından kerpetenle çekip alıyoruz lafları. Bakalım hayırlısı olsun inş. 1 hafta daha adet olmazsam tekrar doktora gidicem ama bu sefer başka devlet hastanesine gidicem. Şu an ki doktoruma fazla güvenim kalmadı. Bana şubat ayında klomen kullandırttı ve klomen 40 yaş üstü için iyi değilmiş. Bir de klomen kullandırtsın diyen kişi medical park tüp bebek doktoru. Ben hangisine güveneyim artık bilmiyorum...Remicik nerelerdesin? Tablon ilginç ilerliyor test falan yaptın mı
Canım lekelenme yok daha.normalde 6 bucukta ölçüyorum ama bugun 5bucukta uyandım yataktanda cikmam gerekiyordu.cikmadan ölçtüm.sonrada uyuyamadim daha tekrar ölçmedim.uyanmamis olsam 6bucuktada ayni cikarmiydi bilmiyorumhilallll leke ne durumda bugünkü ölçüm saatin farklı mı
Canım valla özel bir şey yapmıyorum. Eşim evlendiğinden beri işe gitmekten spor yapamadığı için belki ondan böyle oluyodur. Sporu benimle yapmış oluyor enerjisini atıyor sanırsam. Bi de çok yemek yiyor ama hiç kilo almıyor. Gece veya sabah farketmiyor beni uyandırıyor. Bende sesimi çıkartmıyorum ne istiyorsa yapıyorum. Eşimi çok seviyorum. Yeterki o mutlu olsun ben gece gündüz çalışma yaparım. Yani gerçekten kadının elinde değil bu olay. Erkekle alakalı her şey. Bide sigara içki yok bizde. Bol oksijenli yerde oturuyoruz. Belki onunda faydası vardır bilemiyorum. Ama inanın ki ağustos ayında evlilik yıl dönümümüz ve bende şaşkınım bu duruma nasıl bir erkekte bu kadar performans olur anlayamadım. Bilimsel bir açıklaması olabilirmi bilmiyorum. Sperm sayısı az olduğu içinmi böyle acaba ya da başka bir sebep mi var araştırılsa çıkar belki meydana. Yaşıyla alakalı değildir sanırsam. İlk eşimle evlendiğimizde 32 yaşındaydı ve o da böyleydi. Sonra ilerleyen yıllarda 1 veya 2 gün ara verdiği oluyordu. Şu an ki eşim 22 buçuk yaşında. Şimdi yazarken aklıma geldi ben sabahları uyandığımda bile hep gülümsüyorum. Eşim bana baktığında hep gülümsüyorum ona. Hep gidip öpüp seviyorum. Eski eşimede böyle yapardım. Sinirlendiğinde teselli ediyorum. Olsun ölümlü dünya sinirlenme derin nefes al geçicek diyorum. Her konuda alttan alıyorum. Bana yaklaşıp dokunduğunda hep karşılık veriyorum. Hiç hayır demiyorum. Belki azıcıkta olsa benim davranışlarımın etkiside oluyordur. Ama bence en büyük faktör erkek için doğru beslenmek ve stressiz ortam, bol oksijen olabilir... Bide şunu ekleyeyim biz siyah çay hiç içmeyiz ve şeker de kullanmadığımız için belki onunda etkisi vardır. İşlenmiş şekerin zararlı olduğunu söylüyorlar. Ben marketten kurabiye bile almıyorum işlenmiş şekerle yapıldığı için. Torkunun ürünlerini alıyorum sadece.örnek al cemrecim65 günde 61 kere....
Evet geldi dun gece nedense her seferinde boyle adetle sonuçlanacak gibi geliyor artikNaberr regl gelmiş sonunda hadi inşallah bu ay bebeğin geldiği ay olur
O psikoloji hepimizde oluyor ara araEvet geldi dun gece nedense her seferinde boyle adetle sonuçlanacak gibi geliyor artik
Kramp devam ediyor hala, ateş dün 36.1 di bugün 35.9 bnce de çalışma olmalı. Ama servikal sıvı kremsi yapışkan2 gündür çalışma Yok bugünü mutlaka değerlendirmeye çalışın
Bu ilk tablo oyüzden ovulasyon ne zaman olur kestiremiyorum.gün aşırı şeklinde devam edersek kaçırma şansımız olmazKramp devam ediyor hala, ateş dün 36.1 di bugün 35.9 bnce de çalışma olmalı. Ama servikal sıvı kremsi yapışkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?