Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anca konuşsunlar... pes yani. Otomatiğe bağlamış hepsi. İnşallah doğal gebelik olur.

Remicik nerelerdesin? Tablon ilginç ilerliyor test falan yaptın mı
Canım valla kafam çok karışık. Doktorun verdiği ilaç beni kötü yaptı. Bende 14 cü günü bıraktım angeliq i. Ondan sonra ateşim sabit kaldı. Hani filmlerde görürüz ya kalp atışı durunca sabit bir çizgi olur. İşte benim tabloda sabit öyle tek çizgi gidiyor. Bu gün sabah kendi kendime güldüm yumurtalıklarım öldüm artık uğraşma mesajı veriyor bana heralde diye düşündüm. Hamile olduğuma inanmıyorum artık. Bence doktorun verdiği o ilaç uyardı hormonları ve ateş yükseldi şu anda devam ediyor. Bakalım ne zaman adet olucam bekliyorum çaresizce. Hiç bir hamilelik belirtim yok. 3 gün önce eşimle sabah birlikteliğimizden sonra karnımda çok büyük bir sancı yaşadım. Geçmese ambulans çağıracaktım. Sanki doğum sancısı başlangıcı gibiydi ve hiç durmadan ağırıyordu. Sonra sancı yavaşladı ve geçti. Hiç bir şey olmamış gibi devam ettim hayata. Arada bir kasıklarımda sancı oluyor. Angeliq e adet olduktan sonra tekrar başlıycam ama şu an içmek istemiyorum. Östrojen ve progestoron salgılanmasını sağlayan bir ilaçmış. Doktor canlandırır ve adet olursun dedi. Ama ne zaman adet olurum bir şey demedi. Zaten doktorların ağzından kerpetenle çekip alıyoruz lafları. Bakalım hayırlısı olsun inş. 1 hafta daha adet olmazsam tekrar doktora gidicem ama bu sefer başka devlet hastanesine gidicem. Şu an ki doktoruma fazla güvenim kalmadı. Bana şubat ayında klomen kullandırttı ve klomen 40 yaş üstü için iyi değilmiş. Bir de klomen kullandırtsın diyen kişi medical park tüp bebek doktoru. Ben hangisine güveneyim artık bilmiyorum...

hilallll leke ne durumda bugünkü ölçüm saatin farklı mı
Canım lekelenme yok daha.normalde 6 bucukta ölçüyorum ama bugun 5bucukta uyandım yataktanda cikmam gerekiyordu.cikmadan ölçtüm.sonrada uyuyamadim daha tekrar ölçmedim.uyanmamis olsam 6bucuktada ayni cikarmiydi bilmiyorum

örnek al cemrecim 65 günde 61 kere....
Canım valla özel bir şey yapmıyorum. Eşim evlendiğinden beri işe gitmekten spor yapamadığı için belki ondan böyle oluyodur. Sporu benimle yapmış oluyor enerjisini atıyor sanırsam. Bi de çok yemek yiyor ama hiç kilo almıyor. Gece veya sabah farketmiyor beni uyandırıyor. Bende sesimi çıkartmıyorum ne istiyorsa yapıyorum. Eşimi çok seviyorum. Yeterki o mutlu olsun ben gece gündüz çalışma yaparım. Yani gerçekten kadının elinde değil bu olay. Erkekle alakalı her şey. Bide sigara içki yok bizde. Bol oksijenli yerde oturuyoruz. Belki onunda faydası vardır bilemiyorum. Ama inanın ki ağustos ayında evlilik yıl dönümümüz ve bende şaşkınım bu duruma nasıl bir erkekte bu kadar performans olur anlayamadım. Bilimsel bir açıklaması olabilirmi bilmiyorum. Sperm sayısı az olduğu içinmi böyle acaba ya da başka bir sebep mi var araştırılsa çıkar belki meydana. Yaşıyla alakalı değildir sanırsam. İlk eşimle evlendiğimizde 32 yaşındaydı ve o da böyleydi. Sonra ilerleyen yıllarda 1 veya 2 gün ara verdiği oluyordu. Şu an ki eşim 22 buçuk yaşında. Şimdi yazarken aklıma geldi ben sabahları uyandığımda bile hep gülümsüyorum. Eşim bana baktığında hep gülümsüyorum ona. Hep gidip öpüp seviyorum. Eski eşimede böyle yapardım. Sinirlendiğinde teselli ediyorum. Olsun ölümlü dünya sinirlenme derin nefes al geçicek diyorum. Her konuda alttan alıyorum. Bana yaklaşıp dokunduğunda hep karşılık veriyorum. Hiç hayır demiyorum. Belki azıcıkta olsa benim davranışlarımın etkiside oluyordur. Ama bence en büyük faktör erkek için doğru beslenmek ve stressiz ortam, bol oksijen olabilir... Bide şunu ekleyeyim biz siyah çay hiç içmeyiz ve şeker de kullanmadığımız için belki onunda etkisi vardır. İşlenmiş şekerin zararlı olduğunu söylüyorlar. Ben marketten kurabiye bile almıyorum işlenmiş şekerle yapıldığı için. Torkunun ürünlerini alıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…