Adetin birinci günü başlıyoruzKızlar ateşi yuma kacgun kala olcuyorsunuz
Evet gün aşırı olarak devam ederim bu günden itibaren. İnşallah bebişi yakalarızBu ilk tablo oyüzden ovulasyon ne zaman olur kestiremiyorum.gün aşırı şeklinde devam edersek kaçırma şansımız olmaz
Evet gün aşırı olarak devam ederim bu günden itibaren. İnşallah bebişi yakalarız
Kız bebek erkek bebek hiiiiiçh fakretmez. Yeter ki sağlıkla gelsin bebiş :) sperm kalitesi açısından gün aşırı ilişki öneriliyoKız bebek içinmi gün aşırı yapacaksın cnm
hilallll ne durumdasın lekeler falan
hilallll ne durumdasın lekeler falan
kizlar şimdi hafiften gelmeye başladıBende ona bakmaya geldim :)
kizlar şimdi hafiften gelmeye başladıateşte düştü zaten.gene olmadı
benim umudum kalmadi canım.lekelenmem genelde bu atesle baslayip düşüşe geciyor gene aynibekleyelim bakalım insallah gelmez
Olsun canım üzülme mutlaka bir gün olucak. Daha gençsin yumurtaların var. Bak benim şansım yok gibi bir şey. Ama yinede Allahtan ümit kesilmez diyerek çabalıyorumkizlar şimdi hafiften gelmeye başladıateşte düştü zaten.gene olmadı
tabiki Allahtan ümit kesilmez canimOlsun canım üzülme mutlaka bir gün olucak. Daha gençsin yumurtaların var. Bak benim şansım yok gibi bir şey. Ama yinede Allahtan ümit kesilmez diyerek çabalıyorum
Yumurtlama gününü kesin bilmiyoruz bence hala ümit var 2 gün sonra tekrar test yap15. Gün 36.2
16. Gün 36.2
17. Gün 36.1 ilişki
18. Gün 36.1
19. Gün 36.0 ovulasyon testi pozitif ilişki
20. Gün 36.0 ilişki
21. Gün 36.3
22. Gün 36.2 ilişki
23. Gün 36.3
24. Gün 36.4
25. Gün 36.4
26. Gün 36.4
27. Gün 36.5
28. Gün 36.5
29. Gün 36.7 iki damla pembe leke*
30. Gün 36.7
31. Gün 36.6
Bugun idrar testi yaptim negatif çıktı hatta o sinir olduğum beyaz çizgi çıktı yineyarın adet günüm ama hiç ümidim kalmadı olma bugun çıkardı sanki
İdrar testi yanıltıcı olabilir. Kaç gün gecikme yaşadın. O pembe leke yerleşme kanaması olabilir15. Gün 36.2
16. Gün 36.2
17. Gün 36.1 ilişki
18. Gün 36.1
19. Gün 36.0 ovulasyon testi pozitif ilişki
20. Gün 36.0 ilişki
21. Gün 36.3
22. Gün 36.2 ilişki
23. Gün 36.3
24. Gün 36.4
25. Gün 36.4
26. Gün 36.4
27. Gün 36.5
28. Gün 36.5
29. Gün 36.7 iki damla pembe leke*
30. Gün 36.7
31. Gün 36.6
Bugun idrar testi yaptim negatif çıktı hatta o sinir olduğum beyaz çizgi çıktı yineyarın adet günüm ama hiç ümidim kalmadı olma bugun çıkardı sanki
Ben adet oldum. Bu ay birlikte bebeklerimiz için gün sayalım. Haziran güzel haber alamadık. Temmuz tüm bekleyenlere şans getirsin. Ben transferi bir iki ay deneyip olmazsa yaptıracağım. İnşallah gerek kalmaz.tabiki Allahtan ümit kesilmez canimcoktA genc sayilmam 35 yasindayim ve ilk cocugum olacak nasip olursa ama 21 aydır hep ayni son insanı yipratiyor
evet canım sabah gordum tablonda başlamış adetin.benimde 2,3 günüm var adetime.bende bu ay farklı bi hastaneye gitcem tekrar tahlillerim yapılsın,degerlerimize bakılsın hem esimin hem benim.insallah gerek kalmaz canim insallah kendiliğinden gelir yavrunBen adet oldum. Bu ay birlikte bebeklerimiz için gün sayalım. Haziran güzel haber alamadık. Temmuz tüm bekleyenlere şans getirsin. Ben transferi bir iki ay deneyip olmazsa yaptıracağım. İnşallah gerek kalmaz.
Gecikme henuz olmadi gecen ay ki gibi olursa yarın adet olmam lazim ama normalde adet olmadan 3 gun once atesim dusmeye baslardi sirf o beni umitlendiriyor. Kanama kelimenin tam anlamiyla iki damlaydi yaa sonra da gelmedi yerlesme kanamasi daha fazla olmuyor muİdrar testi yanıltıcı olabilir. Kaç gün gecikme yaşadın. O pembe leke yerleşme kanaması olabilir
Yarin adet olmazsam iki gun sonra tekrar yaparim bakalim ne olcakYumurtlama gününü kesin bilmiyoruz bence hala ümit var 2 gün sonra tekrar test yap
Güzel olacak. Hayırlısı inşallahYarin adet olmazsam iki gun sonra tekrar yaparim bakalim ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?