Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım üzülme mutlaka bir gün olucak. Daha gençsin yumurtaların var. Bak benim şansım yok gibi bir şey. Ama yinede Allahtan ümit kesilmez diyerek çabalıyorum
tabiki Allahtan ümit kesilmez canim coktA genc sayilmam 35 yasindayim ve ilk cocugum olacak nasip olursa ama 21 aydır hep ayni son insanı yipratiyor

15. Gün 36.2
16. Gün 36.2
17. Gün 36.1 ilişki
18. Gün 36.1
19. Gün 36.0 ovulasyon testi pozitif ilişki
20. Gün 36.0 ilişki
21. Gün 36.3
22. Gün 36.2 ilişki
23. Gün 36.3
24. Gün 36.4
25. Gün 36.4
26. Gün 36.4
27. Gün 36.5
28. Gün 36.5
29. Gün 36.7 iki damla pembe leke*
30. Gün 36.7
31. Gün 36.6
Bugun idrar testi yaptim negatif çıktı hatta o sinir olduğum beyaz çizgi çıktı yine yarın adet günüm ama hiç ümidim kalmadı olma bugun çıkardı sanki

Yumurtlama gününü kesin bilmiyoruz bence hala ümit var 2 gün sonra tekrar test yap

İdrar testi yanıltıcı olabilir. Kaç gün gecikme yaşadın. O pembe leke yerleşme kanaması olabilir

tabiki Allahtan ümit kesilmez canim coktA genc sayilmam 35 yasindayim ve ilk cocugum olacak nasip olursa ama 21 aydır hep ayni son insanı yipratiyor
Ben adet oldum. Bu ay birlikte bebeklerimiz için gün sayalım. Haziran güzel haber alamadık. Temmuz tüm bekleyenlere şans getirsin. Ben transferi bir iki ay deneyip olmazsa yaptıracağım. İnşallah gerek kalmaz.

Ben adet oldum. Bu ay birlikte bebeklerimiz için gün sayalım. Haziran güzel haber alamadık. Temmuz tüm bekleyenlere şans getirsin. Ben transferi bir iki ay deneyip olmazsa yaptıracağım. İnşallah gerek kalmaz.
evet canım sabah gordum tablonda başlamış adetin.benimde 2,3 günüm var adetime.bende bu ay farklı bi hastaneye gitcem tekrar tahlillerim yapılsın,degerlerimize bakılsın hem esimin hem benim.insallah gerek kalmaz canim insallah kendiliğinden gelir yavrun bide ben hala ovu testindeyim.nasil saniyesinde kop koyu oldu.hamilelik belirtisi degilse ben adete 5 gun kala genemi yumurtladim acaba

İdrar testi yanıltıcı olabilir. Kaç gün gecikme yaşadın. O pembe leke yerleşme kanaması olabilir
Gecikme henuz olmadi gecen ay ki gibi olursa yarın adet olmam lazim ama normalde adet olmadan 3 gun once atesim dusmeye baslardi sirf o beni umitlendiriyor. Kanama kelimenin tam anlamiyla iki damlaydi yaa sonra da gelmedi yerlesme kanamasi daha fazla olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…