Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende senin hamile olduğuna emindim. Beta HCG yi lh sanıyor o testler. Sende beta HCG çıkmadı çok şaşırdım. O zaman neden koyu idi bilmiyorum.

Bende senin hamile olduğuna emindim. Beta HCG yi lh sanıyor o testler. Sende beta HCG çıkmadı çok şaşırdım. O zaman neden koyu idi bilmiyorum.
bende anlamadim canım.su lekelenmem baslamasa hala umut ederdim.çünkü ovu testleri erken gebelik testi gibi bazen onceden tespit edermis.yarını merak ediyorum bakalım atesim dusecekmi

Yerleşme kanaması kimi kadında hiç olmuyo. Kimisi de hiç farketmiyo. Zaten çoğu açıklama da yerleşme kanaması nin ki iki damla lekelenme şeklinde olduğu, renginin de pembe ya da kahverengi olduğu yazıyo. Bi kaç gün bekleyelim bakalım. Umarım bebiş yerleşmiştir

Canım E2 değerin düşük çıkmış. 21 ve üzeri olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

LH ile FSH arasındaki farkın da 2 den yukarı olmaması gerekiyor.
E2 de cok sorun yok ama fsh bu kadarken lhin 3 4 olmasi gerekiyordu

E2 de cok sorun yok ama fsh bu kadarken lhin 3 4 olmasi gerekiyordu

LH ın yüksek olması pko olabileceğini gösteriyor tabii usd görüntüsünün de bunu desteklemesi lazım canım. E2 dediğin östrojen kuzum onun yükselmesi lazım. Dr.a ne zaman göstereceksin?

LH ın yüksek olması pko olabileceğini gösteriyor tabii usd görüntüsünün de bunu desteklemesi lazım canım. E2 dediğin östrojen kuzum onun yükselmesi lazım. Dr.a ne zaman göstereceksin?
Gosterdim zaten usgde bisey cikmadi doktorda sadece lh biraz yuksek ama ilaca gerek yok dedi

Kizlar sabahtan beri düşünüyorum karar veremedim.simdi ben tekrar hastaneye gitcem ya gene ayni hastaneyeye gidersem direk 3.asilamami isteyi yaptirabilirim.farkli bir hastaneye gidersem herşey sil bastan olacak.en son gittigimiz iyi bi doktor vardi onun dedigi aklima geliyor nerde basladiysan orda devam et.vakit kaybi olur senin icin demisti.sizce napayim

Aşılama yaptırmayı düşünüyorsan oraya git ama düşünmüyorsan başka bir dr.a da gidip takip yaptırabilirsin canım.

Aşılama yaptırmayı düşünüyorsan oraya git ama düşünmüyorsan başka bir dr.a da gidip takip yaptırabilirsin canım.
aslında şöyle düşünüyorum.hormon değerleriMi buraya atmıştım.degerlerim normal.doktorlarda hep normal dedi.eşimin spremlerindede cok bi sıkıntı yok.tekrar aşılama yaptırayım.asilamada esimin sperm sonucuda çıkıyor ya diger asilamalardaki oranlarlada kiyaslama yaparim.dahami iyi dahami kötü.bide biz asilamalarda hep 3-4 günlük perhizle gittik.bu sefer 1,2 günlük perhizle gitcem.spermler daha yeni olur.oburlerinde acemilikti kâğıtta öyle yaziyor diye 3,4 gun ara verip gidiyorduk.bide böyle deneyim asilamayi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…