Olsun 35 yaşta genç yumurtaların için. Benim yaşım 43 olduğu için yumurtam çok az artık.tabiki Allahtan ümit kesilmez canimcoktA genc sayilmam 35 yasindayim ve ilk cocugum olacak nasip olursa ama 21 aydır hep ayni son insanı yipratiyor
aslında şöyle düşünüyorum.hormon değerleriMi buraya atmıştım.degerlerim normal.doktorlarda hep normal dedi.eşimin spremlerindede cok bi sıkıntı yok.tekrar aşılama yaptırayım.asilamada esimin sperm sonucuda çıkıyor ya diger asilamalardaki oranlarlada kiyaslama yaparim.dahami iyi dahami kötü.bide biz asilamalarda hep 3-4 günlük perhizle gittik.bu sefer 1,2 günlük perhizle gitcem.spermler daha yeni olur.oburlerinde acemilikti kâğıtta öyle yaziyor diye 3,4 gun ara verip gidiyorduk.bide böyle deneyim asilamayi diyorum.
orasi öyle olacagi varsa ne yapsan önüne gecilmez bizim komsumuzun görümcesininde 10 yıldır olmuyormus 40 yaşında kendiliginden hamile kalmis.simdi masallah 1,5 yasinda dünya tatlisi bi prensesi varOlsun 35 yaşta genç yumurtaların için. Benim yaşım 43 olduğu için yumurtam çok az artık.
Belkide yumurtalarım olgunlaşmadan çatlıyodur. Benim işim artık şansa kaldı.
Kardeşim 38 yaşında ve 5 aylık hamile. Bi de hamile kalmamak için her ay iğne yaptırdığı halde hamile kaldı. Demek ki ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor.
insallah canim.randevuyu aldim.adet yarinmi olurum bir sonraki gunmu bilmiyorum.ona göre degistiririm tarihi.hayirlisi olsun artikİnşallah bu defa yüzün güler canım benim
Vakit kaybı neden olsun sonuçları ve işlemleri yeni Dr a anlatmak, göstermek 5 dk sürmüyor. İçinden gelen yere git hiç bir sıkıntı olmaz. Sil baştan olacak birşey yok.Kizlar sabahtan beri düşünüyorum karar veremedim.simdi ben tekrar hastaneye gitcem ya gene ayni hastaneyeye gidersem direk 3.asilamami isteyi yaptirabilirim.farkli bir hastaneye gidersem herşey sil bastan olacak.en son gittigimiz iyi bi doktor vardi onun dedigi aklima geliyor nerde basladiysan orda devam et.vakit kaybi olur senin icin demisti.sizce napayim
Vakit kaybı neden olsun sonuçları ve işlemleri yeni Dr a anlatmak, göstermek 5 dk sürmüyor. İçinden gelen yere git hiç bir sıkıntı olmaz. Sil baştan olacak birşey yok.
Çok tesekkur ederim ablamN NARGIZA_DOVLET CNm Allah analı babalı büyütsün inşallah.doğum olmuş:))
Listede doğumlar başladı bakalım:) yavaş yavaş liste eriyecektir Yen'i hamişler bekliyoruz herkes elini çabuk tutsun
Sıra sende @Tgbptn :)
Benim tüp bebek doktoru hormon testleri rahim filmi vs istemedi. Eskilere baktı. Sadece sperm testini kendi hastanelerinde yapılmasını istedi. Ben 3 Dr değiştirdim. Şimdide tüp bebek hastanesini değiştireceğim. Son dondurulmuş tutmazsa. Bir türlü içime sineni bulamadım. Değiştirmek istiyorsa düşünmesin. Vakit kaybı değil bence. Beğenmiyorsa tabi.Hastane prosedürleri raporları baştan yapıyor ya galiba Hilal o kısmı söylemek istedi canım.
Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün.Çok tesekkur ederim ablamŞimdi biri birimize alışma aşamasındayız
cibi35 senin hamilelik nadış gidiyor canım
Çok şükür bir sıkıntımız yok canım.
Mahalle baskısıyla perşembe 2li test yaptırıcam onun gerginliği haricinde bir şey yok :))
Hastane prosedürleri raporları baştan yapıyor ya galiba Hilal o kısmı söylemek istedi canım.
genelde burdaki yani Ankara da ki hastaneler genelde baska hastanenin yaptigina bakmiyor.onu düşünerek kararsiz kaldim.bide icimde tekrar aşılamayı denemek vardi bu yuzden önceki hastanede tekrar asilama yaptircam hayirlisiylaBenim tüp bebek doktoru hormon testleri rahim filmi vs istemedi. Eskilere baktı. Sadece sperm testini kendi hastanelerinde yapılmasını istedi. Ben 3 Dr değiştirdim. Şimdide tüp bebek hastanesini değiştireceğim. Son dondurulmuş tutmazsa. Bir türlü içime sineni bulamadım. Değiştirmek istiyorsa düşünmesin. Vakit kaybı değil bence. Beğenmiyorsa tabi.
yahu bu bebek kız mı erkek mi?
Ahh kuzum bu sıralar gündem başlığı ama sonuç yok :)) benim Dr 16. Hafta söylerim dedi hemde bana
Senin doktorun bizi meraktan çatlatacak mı?
daha bir ay varrrrrrrr
İnşallah güzel çıkar canımÇok şükür bir sıkıntımız yok canım.
Mahalle baskısıyla perşembe 2li test yaptırıcam onun gerginliği haricinde bir şey yok :))
Bu ay mıgenelde burdaki yani Ankara da ki hastaneler genelde baska hastanenin yaptigina bakmiyor.onu düşünerek kararsiz kaldim.bide icimde tekrar aşılamayı denemek vardi bu yuzden önceki hastanede tekrar asilama yaptircam hayirlisiyla
İnşallah güzel çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?