Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tabiki Allahtan ümit kesilmez canim coktA genc sayilmam 35 yasindayim ve ilk cocugum olacak nasip olursa ama 21 aydır hep ayni son insanı yipratiyor
Olsun 35 yaşta genç yumurtaların için. Benim yaşım 43 olduğu için yumurtam çok az artık.
Belkide yumurtalarım olgunlaşmadan çatlıyodur. Benim işim artık şansa kaldı.

Kardeşim 38 yaşında ve 5 aylık hamile. Bi de hamile kalmamak için her ay iğne yaptırdığı halde hamile kaldı. Demek ki ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor.

İnşallah bu defa yüzün güler canım benim

orasi öyle olacagi varsa ne yapsan önüne gecilmez bizim komsumuzun görümcesininde 10 yıldır olmuyormus 40 yaşında kendiliginden hamile kalmis.simdi masallah 1,5 yasinda dünya tatlisi bi prensesi var

Vakit kaybı neden olsun sonuçları ve işlemleri yeni Dr a anlatmak, göstermek 5 dk sürmüyor. İçinden gelen yere git hiç bir sıkıntı olmaz. Sil baştan olacak birşey yok.

Vakit kaybı neden olsun sonuçları ve işlemleri yeni Dr a anlatmak, göstermek 5 dk sürmüyor. İçinden gelen yere git hiç bir sıkıntı olmaz. Sil baştan olacak birşey yok.

Hastane prosedürleri raporları baştan yapıyor ya galiba Hilal o kısmı söylemek istedi canım.

Çok tesekkur ederim ablam Şimdi biri birimize alışma aşamasındayız

Hastane prosedürleri raporları baştan yapıyor ya galiba Hilal o kısmı söylemek istedi canım.
Benim tüp bebek doktoru hormon testleri rahim filmi vs istemedi. Eskilere baktı. Sadece sperm testini kendi hastanelerinde yapılmasını istedi. Ben 3 Dr değiştirdim. Şimdide tüp bebek hastanesini değiştireceğim. Son dondurulmuş tutmazsa. Bir türlü içime sineni bulamadım. Değiştirmek istiyorsa düşünmesin. Vakit kaybı değil bence. Beğenmiyorsa tabi.

genelde burdaki yani Ankara da ki hastaneler genelde baska hastanenin yaptigina bakmiyor.onu düşünerek kararsiz kaldim.bide icimde tekrar aşılamayı denemek vardi bu yuzden önceki hastanede tekrar asilama yaptircam hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…