Evet canım bu ay.ben aşılama icin gitcem ama bakalım.ikinci aşılamada da aşılama icin geldim demistim direk yönlendirmislerdi.bu seferde öyle olur diye düşünüyorumBu ay mı
Süper hayırlısı olsunEvet canım bu ay.ben aşılama icin gitcem ama bakalım.ikinci aşılamada da aşılama icin geldim demistim direk yönlendirmislerdi.bu seferde öyle olur diye düşünüyorum
Günaydınlar. Tabloma bi bakar mısınız
Kızlar yumurtlama haftandayim bugün ilk defa sabah ateşimi olctum 35.3 çıktı çok düşük değil mi ?
canim merak etme kimse kusura bakmaz .burda herkes senin durumunda.yani kolaylıkla hamile kalamayanlariz hepimiz.bende 35 yaşındayım 21 aydirda ben ugrasiyorum.bu ay 3.asilamayi deneyecegim kısmet olursa.isyerindeki arkadaşada diyecek sözüm yok.patavatsizin önde gideniymis.boşversene öylelerini kafaya takıp ne canını sıkıyorsun.halden anlayan biri olsa zaten senin yaninda oyle konusmaz.Allahtan benim kayınvalidem iyi o konuda.ben onla sürekli kaynatirim.Anne valla biz deniyoz istiyozda ama olmuyor dedimKendiliğinden uğraşmadan hamile kalıp sorunsuz hamile geçirip sağlıklı bebek dünyaya getirenlere o kadar çok özeniyorum ki. Allah başka imtihan vermesin buda bizim imtihanimiz ama insan üzülüyorYaş olmuş 34. Sıkıntılı gebe kalma süreci yaşıyorum birşeyi düzeltiyoruz başka bişi çıkıyor. Her ay gebelik ve ovulasyon testi yapmaktan artık midem bulanıyor aşılama yaptırdım o da tutmadi. Bir tüp bebeklik paramız var eger o da tutmazsa ikinciyi neyle nasıl yaparız bilmiyorum kafam çok karışık Birde iş yerinde yanımdaki arkadasimin sürekli kizlarini anlatması, kocam üstüme ceketini arsa hamile kalıyorum kadınlık hormonum çok yüksek diyerek beni germesine çok üzülüyorum. Geçen telde bir arkadaşıyla konuşuyor kız 30 yaşında. Kıza diyor ki senin yaşındakilerin boyu kadar çocuğu var sen daha otur 30 una geldin Kocadin artık hala bebek yapmiyorsun doğurganlık özelliğin kalmayacak otur sen daha vs dedi. Çok agrima gitti. Düşünmesi lazimdi yanimda ki arkadaşımın bebeği olmuyor alınabilir diye ama hiç umrunda değildi. Kayinvalidem deseniz sürekli ne zaman torun vereceksin diyor çok bunaldım Napacagimi şaşırdım Çok doldum kusura bakmayin
Resmen başım ağrıyor dedi yaa banaaaa bnde kıyamadım. Adliyede çalışıyo, aşırı yoğunSenin çalışmalar nerde bakiim tembel öğrenci :))
Bana da oyle geldi, en son çalışmadan sonraki gün çatlamış sanırım değil miçatlatmışız bence
Resmen başım ağrıyor dedi yaa banaaaa bnde kıyamadım. Adliyede çalışıyo, aşırı yoğun
Kizlar bisey merak ediyorum bilgisi olanlar beni aydinlatirmibenim iki asilamamda klomenle oldu.bazlarına yumurta gelisimi icin klomen degil igne veriliyor ya bu neye gore veriliyor.tamamen hastaneye doktora bagli biseymi yoksa bizim durumumuza gore hangisi uygunsa o mu veriliyor.
benimkilet tepki veriyor galiba.cunku ilk asilamamda iyi gelismis cok yum.vardi.cogul gebelik olabilir diye kağıt imzalatmislardi.orda igne kullananlarda vardi.demekki duruma gore veriliyorKlomen e tepki veriyorsa yumlar onunla devam ediyorlar sanırım canım. Bu sürece hiç girmedim esim istemediği için ama dr.a göre de değişebilir bilemedim.
canim merak etme kimse kusura bakmaz .burda herkes senin durumunda.yani kolaylıkla hamile kalamayanlariz hepimiz.bende 35 yaşındayım 21 aydirda ben ugrasiyorum.bu ay 3.asilamayi deneyecegim kısmet olursa.isyerindeki arkadaşada diyecek sözüm yok.patavatsizin önde gideniymis.boşversene öylelerini kafaya takıp ne canını sıkıyorsun.halden anlayan biri olsa zaten senin yaninda oyle konusmaz.Allahtan benim kayınvalidem iyi o konuda.ben onla sürekli kaynatirim.Anne valla biz deniyoz istiyozda ama olmuyor dedimoda hep olur kuzum olur.vakti zamani degil daha demekki der.gerci benim kayinvalidem ebe hemsireymis eskiden.ondan anlayisli.benim catlama ignelerimi bile o vurdu seni cok iyi anliyorum ama once etrafina kulağını tikayarak basla.en cok o yipratiyor insani
Ne zaman çıkar o mübarek çizgi acep? Puff bugün çalışma olsa da fayda etmez sanırım. Sıcaklık yükseldi çünkü artıkFf çizgiyi düne çeker gibi canım çalışma olsaymis iyiymiş ama 3 gün hatta 5 gün canlı kalabiliyor spermler. İnsallah bu ay yüzün güler
benimkilet tepki veriyor galiba.cunku ilk asilamamda iyi gelismis cok yum.vardi.cogul gebelik olabilir diye kağıt imzalatmislardi.orda igne kullananlarda vardi.demekki duruma gore veriliyor
Ah be canım. Kötü insanlara ne takılıyorsun. Olacak inşallah. Hayırlısı. Olmama sebebi belli mi kaç yıldır uğraşıyorsunuzKendiliğinden uğraşmadan hamile kalıp sorunsuz hamile geçirip sağlıklı bebek dünyaya getirenlere o kadar çok özeniyorum ki. Allah başka imtihan vermesin buda bizim imtihanimiz ama insan üzülüyorYaş olmuş 34. Sıkıntılı gebe kalma süreci yaşıyorum birşeyi düzeltiyoruz başka bişi çıkıyor. Her ay gebelik ve ovulasyon testi yapmaktan artık midem bulanıyor aşılama yaptırdım o da tutmadi. Bir tüp bebeklik paramız var eger o da tutmazsa ikinciyi neyle nasıl yaparız bilmiyorum kafam çok karışık Birde iş yerinde yanımdaki arkadasimin sürekli kizlarini anlatması, kocam üstüme ceketini arsa hamile kalıyorum kadınlık hormonum çok yüksek diyerek beni germesine çok üzülüyorum. Geçen telde bir arkadaşıyla konuşuyor kız 30 yaşında. Kıza diyor ki senin yaşındakilerin boyu kadar çocuğu var sen daha otur 30 una geldin Kocadin artık hala bebek yapmiyorsun doğurganlık özelliğin kalmayacak otur sen daha vs dedi. Çok agrima gitti. Düşünmesi lazimdi yanimda ki arkadaşımın bebeği olmuyor alınabilir diye ama hiç umrunda değildi. Kayinvalidem deseniz sürekli ne zaman torun vereceksin diyor çok bunaldım Napacagimi şaşırdım Çok doldum kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?