Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman çıkar o mübarek çizgi acep? Puff bugün çalışma olsa da fayda etmez sanırım. Sıcaklık yükseldi çünkü artık

Sen bugünü değerlendir geride yum olabilir yada gece catlamistir daha vakti vardır bilemeyiz Allah bilir. Hatta anneme Dr. Ateşin yükseldiği gün birliktelik olsun demiş zamanında demek ki ihtimal var.
Ff ye önümüzdeki 2-3 gün icin yüksek sıcaklık girip dene bakalım nereye çekiyor.

benimkilet tepki veriyor galiba.cunku ilk asilamamda iyi gelismis cok yum.vardi.cogul gebelik olabilir diye kağıt imzalatmislardi.orda igne kullananlarda vardi.demekki duruma gore veriliyor
Senin yumoş büyüyorsa ilaçsız aşılama olmuyor mu

Aşılama da İğne hapa tepki vermeyenlere veriliyor. Tüp bebekte zaten iğne veriliyor.

Bu gittiğinde femarayi bir sorsana dr.una canim. Onda kaliteli yum daha fazla diyorlar bende en son onu kullanmıştım.
olur canim sorarım.tabi gıcık bi doktora denk gelmezsem :)) devlet hastanesi oldugu icin gıcık olmasalar bile kalabaliktan giciklasiyorlar :)

Evet düne çekti dediğin gibi

Resmen başım ağrıyor dedi yaa banaaaa bnde kıyamadım. Adliyede çalışıyo, aşırı yoğun
Ne zaman çıkar o mübarek çizgi acep? Puff bugün çalışma olsa da fayda etmez sanırım. Sıcaklık yükseldi çünkü artık
Canım yarın ve sonrası ateşin yüksek olursa düne çekecek. 2 gün tabloya yüksek ateş girip deneyebilirsin

İnsanın yüzüne bile bakmıyor bazıları ayy bende az kavga etmedim
gerci daha cok.gicigiyla karsilasmadim. infertilitedeki doktoralar pamuk gibi.ne sorsan sanki ruhu alınmış gibi yumusak yumuşak cevap verilyorlar.ama klomeni aşılama bolumundeki doktor yaziyor.ordada doktordan cok hemsirelerin sesi cikiyor.isleri gucleri kaynak :)) insallah hala ayni hemsirelere duruyordur

Valla cnm görmezden geliyim diyorum ama haftanın beş günü sabahtan akşama kadar beraber olduğum masa arkadaşım.olunca bir geliyorsun iki geliyorsun sonra yine başa dönüp üzülüyorsun. Müdürün de kız çocuğu var onun çocuklarıyla aynı yaşta. Onlar muhabbet ederken yada çocuklarımı iş yerine getirdiklerinde otomatikman kendimi dışlanmış hissediyorum Geçen asilamada HCG 2 çıkmıştı bende acaba hamilemiyim dedim bana hemen " değilsin ben ilk öğrendiğimde 2000 di HCG " dedi. Mümkün değil desemde bana hemen yine benim kadınlık hormonum çok yüksek hemen hamile kalıyorum diyerek üzdü yine beni. Kayınvalidem desen bana sürekli doktora gidin tedavi olun diyor bende anne herşeyin bir zamanı var nasip kısmet diyorum ama hala ısrarla aynı şeyi soruyor. Aşılama yaptirdigimda bayrama.denk geldi eşimin memleketine gittik sırf ayakta durmayim diye görümceme aşılama yaptirdigimi söyledim ama iki gün boyunca bütün bulaşıkları yine ben yıkadım otur sen ben yaparım senin durumun riskli diye kimse beni düşünmedi
İş yerinde kimseye bebek.istedigimi söylemeyecektim ama malesef izin konusunda sorun yaşadığım için söylemek zorunda kaldım of of inşallah hayırlı güzel haberleri bende veririm sizlere dua edin kızlar

Aha arayıp bi de fırça çektim walla. allahın günü bi tek dün mü diyo bana. Allahın günü bi tek dün değil de yumurtanın tek günü olabilir dedim
al iste hep ayni kafa.benimkide,biz hep ayni gunlere yogunlasiyoruz ben inanmiyorum sadece o gunler olduguna diyordu

al iste hep ayni kafa.benimkide,biz hep ayni gunlere yogunlasiyoruz ben inanmiyorum sadece o gunler olduguna diyordu
Bi de demesin mi ben kimsenin boyle ateş ölçtüğünü görmedim diye. Nasip boyle şeyler, Ben inanmıyorum ateş işine diyo. Ya sabır dedim. Erkek başına nerden duyacaksın ateş ölçme işini sen dedim. Sizinki gibi 200 milyon sperm yok bizde, sadece 12 saat yaşayabilen sayılı yumoşlarımız var dedim. Ama nerde anlayan

kuzum sende hepten anlayissiz insanlarin icinr düşmüşsün.Allah yardimcin olsun.insallah daha fazla bekletmez rabbim.saglicakla kucagina verir yavrunu.sen genede sıkma canini.biliyorsun stres üzüntü bize yaramaz.ha dersenki sen napiyorsun.bende her adet oldugumda oturup agliyorum ama hayret bugun adetim basladi aglamadim

alla alla niye gormedin acaba daha önce ates ölçmeyi deseydin :)))) erkek kafasi hep ayni.bayramda 1 günlüğüne esimin köyüne gitmistik.orda yastigimin yaninda gormus onu niye getirdin dedi.atesimi ölçüyorum ne demek niye dedim.valla kafayi yedi bizim hanim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…