Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahaa gerçekten aynılar yaa. Dün bi arkadaşımla görüştüm o da keçi boynuzu özü kullandığı ilk ay hamile kalmış. Bu ay olmazsa bnde başlicam

senin aşılamanı yaptırdığın yerde devlet hastanesiydi galiba.toplamda 5 aşılama rekorumla bu soruna ben cevap vermek istiyorum canım

ben özelde iki tane devlette 3 tane aşılama yaptırdım biliyorsun.Benim özeldeki 1 aşılamam kendi yumurtamla diğeri iğneyle ve devletteki 3 aşılamamda iğneyle oldu.
Eğer özeldeki iğneli aşılama olmamış olsaydı bana devlet hastanesi ilk etapta klomen verecekti.Eğer klomen kullansaydım ve yumurtalar gelişmeseydi iğne vereceklerdi.git gel hastaneye çoğu aşılama yaptıran kadınlarla konuşuyordum ilk etapta klomenle deniyorlar 2 kere.eğer olmazsa iğneye geçiyorlar.Eğer ilk denemede klomene cevap vermezse yumurtalar ikinciye iğne veriyorlardı.
ama sana tavsiyem iğneli aşılama istediğini söyle.Çünkü eğer olmazsa, tüp bebek için devlette iğneli aşılama şartı var.

Son düzenleme:

Canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız..Yaşamayan bilmez bizim neler hissettiğimizi sana tavsiyem bu konuda seni üzen insanları hayatından çıkarıp tüm ilişkini kes.Eğer çıkaramayacağın kişilerse oturup kendi kendine ağlayıp sızlanmak yerine al karşını açık seçik duygularını anlat.Onların bu şekilde konuşmalarından etkilendiğini ne kadar üzüldüğünü anlat.Eminim yüreğinde biraz vicdan merhamet olan bir insan seni anlayacaktır.Eğer anlamazsa en yakınındaki kişi dahi olsa bile lütfen uzaklaş onlardan hiç kimse ama hiç kimse senden daha değerli değildir bunu unutma.Benimde zamanında başıma buna benzer bir durum gelmişti hemde en yakınımdan karşıma alıp konuştum çok şükürki beni anladı ve o günden sonra aynı hataları bir daha yapmadı.Bol şanslar..

bu isin piri sensin :)) canim benim bu devlette zaten 3.asilamam olacak.benim devletteki hakkim dolmus mu oluyor.ama ben cok okudum hic bir yerde tup bebek icin igneli asilamayla ilgili bisey yazmiyor ama tabi sen yaptirdigin icin daha iyi bilirsin.yani bunda igneli istesemde bunu benim istememle yaparlarmi ki.zaten gittigimde bunuda sorcam.tup bebeğe kalırsam eger bu yapılan asilamalar gecerli oluyormu diye

Bence anlatmasın. Kendi kendine alınıyor kısırsa bize ne.. Ona göre mi hareket edeceğiz... diyecekler arkasından. Eminim bu zihniyet değişmez.

hahah evet biraz öyle oldu :)))
sen öncelikle hastaneye gittiğin zaman sor mutlaka tüp bebek raporu için klomenle aşılamayı kabul ediyorlar mı etmiyorlar mı diye.Belli olmaz belki her hastanenin devlette olsa başka prosedürleri olabilir.
benim gittiğim devlet hastanesi tüp bebeğe geçiş için kabul etmiyordu klomenle yapılan aşılamayı o hastanede yapılsa bile.
çok gördüm 2 kere klomenle denemiş olmamış sonra iğneli aşılamaya geçeni.
zaten kabul ederlese klomeni tüp için sorun yok.Ama etmiyorlarsa kesinlikle iğne iste.Bir de 35 yaşındasın ya yaş sınırı var diye biliyorum.Mesela geçen gittiğimde bir hasta gelmişti yaş sınırından dolayı aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçmişti.Yaş sınırı kaç onuda sor mutlaka

Bence anlatmasın. Kendi kendine alınıyor kısırsa bize ne.. Ona göre mi hareket edeceğiz... diyecekler arkasından. Eminim bu zihniyet değişmez.

Zaten işyerindeki arkadaşları biliyormuş durumunu bence anlatsın ben deneyip sonuç aldığım için anlatması taraftarıyım.Yüreğinde merhamet vicdan taşıyan insanların var olduğunu düşünüyorum önemli olan kendini doğru ifade edebilmek.He eğer sonuç alamazsa da dediğim gibi bir çizik atıverir üzerlerine konu kapanmış olur

aynen dedigin gibi sorarim eger klomenle yapilanda kabulse sıkıntı yok.tup bebekte 39 diye biliyorum ben canim.bide tup bebek icin 3 yil sartida var galiba.benim daha 2 yil olacak.ozelede suan gücümüz yetmez.

aynen dedigin gibi sorarim eger klomenle yapilanda kabulse sıkıntı yok.tup bebekte 39 diye biliyorum ben canim.bide tup bebek icin 3 yil sartida var galiba.benim daha 2 yil olacak.ozelede suan gücümüz yetmez.

hayırlısı olsun inşallah canım ne zaman gideceksin hastaneye adet de olmuşssun aşılama olacaksa yarın git istersen

hayırlısı olsun inşallah canım ne zaman gideceksin hastaneye adet de olmuşssun aşılama olacaksa yarın git istersen
randevuyu cumaya aldim canim.benim asilamalarim hep 11.günüm yapildi.bu sefer normal yumurtlama zamanima denk gelsin diye gec gitcem.zaten ilaca 3.yada 5.gun basliyorlar.benim 4.gün olacak.

randevuyu cumaya aldi canim.benim asilamalarim hep 11.günüm yapildi.bu sefer normal yumurtlama zamanima denk gelsin diye gec gitcem.zaten ilaca 3.yada 5.gun basliyorlar.benim 4.gün olacak.

evet sıkıntı olmaz cumaya gidişin.İnşallah güzel haberler alacağın bir ay olur canım

İş yerindeki arkadaşıyla dertleşmesi mantıklı değil bence. Çünkü ne kadar derdini düzgün bir şekild anlatırsa anlatsın o insanda merhamet vicdan yok. Daha çok üzer @Mini_mini yi
En güzeli kimseyle bir şey paylaşmadan etrafa mutlu görünmek. Bi de kadınlık hormonlarım fazla ne demek saçmalığa bak yaa. Burnu çok havalardaymış o kadının. Cahillik böyle bir şey işte.
Ama böbürlenirken unutuyor ki ondan büyük Allah var. İnsanın ne zaman nerede başına ne geleceği hiç belli olmaz.
@Mini_mini canım hiç kafana takma hasta insanları. Öyle veya böyle bebeğin olur. Sonuçta tıp çok gelişti. Tek sorun her şey parayla oluyor. Para yoksa tıp gelişsede faydalanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…