alla alla niye gormedin acaba daha önce ates ölçmeyi deseydin :)))) erkek kafasi hep ayni.bayramda 1 günlüğüne esimin köyüne gitmistik.orda yastigimin yaninda gormus onu niye getirdin dedi.atesimi ölçüyorum ne demek niye dedim.valla kafayi yedi bizim hanim diyo
Kizlar bisey merak ediyorum bilgisi olanlar beni aydinlatirmibenim iki asilamamda klomenle oldu.bazlarına yumurta gelisimi icin klomen degil igne veriliyor ya bu neye gore veriliyor.tamamen hastaneye doktora bagli biseymi yoksa bizim durumumuza gore hangisi uygunsa o mu veriliyor.
Valla cnm görmezden geliyim diyorum ama haftanın beş günü sabahtan akşama kadar beraber olduğum masa arkadaşım.olunca bir geliyorsun iki geliyorsun sonra yine başa dönüp üzülüyorsun. Müdürün de kız çocuğu var onun çocuklarıyla aynı yaşta. Onlar muhabbet ederken yada çocuklarımı iş yerine getirdiklerinde otomatikman kendimi dışlanmış hissediyorumGeçen asilamada HCG 2 çıkmıştı bende acaba hamilemiyim dedim bana hemen " değilsin ben ilk öğrendiğimde 2000 di HCG " dedi. Mümkün değil desemde bana hemen yine benim kadınlık hormonum çok yüksek hemen hamile kalıyorum diyerek üzdü yine beni. Kayınvalidem desen bana sürekli doktora gidin tedavi olun diyor bende anne herşeyin bir zamanı var nasip kısmet diyorum ama hala ısrarla aynı şeyi soruyor. Aşılama yaptirdigimda bayrama.denk geldi eşimin memleketine gittik sırf ayakta durmayim diye görümceme aşılama yaptirdigimi söyledim ama iki gün boyunca bütün bulaşıkları yine ben yıkadım otur sen ben yaparım senin durumun riskli diye kimse beni düşünmedi
İş yerinde kimseye bebek.istedigimi söylemeyecektim ama malesef izin konusunda sorun yaşadığım için söylemek zorunda kaldım of of inşallah hayırlı güzel haberleri bende veririm sizlere dua edin kızlar
bu isin piri sensin :)) canim benim bu devlette zaten 3.asilamam olacak.benim devletteki hakkim dolmus mu oluyor.ama ben cok okudum hic bir yerde tup bebek icin igneli asilamayla ilgili bisey yazmiyor ama tabi sen yaptirdigin icin daha iyi bilirsin.yani bunda igneli istesemde bunu benim istememle yaparlarmi ki.zaten gittigimde bunuda sorcam.tup bebeğe kalırsam eger bu yapılan asilamalar gecerli oluyormu diyesenin aşılamanı yaptırdığın yerde devlet hastanesiydi galiba.toplamda 5 aşılama rekorumla bu soruna ben cevap vermek istiyorum canım
ben özelde iki tane devlette 3 tane aşılama yaptırdım biliyorsun.Benim özeldeki 1 aşılamam kendi yumurtamla diğeri iğneyle ve devletteki 3 aşılamamda iğneyle oldu.
Eğer özeldeki iğneli aşılama olmamış olsaydı bana devlet hastanesi ilk etapta klomen verecekti.Eğer klomen kullansaydım ve yumurtalar gelişmeseydi iğne vereceklerdi.git gel hastaneye çoğu aşılama yaptıran kadınlarla konuşuyordum ilk etapta klomenle deniyorlar 2 kere.eğer olmazsa iğneye geçiyorlar.Eğer ilk denemede klomene cevap vermezse yumurtalar ikinciye iğne veriyorlardı.
ama sana tavsiyem iğneli aşılama istediğini söyle.Çünkü eğer olmazsa, tüp bebek için devlette iğneli aşılama şartı var.
Bence anlatmasın. Kendi kendine alınıyor kısırsa bize ne.. Ona göre mi hareket edeceğiz... diyecekler arkasından. Eminim bu zihniyet değişmez.Canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız..Yaşamayan bilmez bizim neler hissettiğimizi sana tavsiyem bu konuda seni üzen insanları hayatından çıkarıp tüm ilişkini kes.Eğer çıkaramayacağın kişilerse oturup kendi kendine ağlayıp sızlanmak yerine al karşını açık seçik duygularını anlat.Onların bu şekilde konuşmalarından etkilendiğini ne kadar üzüldüğünü anlat.Eminim yüreğinde biraz vicdan merhamet olan bir insan seni anlayacaktır.Eğer anlamazsa en yakınındaki kişi dahi olsa bile lütfen uzaklaş onlardan hiç kimse ama hiç kimse senden daha değerli değildir bunu unutma.Benimde zamanında başıma buna benzer bir durum gelmişti hemde en yakınımdan karşıma alıp konuştum çok şükürki beni anladı ve o günden sonra aynı hataları bir daha yapmadı.Bol şanslar..
bu isin piri sensin :)) canim benim bu devlette zaten 3.asilamam olacak.benim devletteki hakkim dolmus mu oluyor.ama ben cok okudum hic bir yerde tup bebek icin igneli asilamayla ilgili bisey yazmiyor ama tabi sen yaptirdigin icin daha iyi bilirsin.yani bunda igneli istesemde bunu benim istememle yaparlarmi ki.zaten gittigimde bunuda sorcam.tup bebeğe kalırsam eger bu yapılan asilamalar gecerli oluyormu diye
Bence anlatmasın. Kendi kendine alınıyor kısırsa bize ne.. Ona göre mi hareket edeceğiz... diyecekler arkasından. Eminim bu zihniyet değişmez.
aynen dedigin gibi sorarim eger klomenle yapilanda kabulse sıkıntı yok.tup bebekte 39 diye biliyorum ben canim.bide tup bebek icin 3 yil sartida var galiba.benim daha 2 yil olacak.ozelede suan gücümüz yetmez.hahah evet biraz öyle oldu :)))
sen öncelikle hastaneye gittiğin zaman sor mutlaka tüp bebek raporu için klomenle aşılamayı kabul ediyorlar mı etmiyorlar mı diye.Belli olmaz belki her hastanenin devlette olsa başka prosedürleri olabilir.
benim gittiğim devlet hastanesi tüp bebeğe geçiş için kabul etmiyordu klomenle yapılan aşılamayı o hastanede yapılsa bile.
çok gördüm 2 kere klomenle denemiş olmamış sonra iğneli aşılamaya geçeni.
zaten kabul ederlese klomeni tüp için sorun yok.Ama etmiyorlarsa kesinlikle iğne iste.Bir de 35 yaşındasın ya yaş sınırı var diye biliyorum.Mesela geçen gittiğimde bir hasta gelmişti yaş sınırından dolayı aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçmişti.Yaş sınırı kaç onuda sor mutlaka
aynen dedigin gibi sorarim eger klomenle yapilanda kabulse sıkıntı yok.tup bebekte 39 diye biliyorum ben canim.bide tup bebek icin 3 yil sartida var galiba.benim daha 2 yil olacak.ozelede suan gücümüz yetmez.
randevuyu cumaya aldim canim.benim asilamalarim hep 11.günüm yapildi.bu sefer normal yumurtlama zamanima denk gelsin diye gec gitcem.zaten ilaca 3.yada 5.gun basliyorlar.benim 4.gün olacak.hayırlısı olsun inşallah canım ne zaman gideceksin hastaneye adet de olmuşssun aşılama olacaksa yarın git istersen
randevuyu cumaya aldi canim.benim asilamalarim hep 11.günüm yapildi.bu sefer normal yumurtlama zamanima denk gelsin diye gec gitcem.zaten ilaca 3.yada 5.gun basliyorlar.benim 4.gün olacak.
zaten gidince 3.günüm diyecegimevet sıkıntı olmaz cumaya gidişin.İnşallah güzel haberler alacağın bir ay olur canım
zaten gidince 3.günüm diyecegiminsallah canim bu sefer olumlu olur insallah
ne bileyim belki killik yaparlar diye isimi sağlama alayim dedimkız niye 3.gün diyorsun? :)) ne farkeder klomen de kullansan iğnede kullansan 5.güne kadar yolu var
ne bileyim belki killik yaparlar diye isimi sağlama alayim dedim
İş yerindeki arkadaşıyla dertleşmesi mantıklı değil bence. Çünkü ne kadar derdini düzgün bir şekild anlatırsa anlatsın o insanda merhamet vicdan yok. Daha çok üzer @Mini_mini yiZaten işyerindeki arkadaşları biliyormuş durumunu bence anlatsın ben deneyip sonuç aldığım için anlatması taraftarıyım.Yüreğinde merhamet vicdan taşıyan insanların var olduğunu düşünüyorum önemli olan kendini doğru ifade edebilmek.He eğer sonuç alamazsa da dediğim gibi bir çizik atıverir üzerlerine konu kapanmış olur
Ben burdayım amaa benim ateş düştüHuhuuuu kızlarrrsayfa canlanacak dedik kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?