İş yerindeki arkadaşıyla dertleşmesi mantıklı değil bence. Çünkü ne kadar derdini düzgün bir şekild anlatırsa anlatsın o insanda merhamet vicdan yok. Daha çok üzer @Mini_mini yi
En güzeli kimseyle bir şey paylaşmadan etrafa mutlu görünmek. Bi de kadınlık hormonlarım fazla ne demek saçmalığa bak yaa. Burnu çok havalardaymış o kadının. Cahillik böyle bir şey işte.
Ama böbürlenirken unutuyor ki ondan büyük Allah var. İnsanın ne zaman nerede başına ne geleceği hiç belli olmaz.
@Mini_mini canım hiç kafana takma hasta insanları. Öyle veya böyle bebeğin olur. Sonuçta tıp çok gelişti. Tek sorun her şey parayla oluyor. Para yoksa tıp gelişsede faydalanamıyoruz
Ben burdayım amaa benim ateş düştü
valla ben hala atesimden anlamiyorum ne zaman çatladığını.kizlar sağolsun söylüyorlarBen burdayım amaa benim ateş düştü
Walla mıcanım henüz çatlamamış çalışmalara devam
Bana çatlamış dediler ama ateş düştü tekrar o yüzden bi sorayım dedim. Kramp var hala sağ kasıktavalla ben hala atesimden anlamiyorum ne zaman çatladığını.kizlar sağolsun söylüyorlarbenim günüm belli,ovulasyon testiyle sabitledim ben günümü sen calismalari birakma
Beslenme stres vs. herşey etkiliyo ki bu mübareğiAdetim dun basladi bugunde bitti bitecek gibi.dun zaten cok affedersiniz bir ped dolmadi.Bugün sular seller gibi olmam lazimdi,bugunde biraz ortasi doldu.sicaklardanmi olduki.normalde kesintisiz 3 gün olurum.bazen 4 de olur.
valla ne stresler üzüntüler yaşadım hic birseyden etkilenmedi bu :)) bi klomenden sonra haddinden fazla olmuştu.bide ilk evlendigim zaman 2 ay dogum kontrol hapi kullanmistim.o zaman az olmustum.Beslenme stres vs. herşey etkiliyo ki bu mübareği
valla ne stresler üzüntüler yaşadım hic birseyden etkilenmedi bu :)) bi klomenden sonra haddinden fazla olmuştu.bide ilk evlendigim zaman 2 ay dogum kontrol hapi kullanmistim.o zaman az olmustum.
Walla mışu an çatlamamasına sevindim. Bi kaç günü boş geçmiştik çünkü
Teşekkür ederiz efenim. Bugünü atlayayım mı sizce? Gün aşırı olsun değil miateş öyle söylüyor :)) O zaman kolay gelsin size
Teşekkür ederiz efenim. Bugünü atlayayım mı sizce? Gün aşırı olsun değil mi
Rica ederim :) dün olmuş zaten ama eğer müsait olursanız bugünde olmasından yanayım ben
Canlarrrrr.... Kader arkadaşlarım. Gözlerim yanılıyor olamaz dimi. Siz de bi bakın bakalım görüyormusunuz? Şuan tatildeyim. Yanıma 2 tane test almıştım. Birini dpo 10 da yapmıştım negatifti. Bunu da az önce yaptım. . Eve dönüşümüz yarın . Ancak yarın akşama tekrarlayabilirim. Buradaki bir çok arkadaş bilir, çok fazla kayıp yaşadığım için sevinemiyorum. Gerçi şuan tam belli değil bir kaç güne hamile olup olmadığım netleşir. hemen sizinle paylaşmak istedim
Ateş inip yükselince ben de bir umutlandım. Yapayım dedim.Bugün yazacaktım sana patlat bir test daha ateş çıkmış diye ama yapamadım boş çıkarsa kendimi suçlarım diye amaaaa hamilesinnnnnn beeAllahım sağlıklısini nasip etsin inşallah canım benim çok sevindim çook
Ateş inip yükselince ben de bir umutlandım. Yapayım dedim.. Tabi insan sevinemiyor. Bekleyip görelim. Duaların için teşekkür ederim canım. . Bakalım Rabbim bu sefer bizim için neyi nasip etmiş
gormezmiyiz yaaa ap acik ortada ikinci cizgiCanlarrrrr.... Kader arkadaşlarım. Gözlerim yanılıyor olamaz dimi. Siz de bi bakın bakalım görüyormusunuz? Şuan tatildeyim. Yanıma 2 tane test almıştım. Birini dpo 10 da yapmıştım negatifti. Bunu da az önce yaptım. . Eve dönüşümüz yarın . Ancak yarın akşama tekrarlayabilirim. Buradaki bir çok arkadaş bilir, çok fazla kayıp yaşadığım için sevinemiyorum. Gerçi şuan tam belli değil bir kaç güne hamile olup olmadığım netleşir. hemen sizinle paylaşmak istedim
Vay canına orada sevimli bir çizgicik gördüm sanki  çok sevindim kuzummmmm tamamına ersin inşallah darısı bizlereCanlarrrrr.... Kader arkadaşlarım. Gözlerim yanılıyor olamaz dimi. Siz de bi bakın bakalım görüyormusunuz? Şuan tatildeyim. Yanıma 2 tane test almıştım. Birini dpo 10 da yapmıştım negatifti. Bunu da az önce yaptım. . Eve dönüşümüz yarın . Ancak yarın akşama tekrarlayabilirim. Buradaki bir çok arkadaş bilir, çok fazla kayıp yaşadığım için sevinemiyorum. Gerçi şuan tam belli değil bir kaç güne hamile olup olmadığım netleşir. hemen sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?