Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zaten ordaki bayanların haberleri yoksa hamilelik konusunda anlatmasın tabi ama mini nin ilk yazdığı yazılarda şu cümleyi yazdığı için işyerindekilerin bildiğini düşünüyorum."Çok agrima gitti. Düşünmesi lazimdi yanimda ki arkadaşımın bebeği olmuyor alınabilir diye"
Bende tasvip etmiyorum karşı tarafın bu tutumunu ama konuşmasında fayda var belki bilinçsizce belki kasıtlı yapıyordur bunu bilemeyiz..eee zaten he mini şu andada üzülüyor en azından konuşsun içini döksün rahatlasın.Hadsizlere ağzının payını vermek gerekir...Zamanında tecrübe ettiğim için böyle düşünüyorum.

Adetim dun basladi bugunde bitti bitecek gibi.dun zaten cok affedersiniz bir ped dolmadi.Bugün sular seller gibi olmam lazimdi,bugunde biraz ortasi doldu.sicaklardanmi olduki.normalde kesintisiz 3 gün olurum.bazen 4 de olur.

Beslenme stres vs. herşey etkiliyo ki bu mübareği
valla ne stresler üzüntüler yaşadım hic birseyden etkilenmedi bu :)) bi klomenden sonra haddinden fazla olmuştu.bide ilk evlendigim zaman 2 ay dogum kontrol hapi kullanmistim.o zaman az olmustum.

Canlarrrrr.... Kader arkadaşlarım. Gözlerim yanılıyor olamaz dimi. Siz de bi bakın bakalım görüyormusunuz? Şuan tatildeyim. Yanıma 2 tane test almıştım. Birini dpo 10 da yapmıştım negatifti. Bunu da az önce yaptım. . Eve dönüşümüz yarın . Ancak yarın akşama tekrarlayabilirim. Buradaki bir çok arkadaş bilir, çok fazla kayıp yaşadığım için sevinemiyorum. Gerçi şuan tam belli değil bir kaç güne hamile olup olmadığım netleşir. hemen sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• _20180704_191720.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 64

Bugün yazacaktım sana patlat bir test daha ateş çıkmış diye ama yapamadım boş çıkarsa kendimi suçlarım diye amaaaa hamilesinnnnnn bee Allahım sağlıklısini nasip etsin inşallah canım benim çok sevindim çook

Ateş inip yükselince ben de bir umutlandım. Yapayım dedim. . Tabi insan sevinemiyor. Bekleyip görelim. Duaların için teşekkür ederim canım. . Bakalım Rabbim bu sefer bizim için neyi nasip etmiş

Ateş inip yükselince ben de bir umutlandım. Yapayım dedim. . Tabi insan sevinemiyor. Bekleyip görelim. Duaların için teşekkür ederim canım. . Bakalım Rabbim bu sefer bizim için neyi nasip etmiş

Gönlünce olacak inşallah hiç stres yapma canım benimm :)))

gormezmiyiz yaaa ap acik ortada ikinci cizgi Allahim bu sefer saglikla hayirlisiyla sana bağışlasın insallah canim

Vay canına orada sevimli bir çizgicik gördüm sanki  çok sevindim kuzummmmm tamamına ersin inşallah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…