Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gönlünce olacak inşallah hiç stres yapma canım benimm :)))

gormezmiyiz yaaa ap acik ortada ikinci cizgi Allahim bu sefer saglikla hayirlisiyla sana bağışlasın insallah canim

Vay canına orada sevimli bir çizgicik gördüm sanki  çok sevindim kuzummmmm tamamına ersin inşallah darısı bizlere
Amin canlar inşallah. Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin

Her ikinizde Allaha emanet olun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim

Allah tamamına erdirsin canım.inş kavuşursun yavruna.

Yaa çok ama çok sevindim canım Allah'ın izniyle inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın hiç merak etme

Yaa çok ama çok sevindim canım Allah'ın izniyle inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın hiç merak etme
İnşallah canım

Ben hamileyimmmmmm
Hepinizden ne olur dua bekliyorum.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah.
Çok heyecanlı ve tedirginim.
Canım ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin için de kendim için de bol bol dua edeceğim

ben sok canimmm tebrik ederimmm.allah tamamina erdirsin insallah kuzum

Sabah sabah ne güzel haberler alıyoruz böyle çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah canım

Canım ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin için de kendim için de bol bol dua edeceğim

Hepinize çok teşekkürler.
Hiç tahmin etmemiştim.
Biliyorsunuz zor diyordum artık doğal yolla.
Rabbim çok büyük işte.
İnşallah kan değerim sağlıkla artar.
Hepinizden dua bekliyorum.

Hepinize çok teşekkürler.
Hiç tahmin etmemiştim.
Biliyorsunuz zor diyordum artık doğal yolla.
Rabbim çok büyük işte.
İnşallah kan değerim sağlıkla artar.
Hepinizden dua bekliyorum.
insallah hersey yolunda gidecek canim.Allahim bu mucizeyi verdiyse saglikla devam etmesinide nasip edecektir.icini ferah tut darisida başımıza olsun insallah

yaaa çook sevindimm sonrasını henüz okumadım ama nasıl öğrendin noldu çatlıcam

Dün akşam test yaptım hatta söylendim kendime bıkmadın gitti diye bir baktım çift çizgi. Sinir krizi geçirdim. Apartman duymuştur :) sonra gidip kan verdim hemen. Dün adet günümdü olmadım. Şu anda da adet sancısı gibi sancım var korkuyorum.

Maşallah süphanallah.
Bana erkek gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…