- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Gönlünce olacak inşallah hiç stres yapma canım benimm :)))
gormezmiyiz yaaa ap acik ortada ikinci cizgiAllahim bu sefer saglikla hayirlisiyla sana bağışlasın insallah canim
Amin canlar inşallahVay canına orada sevimli bir çizgicik gördüm sanki  çok sevindim kuzummmmm tamamına ersin inşallah darısı bizlere
Kızlar bu sağ kasıktaki batma çok rahatsız ediyor, noluyo ki acep
Yumoşum çatlayamıyo mu yoksa, ya da çatlıyor mu anlamadım ki. Bi haftadır kramp var ama bugün şiddetli çokYumurtalıklardaki harekettir canım ne olacak
Her ikinizde Allaha emanet olun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederimCanlarrrrr.... Kader arkadaşlarım. Gözlerim yanılıyor olamaz dimi. Siz de bi bakın bakalım görüyormusunuz? Şuan tatildeyim. Yanıma 2 tane test almıştım. Birini dpo 10 da yapmıştım negatifti. Bunu da az önce yaptım. . Eve dönüşümüz yarın . Ancak yarın akşama tekrarlayabilirim. Buradaki bir çok arkadaş bilir, çok fazla kayıp yaşadığım için sevinemiyorum. Gerçi şuan tam belli değil bir kaç güne hamile olup olmadığım netleşir. hemen sizinle paylaşmak istedim
Çatlıyor yumurtan sanırım. Bu gece çalışma olmalı. Hayırlısı olsun.Kızlar bu sağ kasıktaki batma çok rahatsız ediyor, noluyo ki acep
Saol canım. AminHer ikinizde Allaha emanet olun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim
TamamdırÇatlıyor yumurtan sanırım. Bu gece çalışma olmalı. Hayırlısı olsun.
Allah tamamına erdirsin canım.inş kavuşursun yavruna.Canlarrrrr.... Kader arkadaşlarım. Gözlerim yanılıyor olamaz dimi. Siz de bi bakın bakalım görüyormusunuz? Şuan tatildeyim. Yanıma 2 tane test almıştım. Birini dpo 10 da yapmıştım negatifti. Bunu da az önce yaptım. . Eve dönüşümüz yarın . Ancak yarın akşama tekrarlayabilirim. Buradaki bir çok arkadaş bilir, çok fazla kayıp yaşadığım için sevinemiyorum. Gerçi şuan tam belli değil bir kaç güne hamile olup olmadığım netleşir. hemen sizinle paylaşmak istedim
İnşallah canım. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımızaAllah tamamına erdirsin canım.inş kavuşursun yavruna.
Canlarrrrr.... Kader arkadaşlarım. Gözlerim yanılıyor olamaz dimi. Siz de bi bakın bakalım görüyormusunuz? Şuan tatildeyim. Yanıma 2 tane test almıştım. Birini dpo 10 da yapmıştım negatifti. Bunu da az önce yaptım. . Eve dönüşümüz yarın . Ancak yarın akşama tekrarlayabilirim. Buradaki bir çok arkadaş bilir, çok fazla kayıp yaşadığım için sevinemiyorum. Gerçi şuan tam belli değil bir kaç güne hamile olup olmadığım netleşir. hemen sizinle paylaşmak istedim
ben sokBen hamileyimmmmmm
Hepinizden ne olur dua bekliyorum.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah.
Çok heyecanlı ve tedirginim.
Ben hamileyimmmmmm
İnşallah canımYaa çok ama çok sevindim canım Allah'ın izniyle inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın hiç merak etme
Canım ne kadar sevindim anlatamam.Ben hamileyimmmmmm
ben sokcanimmm tebrik ederimmm.allah tamamina erdirsin insallah kuzum
Sabah sabah ne güzel haberler alıyoruz böyleçok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım
Canım ne kadar sevindim anlatamam.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin için de kendim için de bol bol dua edeceğim
insallah hersey yolunda gidecek canim.Allahim bu mucizeyi verdiyse saglikla devam etmesinide nasip edecektir.icini ferah tutHepinize çok teşekkürler.
Hiç tahmin etmemiştim.
Biliyorsunuz zor diyordum artık doğal yolla.
Rabbim çok büyük işte.
İnşallah kan değerim sağlıkla artar.
Hepinizden dua bekliyorum.
Ben hamileyimmmmmm
yaaa çook sevindimm sonrasını henüz okumadım ama nasıl öğrendin noldu çatlıcam
Çok şükür peş peşe gelmeye başladı bebek haberleri yeniden
Kızlar bugün ikili testim vardı usg kontrolünde herşey yolunda ense kalınlığı vs. Kan sonucu da salı akşamına çıkarmış.
Kız mıyız erkek mi henüz söyleyen yok çatliciiiim
Eki Görüntüle 2165149
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?