Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayyy tahmin edebiliyorum keşke orda olsaydım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhh kuzumm.

oyyy masallah miniğe yaa nede güzel cikmis

Maşallah canım Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah

Çok şükür. Gözün aydın. Maşallah kuzuma

Maşallah Allah bağışlasın.

Çok şükür. Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim

Canım tamam bende farkındayım o arkadaşlarının haberi var ve ukalalık yapıyorlar. Hatta kadınlık hormonum fazla vs... saçma sapan laflarda demiş. Ben derdini anlatsın derken iyi niyetle diyorsun sandım. İçini döküp ağızlarının payını verecekse bu seferde araları açılır. Kolayda değil ki her gün yüz yüze bakıyor iş arkadaşıyla. Evindeki eşinden daha fazla görüyor o insanları. Ama kendisini ezdirmesin. Kötü insanlar acımasız oluyorlar. Mini_mini ne derse desin iş arkadaşı onu haklı görmez. Kendi kendine alınmış der. Evlat ateşiyle yanan insanı anca o acıyı yaşayan anlar. Allah kötü insanları hepimizden uzak etsin. Çünkü bizler hassas bayanlarız. Azıcık üzülsek hemen ağlıyoruz ve yumurtlama bile yapmayabiliyoruz.

Canım valla gördüm çizgiyi kesin hamilesin. Offf süper yaa çok sevindim ve duygulandım

Ben hamileyimmmmmm
Hepinizden ne olur dua bekliyorum.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah.
Çok heyecanlı ve tedirginim.
Ayy bu sabah ne güzel haberlerle karşılaştım 2 ci hamilelik haberi süper yaa. Valla o kadar duygulandım ki cibi35 in de bebeğini gördüm ağlıyorum sevinçten. Sakın endişelenme canım. Her şey çok güzel olucak Allahın izniyle. Dualarımız hep seninle ve diğer bütün arkadaşlarımız için hep dua ediyorum

Çok güzel maşallah. Nasılda tatlı huzurlu yatıyor. İnşallah zaman senin için çabuk geçerde hemen kucağına alırsın mucizeni.

Benimde 1 saat önce adetim başladı. Şimdilik azıcık pırtılı kan geldi. Tabloya yazdım hemen. Hayatımda ilk defa bu kadar adetim uzadı ve çok kötü bir şeymiş. Her an adet olacakmışım gibi hep sancı yaşadım. Hamilelik testlerinde de negatif çıkınca artık adet olsamda kurtulsam diye dua etmeye başlamıştım. Adet olduğuma ilk defa sevindim. İnşallah bu ay uzamaz böyle. Valla bence şubat ayındaki klomen beni böyle bozdu. Yumurtalıklarıma fazla yüklendi bence dengesini bozdu. Senin dediğin o femara yı bilseydim klomeni kullandırtmalarına izin vermezdim. Sözde tıp okumuşlar ama bazı doktorlar tecrübesiz oluyor işte. Mantıklarıyla hareket etseler 40 yaş üstü kadına verilmeyeceğini düşünürlerdi. 3 gün önce çörek otunu her gün öğütülmüş şekilde 1 kaşık yedim. Belki o söktürmüştür de adet oldum sonunda. Adetim bitince her gün 1 kaşık taze öğüttüğüm çörek otu ve keten tohumunu yicem. Birde hayıt tohumu alıp kullanıcam.
Hayıt tohumunu her gün nasıl kullanmalıyım. Senin bu konularda daha çok deneyimin var. Ne önerirsin bana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…