Dün akşam test yaptım hatta söylendim kendime bıkmadın gitti diye bir baktım çift çizgi. Sinir krizi geçirdim. Apartman duymuştur :) sonra gidip kan verdim hemen. Dün adet günümdü olmadım. Şu anda da adet sancısı gibi sancım var korkuyorum.
oyyy masallah miniğe yaaÇok şükür peş peşe gelmeye başladı bebek haberleri yeniden
Kızlar bugün ikili testim vardı usg kontrolünde herşey yolunda ense kalınlığı vs. Kan sonucu da salı akşamına çıkarmış.
Kız mıyız erkek mi henüz söyleyen yok çatliciiiim
Eki Görüntüle 2165149
Ayyy tahmin edebiliyorum keşke orda olsaydımAllahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhh kuzumm.
oyyy masallah miniğe yaanede güzel cikmis
Çok şükür peş peşe gelmeye başladı bebek haberleri yeniden
Kızlar bugün ikili testim vardı usg kontrolünde herşey yolunda ense kalınlığı vs. Kan sonucu da salı akşamına çıkarmış.
Eki Görüntüle 2165149
Maşallah canım Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Aminn canım darısı bu hasreti çeken bütün arkadaşlarıma olsun inşallahSezon açıldı artık en yakın zamanda sizden de bekliyoruz
Çok şükür. Gözün aydın. Maşallah kuzumaÇok şükür peş peşe gelmeye başladı bebek haberleri yeniden
Eki Görüntüle 2165149
Maşallah Allah bağışlasın.Çok şükür peş peşe gelmeye başladı bebek haberleri yeniden
Eki Görüntüle 2165149
Çok şükür. Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindimDün akşam test yaptım hatta söylendim kendime bıkmadın gitti diye bir baktım çift çizgi. Sinir krizi geçirdim. Apartman duymuştur :) sonra gidip kan verdim hemen. Dün adet günümdü olmadım. Şu anda da adet sancısı gibi sancım var korkuyorum.
Çok şükür. Gözün aydın. Maşallah kuzuma
Maşallah Allah bağışlasın.
Geleceğiz tabi Allahın izniyleAminnn canım inşallah biz geride kalanlarda peşinizden geliriz inşallah.
Çok şükür. Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim
Canım tamam bende farkındayım o arkadaşlarının haberi var ve ukalalık yapıyorlar. Hatta kadınlık hormonum fazla vs... saçma sapan laflarda demiş. Ben derdini anlatsın derken iyi niyetle diyorsun sandım. İçini döküp ağızlarının payını verecekse bu seferde araları açılır. Kolayda değil ki her gün yüz yüze bakıyor iş arkadaşıyla. Evindeki eşinden daha fazla görüyor o insanları. Ama kendisini ezdirmesin. Kötü insanlar acımasız oluyorlar.Zaten ordaki bayanların haberleri yoksa hamilelik konusunda anlatmasın tabi ama mini nin ilk yazdığı yazılarda şu cümleyi yazdığı için işyerindekilerin bildiğini düşünüyorum."Çok agrima gitti. Düşünmesi lazimdi yanimda ki arkadaşımın bebeği olmuyor alınabilir diye"
Bende tasvip etmiyorum karşı tarafın bu tutumunu ama konuşmasında fayda var belki bilinçsizce belki kasıtlı yapıyordur bunu bilemeyiz..eee zaten he mini şu andada üzülüyor en azından konuşsun içini döksün rahatlasın.Hadsizlere ağzının payını vermek gerekir...Zamanında tecrübe ettiğim için böyle düşünüyorum.
Canım valla gördüm çizgiyi kesin hamilesin. Offf süper yaa çok sevindim ve duygulandımCanlarrrrr.... Kader arkadaşlarım. Gözlerim yanılıyor olamaz dimi. Siz de bi bakın bakalım görüyormusunuz? Şuan tatildeyim. Yanıma 2 tane test almıştım. Birini dpo 10 da yapmıştım negatifti. Bunu da az önce yaptım. . Eve dönüşümüz yarın . Ancak yarın akşama tekrarlayabilirim. Buradaki bir çok arkadaş bilir, çok fazla kayıp yaşadığım için sevinemiyorum. Gerçi şuan tam belli değil bir kaç güne hamile olup olmadığım netleşir. hemen sizinle paylaşmak istedim
Ayy bu sabah ne güzel haberlerle karşılaştım 2 ci hamilelik haberi süper yaa. Valla o kadar duygulandım ki cibi35 in de bebeğini gördüm ağlıyorum sevinçten. Sakın endişelenme canım. Her şey çok güzel olucak Allahın izniyle. Dualarımız hep seninle ve diğer bütün arkadaşlarımız için hep dua ediyorumBen hamileyimmmmmm
Hepinizden ne olur dua bekliyorum.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah.
Çok heyecanlı ve tedirginim.
Çok güzel maşallah. Nasılda tatlı huzurlu yatıyor. İnşallah zaman senin için çabuk geçerde hemen kucağına alırsın mucizeni.Çok şükür peş peşe gelmeye başladı bebek haberleri yeniden
Eki Görüntüle 2165149
Canım valla gördüm çizgiyi kesin hamilesin. Offf süper yaa çok sevindim ve duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?