Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aminn canım uzak dursun böyle insanlar hepimizden.Yok yok iyi niyetle anlatsın ilk etapta baktı anlamıyorlar ona göre tavrını koysun işin dışında muhattap olmasın mesela..Yine de mini kendi bilir canım nasıl davranmak isterse o şekilde yapsın.

cibi35 nin bebeginin fotogragi bi cogumuzu duygulandirdi galiba.benimde gorur gormez burnum sizladi gözlerim doldu Allahim hepinize yavrularinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Canım adet devam etmiyor mu. Ateşin yeni yeni düşüyor bence. Çok erken. Kaç günde bir adet oluyorsun

Mini_mini nerdesin ne yaptın bak topic seni konışuyor

@Cemre Yaman tablonu doldur kuzum Veson gelince fırça yicen

Ben hayıt tohumu kullanamadım çalıştığım için uğraşamadım daha doğrusu. O yüzden içeriği hayıt olan Agnucaston kullandım canım günde 1 tane.
Klomeni hiç sevemedim vücudumda sevmedi zaten ama dr.ların ezberi işte hemen dayıyorlar.. Femara az ama kaliteli yum oluşturduğu için daha iyi tepki verdi diye düşünüyorum.
Çörek otunu da çiğnemedim tabletlerini almıştım gerçekten hem bağışıklık hemde döngü üzerinde çok faydasını gördüm.

Gebelik yoksa insan adeti 4 gözle bekliyor çok haklısın. Kürtaj sonrası adet olmam 71 gün sürmüştü benimde çok zordu..

Bu ay inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Dr.a gitmeyi düşünüyor musun?

İnşallah canım inşallah..
Ben çalışıyorum elimden geldiğince ama bu meret yumurta çatlamak bilmiyorki bugün 20.günüm oldu tık yok yumurtada.. ne yumurtlama belirtisi nede adet belirtisi var bende.Yumurtlamayı geçtim, gecikmesiz adet olsam baride tedavime başlasam hayırlısıyla.Zamanında ne güzel döngüm vardı şaşmadan adetimi olurdum şu aşılamalardan iğnelerden ilaçlardan sonra döngüm şaştı iyice

cibi35 nin bebeginin fotogragi bi cogumuzu duygulandirdi galiba.benimde gorur gormez burnum sizladi gözlerim doldu Allahim hepinize yavrularinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Hep dualarımdasınız canım inşallah sevinç gözyaşları dökeceğimiz günlerde gelecek

Canım sahi niye çatlamadı. Bugün baktım tabloya. Kist olmaz inşallah. Bu seferde onun için bekletmesinler. Gelsin bebeklerimiz... Bu ay bebeğim gelsin ne olur. Bende artık dayanamıyorum. Bizi kimse anlamıyor. Offf yaaa yine ağlıyorum ben.

Benimde aklımdan geçmiyor değil yani kist..
bekleye bekleye bir hal oldum valla inşallah ters giden bişeyler yoktur.
İnşallah gelicek canım üzme kendini

Saol canım. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder
Sakın stres yapma canım. Ağır işler yapma. Kabız olmamaya çalış gerisini Allaha bırak. İnşallah bu sefer olucak

Sağol canım inşallah ama çok ümidim yok artık

Evet canım haklısın kendisi daha iyi bilir. Allah yardımcısı olsun

Amin canım dualarım sizlerle

kiyamam sana ya aglama ne olur.seni cok iyi anliyorum.hamilelik haberlerine hem cok seviniyoruz hemde kendimiz icin üzülüp çaresizliğe düşüyoruz.ama Allahin izniyle bizim bebeklerimizde gelecek.bak topigimiz mucizelerle dolu.bunlar bize umut oluyor

Kızlar sağolun oluyor bazen böyle nasıl oldu anlamadım keyfimde yerindeydi. Haberler çok mutlu ediyor umut oluyor. Siz anlarsınız beni. Öyle bir anlıktı geçti. Allah sizden razı olsun iyi ki varsınız
aynen arada oluyor öyle dedigin gibi keyfin yerindeyken bir anda aglayiveriyor insan.ama iyi oluyor insan bi ferahliyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…