Canım tamam bende farkındayım o arkadaşlarının haberi var ve ukalalık yapıyorlar. Hatta kadınlık hormonum fazla vs... saçma sapan laflarda demiş. Ben derdini anlatsın derken iyi niyetle diyorsun sandım. İçini döküp ağızlarının payını verecekse bu seferde araları açılır. Kolayda değil ki her gün yüz yüze bakıyor iş arkadaşıyla. Evindeki eşinden daha fazla görüyor o insanları. Ama kendisini ezdirmesin. Kötü insanlar acımasız oluyorlar.Mini_mini ne derse desin iş arkadaşı onu haklı görmez. Kendi kendine alınmış der. Evlat ateşiyle yanan insanı anca o acıyı yaşayan anlar. Allah kötü insanları hepimizden uzak etsin. Çünkü bizler hassas bayanlarız. Azıcık üzülsek hemen ağlıyoruz ve yumurtlama bile yapmayabiliyoruz.
Ayy bu sabah ne güzel haberlerle karşılaştım 2 ci hamilelik haberi süper yaa. Valla o kadar duygulandım ki cibi35 in de bebeğini gördüm ağlıyorum sevinçten. Sakın endişelenme canım. Her şey çok güzel olucak Allahın izniyle. Dualarımız hep seninle ve diğer bütün arkadaşlarımız için hep dua ediyorum
Çok güzel maşallah. Nasılda tatlı huzurlu yatıyor. İnşallah zaman senin için çabuk geçerde hemen kucağına alırsın mucizeni.
Benimde 1 saat önce adetim başladı. Şimdilik azıcık pırtılı kan geldi. Tabloya yazdım hemen. Hayatımda ilk defa bu kadar adetim uzadı ve çok kötü bir şeymiş. Her an adet olacakmışım gibi hep sancı yaşadım. Hamilelik testlerinde de negatif çıkınca artık adet olsamda kurtulsam diye dua etmeye başlamıştım. Adet olduğuma ilk defa sevindim. İnşallah bu ay uzamaz böyle. Valla bence şubat ayındaki klomen beni böyle bozdu. Yumurtalıklarıma fazla yüklendi bence dengesini bozdu. Senin dediğin o femara yı bilseydim klomeni kullandırtmalarına izin vermezdim. Sözde tıp okumuşlar ama bazı doktorlar tecrübesiz oluyor işte. Mantıklarıyla hareket etseler 40 yaş üstü kadına verilmeyeceğini düşünürlerdi. 3 gün önce çörek otunu her gün öğütülmüş şekilde 1 kaşık yedim. Belki o söktürmüştür de adet oldum sonunda. Adetim bitince her gün 1 kaşık taze öğüttüğüm çörek otu ve keten tohumunu yicem. Birde hayıt tohumu alıp kullanıcam.
Hayıt tohumunu her gün nasıl kullanmalıyım. Senin bu konularda daha çok deneyimin var. Ne önerirsin bana canım
Canım adet devam etmiyor mu. Ateşin yeni yeni düşüyor bence. Çok erken. Kaç günde bir adet oluyorsunArkadaşlar günaydın bana yardımcı olabilir misiniz_?
Ben 22 Eylül gecesi hastalandım 23 Eylül sabahı ateş ölçmeye başladım ama bugün birden ateşimde 0,3 derece bi düşüş oldu ovülasyon testi aldım bugün bi denesem mi acaba ne dersiniz daha yeni hastalığım bitti yumurtlamam gibi bi ihtimal yoktur heralde
23 eylül 36,7
24 eylül 36,6
23 eylül 36,5
26 eylül 36,6
27 eylül 36,3
Aminn canım uzak dursun böyle insanlar hepimizden.Yok yok iyi niyetle anlatsın ilk etapta baktı anlamıyorlar ona göre tavrını koysun işin dışında muhattap olmasın mesela..Yine de mini kendi bilir canım nasıl davranmak isterse o şekilde yapsın.
insallah canim.bizlerede nasip olsun burdan hamilelik haberlerimizi paylasmakRemicik Az önce soracaktım adet olmadın diye. Çok sevindim. Bu ay hayırlı uğurlu olsun.
Veson XXYYXXYY hilallll Remicik caglali9669 Dil-i bitab glysldnl maya_gallo bu ay çok çalışıyoruz haydi kızlar 2019 a hamile girelim
Ayy bu sabah ne güzel haberlerle karşılaştım 2 ci hamilelik haberi süper yaa. Valla o kadar duygulandım ki cibi35 in de bebeğini gördüm ağlıyorum sevinçten. Sakın endişelenme canım. Her şey çok güzel olucak Allahın izniyle. Dualarımız hep seninle ve diğer bütün arkadaşlarımız için hep dua ediyorum
Çok güzel maşallah. Nasılda tatlı huzurlu yatıyor. İnşallah zaman senin için çabuk geçerde hemen kucağına alırsın mucizeni.
Benimde 1 saat önce adetim başladı. Şimdilik azıcık pırtılı kan geldi. Tabloya yazdım hemen. Hayatımda ilk defa bu kadar adetim uzadı ve çok kötü bir şeymiş. Her an adet olacakmışım gibi hep sancı yaşadım. Hamilelik testlerinde de negatif çıkınca artık adet olsamda kurtulsam diye dua etmeye başlamıştım. Adet olduğuma ilk defa sevindim. İnşallah bu ay uzamaz böyle. Valla bence şubat ayındaki klomen beni böyle bozdu. Yumurtalıklarıma fazla yüklendi bence dengesini bozdu. Senin dediğin o femara yı bilseydim klomeni kullandırtmalarına izin vermezdim. Sözde tıp okumuşlar ama bazı doktorlar tecrübesiz oluyor işte. Mantıklarıyla hareket etseler 40 yaş üstü kadına verilmeyeceğini düşünürlerdi. 3 gün önce çörek otunu her gün öğütülmüş şekilde 1 kaşık yedim. Belki o söktürmüştür de adet oldum sonunda. Adetim bitince her gün 1 kaşık taze öğüttüğüm çörek otu ve keten tohumunu yicem. Birde hayıt tohumu alıp kullanıcam.
Hayıt tohumunu her gün nasıl kullanmalıyım. Senin bu konularda daha çok deneyimin var. Ne önerirsin bana canım
Remicik Az önce soracaktım adet olmadın diye. Çok sevindim. Bu ay hayırlı uğurlu olsun.
Veson XXYYXXYY hilallll Remicik caglali9669 Dil-i bitab glysldnl maya_gallo bu ay çok çalışıyoruz haydi kızlar 2019 a hamile girelim
cibi35 nin bebeginin fotogragi bi cogumuzu duygulandirdi galiba.benimde gorur gormez burnum sizladi gözlerim doldu Allahim hepinize yavrularinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Mini_mini nerdesin ne yaptın bak topic seni konışuyor
Canım sahi niye çatlamadı. Bugün baktım tabloya. Kist olmaz inşallah. Bu seferde onun için bekletmesinler. Gelsin bebeklerimiz... Bu ay bebeğim gelsin ne olur. Bende artık dayanamıyorum. Bizi kimse anlamıyor. Offf yaaa yine ağlıyorum ben.İnşallah canım inşallah..
Ben çalışıyorum elimden geldiğince ama bu meret yumurta çatlamak bilmiyorki bugün 20.günüm oldu tık yok yumurtada.. ne yumurtlama belirtisi nede adet belirtisi var bende.Yumurtlamayı geçtim, gecikmesiz adet olsam baride tedavime başlasam hayırlısıyla.Zamanında ne güzel döngüm vardı şaşmadan adetimi olurdum şu aşılamalardan iğnelerden ilaçlardan sonra döngüm şaştı iyice
Allah razi olsun canım benim.insallahhhHep dualarımdasınız canım inşallah sevinç gözyaşları dökeceğimiz günlerde gelecek
Canım sahi niye çatlamadı. Bugün baktım tabloya. Kist olmaz inşallah. Bu seferde onun için bekletmesinler. Gelsin bebeklerimiz... Bu ay bebeğim gelsin ne olur. Bende artık dayanamıyorum. Bizi kimse anlamıyor. Offf yaaa yine ağlıyorum ben.
Sakın stres yapma canım. Ağır işler yapma. Kabız olmamaya çalış gerisini Allaha bırak. İnşallah bu sefer olucakSaol canım. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder
Sağol canım inşallah ama çok ümidim yok artıkRemicik Az önce soracaktım adet olmadın diye. Çok sevindim. Bu ay hayırlı uğurlu olsun.
Evet canım haklısın kendisi daha iyi bilir. Allah yardımcısı olsunAminn canım uzak dursun böyle insanlar hepimizden.Yok yok iyi niyetle anlatsın ilk etapta baktı anlamıyorlar ona göre tavrını koysun işin dışında muhattap olmasın mesela..Yine de mini kendi bilir canım nasıl davranmak isterse o şekilde yapsın.
Amin canım dualarım sizlerlecibi35 nin bebeginin fotogragi bi cogumuzu duygulandirdi galiba.benimde gorur gormez burnum sizladi gözlerim doldu Allahim hepinize yavrularinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Son gaz devamRemicik Az önce soracaktım adet olmadın diye. Çok sevindim. Bu ay hayırlı uğurlu olsun.
kiyamam sana ya aglama ne olur.seni cok iyi anliyorum.hamilelik haberlerine hem cok seviniyoruz hemde kendimiz icin üzülüp çaresizliğe düşüyoruz.ama Allahin izniyle bizim bebeklerimizde gelecek.bak topigimiz mucizelerle dolu.bunlar bize umut oluyorCanım sahi niye çatlamadı. Bugün baktım tabloya. Kist olmaz inşallah. Bu seferde onun için bekletmesinler. Gelsin bebeklerimiz... Bu ay bebeğim gelsin ne olur. Bende artık dayanamıyorum. Bizi kimse anlamıyor. Offf yaaa yine ağlıyorum ben.
aynen arada oluyor öyleKızlar sağolun oluyor bazen böyle nasıl oldu anlamadım keyfimde yerindeydi. Haberler çok mutlu ediyor umut oluyor. Siz anlarsınız beni. Öyle bir anlıktı geçti. Allah sizden razı olsun iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?