Valla öyle kıkır kıkır gülüyorum. Ayy dengesiz miyim neaynen arada oluyor öylededigin gibi keyfin yerindeyken bir anda aglayiveriyor insan.ama iyi oluyor insan bi ferahliyor demi
İnşAllah canım ❤ ❤ ❤ ❤Remicik Az önce soracaktım adet olmadın diye. Çok sevindim. Bu ay hayırlı uğurlu olsun.
Veson XXYYXXYY hilallll Remicik caglali9669 Dil-i bitab @glysldnl @maya_gallo bu ay çok çalışıyoruz haydi kızlar 2019 a hamile girelim
Aa aaaaa şok şok şokBen hamileyimmmmmm
Hepinizden ne olur dua bekliyorum.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah.
Çok heyecanlı ve tedirginim.
Saol canım. Rabbim tamamına erdirir inşallahAa aaaaa şok şok şoksüpersiniz kızlar Zamansiz yolcu ve BirAsilAnnesi sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım inşAllahSaol canım. Rabbim tamamına erdirir inşallah. En kısa zamanda başta bu topicteki kader arkadaşlarımıza sonra da isteyen, kalbinde çocuk sevgisi ve özlemi olan herkese en sağlıklı ve en hayırlısını nasip etsin
hep hormonlardan heppp.yoksa niye dengesiz olalım aaaValla öyle kıkır kıkır gülüyorum. Ayy dengesiz miyim ne
Canım tamam bende farkındayım o arkadaşlarının haberi var ve ukalalık yapıyorlar. Hatta kadınlık hormonum fazla vs... saçma sapan laflarda demiş. Ben derdini anlatsın derken iyi niyetle diyorsun sandım. İçini döküp ağızlarının payını verecekse bu seferde araları açılır. Kolayda değil ki her gün yüz yüze bakıyor iş arkadaşıyla. Evindeki eşinden daha fazla görüyor o insanları. Ama kendisini ezdirmesin. Kötü insanlar acımasız oluyorlar.Mini_mini ne derse desin iş arkadaşı onu haklı görmez. Kendi kendine alınmış der. Evlat ateşiyle yanan insanı anca o acıyı yaşayan anlar. Allah kötü insanları hepimizden uzak etsin. Çünkü bizler hassas bayanlarız. Azıcık üzülsek hemen ağlıyoruz ve yumurtlama bile yapmayabiliyoruz.
Bende bende bende istiyorumBu arada kızlar iki hamiş haberimiz varmış tebrik ederim arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kurban olduğum Allahım nasip.edince iste tek iliskide olsa oluyorKızlar hepinize çok teşekkür ederim.
elim ayağım tutmuyor hala o yüzden tek tek etiketleyemedim.
tablom göründüğü kadar sadece.
evet tek ilişkiyle oldu.
Rabbim nasip etti çok şükür.
hiç anlamadım adet olacağım size yetişeceğim falan yazıyordum hatta.
büyük süpriz oldu bize.
anlatamıyorum ki hala şaşkınım
Saol canım inşallahKızlar bu aralar giremiyorum girsem de net çok zayıf.kuşlar bana iki gebelik haberini yokladı bugün hemen girip bakmak istedim :)) hızlı hızlı okudum mesajları çok sevindimZamansiz yolcu ben inanıyordum zAten bu sefer sağlıklı olacak inşallah gelişmeleri mutlaka yaz.maşallah maşallah
BirAsilAnnesi çok şaşırdım çok mutlu oldum bir mucize daha işte tek yumurtalık ve hatırladığım kadarı ile spermlerde de sıkıntı var veee tek ilişki işte rabbimin mucizesi maşallah maşallah
Cordelia CNm hiç üzülme inşallah herşey güzel olacak tek tek gebelik haberleri gelecek böyle senden de inşallah
Remicik gözün aydın regl gelmiş inşallah bir daha uzamaz
XXYYXXYY CNm ilaçlardan hep uzamış döngü uzun ara verilmiş bugün çalışma olsun .mutlaka birinden biri çatlayacaktır umutsuzluk yok
H hilalll gebelik haberi var denince ilk sen aklıma geldin ne yalan diyim.ovulasyon testi falan umutlandırmıştı bizi resmen.hayırlısı.devam yakındır inşallah
caglali9669 cnm dün çatlamış olabilir çalışma var bugün De çalışma olabilir mümkünse hadi bol şanslar
Kızlar hızlı hızlı okuyup yazdım herkeslere slm gözümden kaçanlar varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum
Kızlar bu aralar giremiyorum girsem de net çok zayıf.kuşlar bana iki gebelik haberini yokladı bugün hemen girip bakmak istedim :)) hızlı hızlı okudum mesajları çok sevindimZamansiz yolcu ben inanıyordum zAten bu sefer sağlıklı olacak inşallah gelişmeleri mutlaka yaz.maşallah maşallah
BirAsilAnnesi çok şaşırdım çok mutlu oldum bir mucize daha işte tek yumurtalık ve hatırladığım kadarı ile spermlerde de sıkıntı var veee tek ilişki işte rabbimin mucizesi maşallah maşallah
Cordelia CNm hiç üzülme inşallah herşey güzel olacak tek tek gebelik haberleri gelecek böyle senden de inşallah
XXYYXXYY CNm ilaçlardan hep uzamış döngü uzun ara verilmiş bugün çalışma olsun .mutlaka birinden biri çatlayacaktır umutsuzluk yok
H hilalll gebelik haberi var denince ilk sen aklıma geldin ne yalan diyim.ovulasyon testi falan umutlandırmıştı bizi resmen.hayırlısı.devam yakındır inşallah
caglali9669 cnm dün çatlamış olabilir çalışma var bugün De çalışma olabilir mümkünse hadi bol şanslar
Kızlar hızlı hızlı okuyup yazdım herkeslere slm gözümden kaçanlar varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum
Kızlar bu aralar giremiyorum girsem de net çok zayıf.kuşlar bana iki gebelik haberini yokladı bugün hemen girip bakmak istedim :)) hızlı hızlı okudum mesajları çok sevindimZamansiz yolcu ben inanıyordum zAten bu sefer sağlıklı olacak inşallah gelişmeleri mutlaka yaz.maşallah maşallah
Seviliyorsun sen gene de fazla özletme kendiniKızlar bu aralar giremiyorum girsem de net çok zayıf.kuşlar bana iki gebelik haberini yokladı bugün hemen girip bakmak istedim :)) hızlı hızlı okudum mesajları çok sevindimZamansiz yolcu ben inanıyordum zAten bu sefer sağlıklı olacak inşallah gelişmeleri mutlaka yaz.maşallah maşallah
sen olmayinca anasiz cocuklar gibi kaliyoruz burda :))) 3.hamilelik haberinide ben vermek isterdim ama kismetKızlar bu aralar giremiyorum girsem de net çok zayıf.kuşlar bana iki gebelik haberini yokladı bugün hemen girip bakmak istedim :)) hızlı hızlı okudum mesajları çok sevindimZamansiz yolcu ben inanıyordum zAten bu sefer sağlıklı olacak inşallah gelişmeleri mutlaka yaz.maşallah maşallah
Ay ben şokHepinize çok teşekkürler.
Hiç tahmin etmemiştim.
Biliyorsunuz zor diyordum artık doğal yolla.
Rabbim çok büyük işte.
İnşallah kan değerim sağlıkla artar.
Hepinizden dua bekliyorum.
Kız ben bunu yerim.maşşş kuzuya.pipi mi kuku mu gösterse ya sıpa!Çok şükür peş peşe gelmeye başladı bebek haberleri yeniden
Kızlar bugün ikili testim vardı usg kontrolünde herşey yolunda ense kalınlığı vs. Kan sonucu da salı akşamına çıkarmış.
Kız mıyız erkek mi henüz söyleyen yok çatliciiiim
Eki Görüntüle 2165149
Tükenmişlik sendromu yaşıyorum ben artık.ama bak Şaşkın anne ve cemre Yaman’a.olabiliyor demek ki.umud etmek için gözümüzün önünde 2 sebep.olacak üzülme.Canım sahi niye çatlamadı. Bugün baktım tabloya. Kist olmaz inşallah. Bu seferde onun için bekletmesinler. Gelsin bebeklerimiz... Bu ay bebeğim gelsin ne olur. Bende artık dayanamıyorum. Bizi kimse anlamıyor. Offf yaaa yine ağlıyorum ben.
Mikmik nazlısı kociş ne dedi ne yaptı merak ettim doğrusu .Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
elim ayağım tutmuyor hala o yüzden tek tek etiketleyemedim.
tablom göründüğü kadar sadece.
evet tek ilişkiyle oldu.
Rabbim nasip etti çok şükür.
hiç anlamadım adet olacağım size yetişeceğim falan yazıyordum hatta.
büyük süpriz oldu bize.
anlatamıyorum ki hala şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?