Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa aaaaa şok şok şok süpersiniz kızlar Zamansiz yolcu ve BirAsilAnnesi sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Saol canım. Rabbim tamamına erdirir inşallah. En kısa zamanda başta bu topicteki kader arkadaşlarımıza sonra da isteyen, kalbinde çocuk sevgisi ve özlemi olan herkese en sağlıklı ve en hayırlısını nasip etsin

Amin canım inşAllah

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
elim ayağım tutmuyor hala o yüzden tek tek etiketleyemedim.
tablom göründüğü kadar sadece.
evet tek ilişkiyle oldu.
Rabbim nasip etti çok şükür.
hiç anlamadım adet olacağım size yetişeceğim falan yazıyordum hatta.
büyük süpriz oldu bize.
anlatamıyorum ki hala şaşkınım

Cnm direk soyleyemesem de ima ediyorum hatta bazen anlattiginda dinlemiyorum anlasin diye ama çok üzülüyorum Kötü niyetle mi yapıyor bilmiyorum ama gösterişe çok düşkün bir kız eşinin mesleğinden tutun cocuklarinin gittiği okul için bile konuşacak çok şeyi vardır Allah olmayan herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inşallah kimsenin boynu bükük kalmasın

kurban olduğum Allahım nasip.edince iste tek iliskide olsa oluyor bak ben bu ay tam.gunlerime denk getirdim.gene olmadi.hayırlısı olsun şaşkın olmaltada cok haklisin canim

Kızlar bu aralar giremiyorum girsem de net çok zayıf.kuşlar bana iki gebelik haberini yokladı bugün hemen girip bakmak istedim :)) hızlı hızlı okudum mesajları çok sevindim Zamansiz yolcu ben inanıyordum zAten bu sefer sağlıklı olacak inşallah gelişmeleri mutlaka yaz.maşallah maşallah
BirAsilAnnesi çok şaşırdım çok mutlu oldum bir mucize daha işte tek yumurtalık ve hatırladığım kadarı ile spermlerde de sıkıntı var veee tek ilişki işte rabbimin mucizesi maşallah maşallah
Cordelia CNm hiç üzülme inşallah herşey güzel olacak tek tek gebelik haberleri gelecek böyle senden de inşallah
Remicik gözün aydın regl gelmiş inşallah bir daha uzamaz
XXYYXXYY CNm ilaçlardan hep uzamış döngü uzun ara verilmiş bugün çalışma olsun .mutlaka birinden biri çatlayacaktır umutsuzluk yok
H hilalll gebelik haberi var denince ilk sen aklıma geldin ne yalan diyim.ovulasyon testi falan umutlandırmıştı bizi resmen.hayırlısı.devam yakındır inşallah
caglali9669 cnm dün çatlamış olabilir çalışma var bugün De çalışma olabilir mümkünse hadi bol şanslar

Kızlar hızlı hızlı okuyup yazdım herkeslere slm gözümden kaçanlar varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum

Saol canım inşallah. Çizgi çok silik olduğu için tam emin de değilim . Yarın sabah bi daha yapacağım. O zaman durum netleşir

Güzel yorumlarını özlemişiz canım :) Evet kesinlikle ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bende..basit bir ilaç bile içsem hemen etkiliyor vücudumu..Tamamdır mesaj alınmıştır Bizde seni seviyoruz

Ah canımsın benim.
çok teşekkürler.
evet Allah çok büyük nasip etti.
dua et sağlıkla devam etsin.
çok öptüm.

Seviliyorsun sen gene de fazla özletme kendini

sen olmayinca anasiz cocuklar gibi kaliyoruz burda :))) 3.hamilelik haberinide ben vermek isterdim ama kismet he yaa o test niye öyle cikti hala muallakta.hayırlısı diyelim

Hepinize çok teşekkürler.
Hiç tahmin etmemiştim.
Biliyorsunuz zor diyordum artık doğal yolla.
Rabbim çok büyük işte.
İnşallah kan değerim sağlıkla artar.
Hepinizden dua bekliyorum.
Ay ben şok çoook sevindim canım ya umutlarım arttı aniden.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına Alman dileğiyle...

Kız ben bunu yerim.maşşş kuzuya.pipi mi kuku mu gösterse ya sıpa!
Tükenmişlik sendromu yaşıyorum ben artık.ama bak Şaşkın anne ve cemre Yaman’a.olabiliyor demek ki.umud etmek için gözümüzün önünde 2 sebep.olacak üzülme.

Mikmik nazlısı kociş ne dedi ne yaptı merak ettim doğrusu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…