Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yum gününde eşimle yine tartıştık Dün ve bugündü. Dün tartıştık hatta kırgın yattık halbuki dün çalışma yaparız diye planlamıştım ama olmadı belki bugün barisiriz yaparız dedim ama hala aramızda soğuk rüzgarlar esiyor bu ayda olmadı of of

Alamadik birimiz bı USG yaa

Kızlar güzel haber vermek isterdim ama maalesef bu sabah yaptığım testte ikinci çizgi daha da silik görünüyor. Foto çektim . Foto da hiç görünmüyor. Dpo 10 da negatifti. Dpo 13 de baya pembe görünüyordu. Aynı marka testi kullandım . Sanırım kimyasal yine. Neyse Rabbimin takdiri. Sınavımız bitmemiş demekki. Ben alıştım artık. Sevinmiyorum da üzülmüyorum da. Yalnız bu ay eşimi zor ikna etmiştim korunmayı bırakma konusunda. Tüp bebek yaptırmadan önce ben denemek istiyorum demiştim. O da bi daha aynı acıları yaşamak istemiyorum. Senin kürtaj masasına yatmanı istemiyorum demişti. Kİmyasallar değil de kürtaj olduğum durumlarda çok yıprandı. Eğer tekrar kandırabilirsem yılmadan devam etmek istiyorum. Maddi ve manevi olarak kendimizi tüp bebeğe hazırlayana kadar devam etmek istiyorum . Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim .

Hakkında hayırlusı olsun canım olur üzülme

Hayırlı sabahlar arkadaşlar haziranın 19u son adet tarihim ve bugün yine adet olmuşum bu nasıl iştir bu yumurta çatladımı çatlamadımı daha kaç gün oldu zaten adet olalı kafayı geçirtecek bana

Dur bakalım ya sen yinede bhcg baktır belki testin hassasiyeti farklıdır. İnşallah yaniltmaz bu defa canım

daha yeni yeni idrara geçiyordur onun için öyle çıkmıştır testin kan testi versen keşke

Sağol canım inşallah şanslıysam olur. Dr.a gitmeyi şimdilik düşünmüyorum. Eşimde ısrarcı olmadığı için kendi haline bıraktım herşeyi. Doğal yöntemlere devam edicem. Klomeni kullandığım için eşim çok kızdı bana. O da doktora gitmemi istemiyor şimdilik... Belki yaz bitince gidebilirim. Femara yı söylerim Dr. a onunla deneriz bi de. Zaten klomeni bana kullandırttıran Dr. a bir daha gitmiycem.

beta hcg nasıl giriliyordu tabloya kızlar?

Canım daha önce vesonun yazdığı mesajı buldum ama o folikül boyutunu anlatmış beta hcg girmek için de aynı yolu izleyebilirsin ben denedim oldu. vesonun yazılarının yanına parantezle yazdım

Specifics kısmını tıkla
En altta tap to add your own signs yazan kısma tıkla
Add specifics tıkla
Sign kutucuğuna follicle size yazıyorsun (follicle size yerine beta hcg yazman lazım)
Checkbox kutucuğundan numeric seçiyorsun
Add e basıyorsun bitti

Ateş girdiğin yere gir ordan specifics e bas orda folicülsize( aynı yerde beta hcg çıkacak) çıkıyor altında kutucuk orda folükülün büyüklüğünü (beta hcg sonucunu yazacaksın)yazıp save yapıyorsun

Mikmik nazlısı kociş ne dedi ne yaptı merak ettim doğrusu .

sağ ol canım benim.
Allah razı olsun.
mutlu haberini aldım inşallah kucağıma almak da nasip olur.
darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.
eşim de ben de çok şaşkınız.
inan beklemiyorduk.
Rabbime şükürler olsun.

sayende yaptım kuzum çok teşekkür ederim.

Sağol canım aynen dediğin gibi inşallah bir daha reglim böyle uzamasın. İlk defa regl olduğuma bu kadar çok sevindim :)
İyi tatiller. İnşallah tatil sana yarar güzel haberlerini bekliyoruz :) Bizde seni seviyoruz

Dur bakalım ya sen yinede bhcg baktır belki testin hassasiyeti farklıdır. İnşallah yaniltmaz bu defa canım

Zamansiz yolcu canını sıkma.hayırlısı olsun.regli bekleyelim gene de hüküm vermek için.

daha yeni yeni idrara geçiyordur onun için öyle çıkmıştır testin kan testi versen keşke
Bu testi uzun zamandır kullanıyorum. İnternetten toplu almıştım . Diğer gebeliklerde de beta artışını bunla test ediyorum. Hassasiyeti de iyi. Çarşamba akşamı çok sıkışık olmadığım idrarla yapmıştım ona rağmen pembeydi çizgi. Bu sabah aradan zaman geçti ve sabah ilk idrarla yaptım daha da silik. Gri gibi. Artık adeti bekleyeceğiz. Umut yok yani. Saolun kızlar. İyiki varsınız . Ben pes etmeden yola devam edeceğim eşimi kandırabilirsem

Kızlar simdi hastaneden çıktım.bugun klomene başlıyorum hayırlısıyla.doktora sordum tüp bebek icin iki igneli aşılama olmasi şartmış.3 klomenle 2 igneli asilamali oluyormus.bu asilaman insallah olur olmazsa bundan sonrakiler igneli olacak dedi.hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…