Kızlar simdi hastaneden çıktım.bugun klomene başlıyorum hayırlısıyla.doktora sordum tüp bebek icin iki igneli aşılama olmasi şartmış.3 klomenle 2 igneli asilamali oluyormus.bu asilaman insallah olur olmazsa bundan sonrakiler igneli olacak dedi.hakkımızda hayırlısı olsun insallah
hayırlı cumalar kızlar...bugün nifty testi sonucum belli olacakmış..hepinizin duasını bekliyorum..hepimizin evladı sağlıklı olsun inşallah..Rabbim isteyen her kula nasip etsin...Cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin güzel Mevlam...
Amin gülüm inşallah...çok stres oldum ya...Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah..Dualarım seninle inşallah güzel haberler alacağız
aminn.insallah canım bu sefer olur umarımİnşallah iğnelere gerek kalmadan gelir canım bebeğin.Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alalım inşallah
hayırlısıyla insallah guzel haberler gelecek canım.sen içini ferah tuthayırlı cumalar kızlar...bugün nifty testi sonucum belli olacakmış..hepinizin duasını bekliyorum..hepimizin evladı sağlıklı olsun inşallah..Rabbim isteyen her kula nasip etsin...Cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin güzel Mevlam...
amin hilalcim inşallah...Rabbime sonsuz güveniyorum..Sağlıkla nasip etsin cümlemize inşallah...sizleride güldürsün inşallah...hayırlısıyla insallah guzel haberler gelecek canım.sen içini ferah tut
hayırlı cumalar kızlar...bugün nifty testi sonucum belli olacakmış..hepinizin duasını bekliyorum..hepimizin evladı sağlıklı olsun inşallah..Rabbim isteyen her kula nasip etsin...Cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin güzel Mevlam...
amin hilalcim inşallah...Rabbime sonsuz güveniyorum..Sağlıkla nasip etsin cümlemize inşallah...sizleride güldürsün inşallah...
Bu testi uzun zamandır kullanıyorum. İnternetten toplu almıştım . Diğer gebeliklerde de beta artışını bunla test ediyorum. Hassasiyeti de iyi. Çarşamba akşamı çok sıkışık olmadığım idrarla yapmıştım ona rağmen pembeydi çizgi. Bu sabah aradan zaman geçti ve sabah ilk idrarla yaptım daha da silik. Gri gibi. Artık adeti bekleyeceğiz. Umut yok yani. Saolun kızlar. İyiki varsınız. Ben pes etmeden yola devam edeceğim eşimi kandırabilirsem
bu akşam ikinci kan testimi vereceğim.
çok korkuyorum arkadaşlar.
ne olur bana dua edin
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim..hepiniz duamdasınız inşallah...Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün cemrecim...ablam sağlıkla sana bağışlasın inşallah.
sende bana dua et olur mu?
ense kalınlığı en son bakıldığında normal çıkmıştı canım..ikili yaştan dolayı riskli çıktığı için doktor nifty istedi...yapalım içimiz rahat etsin dedi..bir arkadaşım ense kalınlığı normalse sıkıntı yoktur endişe etme demişti...inşallah sağlıkla doğar canım..Hayırlı güzel sonuçlar gelsin inşallah canım. Sen direkt nifty mi verdin ense kalınlığına vs. Bakilmadi mı?
Dualarımız seninle canım benim endişe etme dicem ama pek faydası olmayacak Allah sonuca kadar sabır versin sonra sevinçten havalara uç inşallahhh :)))
Canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Ben güzel şeyler hissediyorum. Çok bekletmeden gelecek inşallah miniğinKızlar simdi hastaneden çıktım.bugun klomene başlıyorum hayırlısıyla.doktora sordum tüp bebek icin iki igneli aşılama olmasi şartmış.3 klomenle 2 igneli asilamali oluyormus.bu asilaman insallah olur olmazsa bundan sonrakiler igneli olacak dedi.hakkımızda hayırlısı olsun insallah
hayırlı cumalar kızlar...bugün nifty testi sonucum belli olacakmış..hepinizin duasını bekliyorum..hepimizin evladı sağlıklı olsun inşallah..Rabbim isteyen her kula nasip etsin...Cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin güzel Mevlam...[/QUOTE
Ablamm hiç korkma içini ferah tut. Senin cimcime dört gözle annesinin kokusuyla buluşma anını bekliyor . Her şey çok güzel olacak Rabbimin izniyle
Rabbim çok büyük. Ona sığındım. O bizim için en hayırlısını nasip ermiştir. Bizim için hayırlısı ne ise o olsuncanım benim Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin tez vakitte.
hiç canını sıkma.
Allah çok büyük.
Canım kendimden çok sana sevinmiştim . Adet zamanına göre kan sonucun çok çok iyi maşallahbu akşam ikinci kan testimi vereceğim.
çok korkuyorum arkadaşlar.
ne olur bana dua edin. Herşey yolunda gidecek inşallah. Mucizen sağlıkla büyüyordur merak etme
Adet döngün ne kadar? Düzenli midir? Belki bu ay erken yumurtlama olmuştur. Ya da eğer kanaman adet gibi değil de az ise yumurtlama zamanın da olabilir. Bazen yumurta çatlayınca da hafif kanama olabiliyor bazı insanlardaKızlaaaaaarr 14gün erken adet olmamın sizce ne gibi bir sebebi olmalı
canımm rahat ol.Allahın izniyle herşey yolunda gidecek.miniğin seninle kalıp sağlıklaa büyüyeceko kadar endişeliyim ki daha hamile olduğumu bile idrak edemedim.
annelik hep böyle diken üstü sanırım
bu akşamı da atlatırsam derin bir nefes alacağım.
inşallah minik büyüyordur içerde
aminnn inşallah senin hissettiğin gibi olur canım.hayırlısı olsun inşallahCanım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Ben güzel şeyler hissediyorum. Çok bekletmeden gelecek inşallah miniğin
Kızlaaaaaarr 14gün erken adet olmamın sizce ne gibi bir sebebi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?