Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah iğnelere gerek kalmadan gelir canım bebeğin.Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alalım inşallah

hayırlı cumalar kızlar...bugün nifty testi sonucum belli olacakmış..hepinizin duasını bekliyorum..hepimizin evladı sağlıklı olsun inşallah..Rabbim isteyen her kula nasip etsin...Cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin güzel Mevlam...

Dualarım seninle inşallah güzel haberler alacağız

hayırlısıyla insallah guzel haberler gelecek canım.sen içini ferah tut

ablam sağlıkla sana bağışlasın inşallah.
sende bana dua et olur mu?

canım benim Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin tez vakitte.
hiç canını sıkma.
Allah çok büyük.

ablam sağlıkla sana bağışlasın inşallah.
sende bana dua et olur mu?
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim..hepiniz duamdasınız inşallah...Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün cemrecim...
Hayırlı güzel sonuçlar gelsin inşallah canım. Sen direkt nifty mi verdin ense kalınlığına vs. Bakilmadi mı?
ense kalınlığı en son bakıldığında normal çıkmıştı canım..ikili yaştan dolayı riskli çıktığı için doktor nifty istedi...yapalım içimiz rahat etsin dedi..bir arkadaşım ense kalınlığı normalse sıkıntı yoktur endişe etme demişti...inşallah sağlıkla doğar canım..

Dualarımız seninle canım benim endişe etme dicem ama pek faydası olmayacak Allah sonuca kadar sabır versin sonra sevinçten havalara uç inşallahhh :)))

o kadar endişeliyim ki daha hamile olduğumu bile idrak edemedim.
annelik hep böyle diken üstü sanırım
bu akşamı da atlatırsam derin bir nefes alacağım.
inşallah minik büyüyordur içerde

Canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Ben güzel şeyler hissediyorum. Çok bekletmeden gelecek inşallah miniğin

Kızlaaaaaarr 14gün erken adet olmamın sizce ne gibi bir sebebi olmalı
Adet döngün ne kadar? Düzenli midir? Belki bu ay erken yumurtlama olmuştur. Ya da eğer kanaman adet gibi değil de az ise yumurtlama zamanın da olabilir. Bazen yumurta çatlayınca da hafif kanama olabiliyor bazı insanlarda

o kadar endişeliyim ki daha hamile olduğumu bile idrak edemedim.
annelik hep böyle diken üstü sanırım
bu akşamı da atlatırsam derin bir nefes alacağım.
inşallah minik büyüyordur içerde
canımm rahat ol.Allahın izniyle herşey yolunda gidecek.miniğin seninle kalıp sağlıklaa büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…