bu akşam ikinci kan testimi vereceğim.
çok korkuyorum arkadaşlar.
ne olur bana dua edin
Amin kuzum inşallah..Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin...sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah...sizlerede sağlıkla nasip etsin gülüm...Canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Ben güzel şeyler hissediyorum. Çok bekletmeden gelecek inşallah miniğin
cemrecim ben yeni gördüm ya...çok sevindim canım benim...doğal yolla olmuş galiba dimi..Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerlesin ve sağlıkla kucaklayalım ablacım...çok mutlu oldum...Ben hamileyimmmmmm
Hepinizden ne olur dua bekliyorum.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah.
Çok heyecanlı ve tedirginim.
31 günde oluyorum takvime göre bugün yumurtlama günüm zaten az az çamasırıma bile gelmiyor affedersin de taharette belli oluyor hsg çektirdim 26 sında ondan olabilirmi bilemedimAdet döngün ne kadar? Düzenli midir? Belki bu ay erken yumurtlama olmuştur. Ya da eğer kanaman adet gibi değil de az ise yumurtlama zamanın da olabilir. Bazen yumurta çatlayınca da hafif kanama olabiliyor bazı insanlarda
Hiç böyle olmazdı 31 günde oluyorum iyi bir doktor arıyorum gidicem inşallah canımBazen böyle ara kanamalar olabiliyor canım. Benim kızım yeni adet olmaya başladı o da 15 günde bir oluyordu primalut verdi Dr. Şimdi düzene girdi. Gidip muayene olmakta fayda var.
Hsg den de olabilir . Yumurtlama zamanında olabilir. Bugünleri iyi değerlendir. Hsg çekilen ay hamile kalan çok duydum. İnşallah Rabbim çok bekletmeden gelir gönlündeki minik mucizen31 günde oluyorum takvime göre bugün yumurtlama günüm zaten az az çamasırıma bile gelmiyor affedersin de taharette belli oluyor hsg çektirdim 26 sında ondan olabilirmi bilemedim
Hiç böyle olmazdı 31 günde oluyorum iyi bir doktor arıyorum gidicem inşallah canım
Çok sağ ol canım amin inşallah Rabbim hepimizin gönlümüzdeki muradını versin inşaallahHsg den de olabilir . Yumurtlama zamanında olabilir. Bugünleri iyi değerlendir. Hsg çekilen ay hamile kalan çok duydum. İnşallah Rabbim çok bekletmeden gelir gönlündeki minik mucizen
Eğer bu adet se değerlendirme falan sizlere ömür zaten yumurta çatladıysada adet değilse nasıl anlıcam pekiHsg den de olabilir . Yumurtlama zamanında olabilir. Bugünleri iyi değerlendir. Hsg çekilen ay hamile kalan çok duydum. İnşallah Rabbim çok bekletmeden gelir gönlündeki minik mucizen
canımm rahat ol.Allahın izniyle herşey yolunda gidecek.miniğin seninle kalıp sağlıklaa büyüyecek
Dualarımdasın canım..Rabbime şükürler olsun mucizen hiç ummadığın anda geldi.Hepimizin umutlarını yeşerttin..Allah'ın izniyle de sağlıklı bir şekilde devam edecek.Sen içini ferah tut her zaman
cemrecim ben yeni gördüm ya...çok sevindim canım benim...doğal yolla olmuş galiba dimi..Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerlesin ve sağlıkla kucaklayalım ablacım...çok mutlu oldum...
Canım benim yazdıklarımı görmedin galiba. Alıntılarken iç içe geçmiş yazdığım. (sayfa 24426)çok teşekkür ederim dualarınız ve motiveniz için.
inşallah benden sonra devamı gelir de hepiniz muradınıza erersiniz.
ben öncü olmuş olayım inşallah.
yazan yazmayan herkesi çok seviyorum.
cansınız
Canım merhaba. Rahim ağzında yara varmıydı seninÇok sağ ol canım amin inşallah Rabbim hepimizin gönlümüzdeki muradını versin inşaallah
Dualarımız seninle. Beta HCG ile tablon uyumlu canım. Bence sorun çıkmayacak inşallah... beta HCG 342. 16 ya da 17. Günbu akşam ikinci kan testimi vereceğim.
çok korkuyorum arkadaşlar.
ne olur bana dua edin
Canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Ben güzel şeyler hissediyorum. Çok bekletmeden gelecek inşallah miniğin
1690pç
Valla ne yalan söyleyelim biz de beklemiyorduksağ ol canım benim.
Allah razı olsun.
mutlu haberini aldım inşallah kucağıma almak da nasip olur.
darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.
eşim de ben de çok şaşkınız.
inan beklemiyorduk.
Rabbime şükürler olsun.
Valla ne yalan söyleyelim biz de beklemiyorduk
Hayatne mucizelere gebe.bir kez daha hatırladık sayende.akşama test sonucu 2 ye katlayacak sen merak etme tatlım.
2 ye katlarsa hepimize 1 er tane gebelik testi senden
Vardı antibiyotikler den sonra çok az bişey kalmıştı yara bile denmez demişti doktor canımCanım merhaba. Rahim ağzında yara varmıydı senin
Tesekkur ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün.
Maşallah prensesimizeKızlar selam sizlere söylemeyi çok istedim bilenler hatırlar bir süre gırmıcem demiştim Pazartesi günü cinsiyet için gitmiştik büyük hevesle yarım saat arayla girdim fakat göstermemişti hiç bacakları kapalıydı. Bugün tekrar çağırdı doktorum 15 .haftamızdayız. Şükür hemen gösterdi Prensesimiz geliyoor. Çok mutlu olduk eşimle eşim zaten kız ıstıyordu. Prensesim ile hepiniz için dua ediyoruz şimdi.doktorum pozu çok begendı renklı verdi ılkkez odasına astıgım ılk sey bu oldu bugun:) Eki Görüntüle 2165936
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?