Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu akşam ikinci kan testimi vereceğim.
çok korkuyorum arkadaşlar.
ne olur bana dua edin

Dualarımdasın canım.. Rabbime şükürler olsun mucizen hiç ummadığın anda geldi.Hepimizin umutlarını yeşerttin..Allah'ın izniyle de sağlıklı bir şekilde devam edecek.Sen içini ferah tut her zaman

Canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Ben güzel şeyler hissediyorum. Çok bekletmeden gelecek inşallah miniğin
Amin kuzum inşallah..Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin...sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah...sizlerede sağlıkla nasip etsin gülüm...

Ben hamileyimmmmmm
Hepinizden ne olur dua bekliyorum.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah.
Çok heyecanlı ve tedirginim.
cemrecim ben yeni gördüm ya...çok sevindim canım benim...doğal yolla olmuş galiba dimi..Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerlesin ve sağlıkla kucaklayalım ablacım...çok mutlu oldum...

Adet döngün ne kadar? Düzenli midir? Belki bu ay erken yumurtlama olmuştur. Ya da eğer kanaman adet gibi değil de az ise yumurtlama zamanın da olabilir. Bazen yumurta çatlayınca da hafif kanama olabiliyor bazı insanlarda
31 günde oluyorum takvime göre bugün yumurtlama günüm zaten az az çamasırıma bile gelmiyor affedersin de taharette belli oluyor hsg çektirdim 26 sında ondan olabilirmi bilemedim

Bazen böyle ara kanamalar olabiliyor canım. Benim kızım yeni adet olmaya başladı o da 15 günde bir oluyordu primalut verdi Dr. Şimdi düzene girdi. Gidip muayene olmakta fayda var.
Hiç böyle olmazdı 31 günde oluyorum iyi bir doktor arıyorum gidicem inşallah canım

31 günde oluyorum takvime göre bugün yumurtlama günüm zaten az az çamasırıma bile gelmiyor affedersin de taharette belli oluyor hsg çektirdim 26 sında ondan olabilirmi bilemedim
Hsg den de olabilir . Yumurtlama zamanında olabilir. Bugünleri iyi değerlendir. Hsg çekilen ay hamile kalan çok duydum. İnşallah Rabbim çok bekletmeden gelir gönlündeki minik mucizen

Hiç böyle olmazdı 31 günde oluyorum iyi bir doktor arıyorum gidicem inşallah canım
Hsg den de olabilir . Yumurtlama zamanında olabilir. Bugünleri iyi değerlendir. Hsg çekilen ay hamile kalan çok duydum. İnşallah Rabbim çok bekletmeden gelir gönlündeki minik mucizen
Çok sağ ol canım amin inşallah Rabbim hepimizin gönlümüzdeki muradını versin inşaallah

Eğer bu adet se değerlendirme falan sizlere ömür zaten yumurta çatladıysada adet değilse nasıl anlıcam peki

canımm rahat ol.Allahın izniyle herşey yolunda gidecek.miniğin seninle kalıp sağlıklaa büyüyecek

cemrecim ben yeni gördüm ya...çok sevindim canım benim...doğal yolla olmuş galiba dimi..Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerlesin ve sağlıkla kucaklayalım ablacım...çok mutlu oldum...

çok teşekkür ederim dualarınız ve motiveniz için.
inşallah benden sonra devamı gelir de hepiniz muradınıza erersiniz.
ben öncü olmuş olayım inşallah.
yazan yazmayan herkesi çok seviyorum.
cansınız

Canım benim yazdıklarımı görmedin galiba. Alıntılarken iç içe geçmiş yazdığım. (sayfa 24426)

1690pç[/QUOTE]
bu akşam ikinci kan testimi vereceğim.
çok korkuyorum arkadaşlar.
ne olur bana dua edin
Dualarımız seninle. Beta HCG ile tablon uyumlu canım. Bence sorun çıkmayacak inşallah... beta HCG 342. 16 ya da 17. Gün

Eklentiler

• Screenshot_20180706-141632.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Ben güzel şeyler hissediyorum. Çok bekletmeden gelecek inşallah miniğin

canım benim evet mesajını görmemişim alıntılardan.
çok teşekkür ederim.
değerim bana da fena gelmemişti ama bakalım ikiye katlamış mı?
inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.
sende benim dualarımdasın inşallah kırkımız karışır

Dualarımız seninle. Beta HCG ile tablon uyumlu canım. Bence sorun çıkmayacak inşallah... beta HCG 342. 16 ya da 27. Gün[/QUOTE]

inşallah dediğin gibi olur.
kan testini ikinci kere görmeden kendimi çok kaptırmıyorum.
iyi çıkarsa dünyalar benim olacak.

Valla ne yalan söyleyelim biz de beklemiyorduk
Hayatne mucizelere gebe.bir kez daha hatırladık sayende.akşama test sonucu 2 ye katlayacak sen merak etme tatlım.
2 ye katlarsa hepimize 1 er tane gebelik testi senden

Valla ne yalan söyleyelim biz de beklemiyorduk
Hayatne mucizelere gebe.bir kez daha hatırladık sayende.akşama test sonucu 2 ye katlayacak sen merak etme tatlım.
2 ye katlarsa hepimize 1 er tane gebelik testi senden

Hahahah feda olsun
sen söyleyince aklıma geldi evde de bir sürü ovulasyon testi var.
inşallah 8 ay daha ihtiyacım olmaz.
inşallah akşam iyi haberler veririm.
mucizem içimde büyür ve hepiniz teyze olursunuz

Kızlar selam sizlere söylemeyi çok istedim bilenler hatırlar bir süre gırmıcem demiştim Pazartesi günü cinsiyet için gitmiştik büyük hevesle yarım saat arayla girdim fakat göstermemişti hiç bacakları kapalıydı. Bugün tekrar çağırdı doktorum 15 .haftamızdayız. Şükür hemen gösterdi Prensesimiz geliyoor. Çok mutlu olduk eşimle eşim zaten kız ıstıyordu. Prensesim ile hepiniz için dua ediyoruz şimdi. doktorum pozu çok begendı renklı verdi ılkkez odasına astıgım ılk sey bu oldu bugun:)

Maşallah prensesimize. Ne güzel de poz vermiş. Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin. Teyzesi öpüyor ikinizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…