- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Teşekkür ederiz teyzesiii yaaa aminn inşallah. şimdi okudum biraz hayırlı olsunnn yaaa son durum ne hadı ınsallah saglkla gelsın melegınn cok mutlu oldummm ❤Maşallah prensesimize. Ne güzel de poz vermiş. Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin . Teyzesi öpüyor ikinizi de
Malesef canım tekrar kimyasal gebelik. 2 gün önce akşam yaptığım testte ikinci çizgi pembe ve fotoda da gayet belliydi. Bu sabah ilk idrarla yaptığımın daha koyu çıkması gerekirken daha silik ve fotoda belli olmuyor bile. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize. Sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinTeşekkür ederiz teyzesiii yaaa aminn inşallah. şimdi okudum biraz hayırlı olsunnn yaaa son durum ne hadı ınsallah saglkla gelsın melegınn cok mutlu oldummm ❤
Canım ya gecmıs olsun ama ıdrar testyle mi bu kanıya vardın kan daha saglıklı degıl mı.belkı dıger test bozuktu hassaslıgı azdıMalesef canım tekrar kimyasal gebelik. 2 gün önce akşam yaptığım testte ikinci çizgi pembe ve fotoda da gayet belliydi. Bu sabah ilk idrarla yaptığımın daha koyu çıkması gerekirken daha silik ve fotoda belli olmuyor bile. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize. Sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
BirAsilAnnesi canım kan verdin mi? Çıktı mı sonucun?
Kızlar selam sizlere söylemeyi çok istedim bilenler hatırlar bir süre gırmıcem demiştim Pazartesi günü cinsiyet için gitmiştik büyük hevesle yarım saat arayla girdim fakat göstermemişti hiç bacakları kapalıydı. Bugün tekrar çağırdı doktorum 15 .haftamızdayız. Şükür hemen gösterdi Prensesimiz geliyoor. Çok mutlu olduk eşimle eşim zaten kız ıstıyordu. Prensesim ile hepiniz için dua ediyoruz şimdi.doktorum pozu çok begendı renklı verdi ılkkez odasına astıgım ılk sey bu oldu bugun:) Eki Görüntüle 2165936
Maşallah 41 kere :) kendine de prensesimize de dikkat et.Kızlar selam sizlere söylemeyi çok istedim bilenler hatırlar bir süre gırmıcem demiştim Pazartesi günü cinsiyet için gitmiştik büyük hevesle yarım saat arayla girdim fakat göstermemişti hiç bacakları kapalıydı. Bugün tekrar çağırdı doktorum 15 .haftamızdayız. Şükür hemen gösterdi Prensesimiz geliyoor. Çok mutlu olduk eşimle eşim zaten kız ıstıyordu. Prensesim ile hepiniz için dua ediyoruz şimdi.doktorum pozu çok begendı renklı verdi ılkkez odasına astıgım ılk sey bu oldu bugun:) Eki Görüntüle 2165936
Ben de daha kan vermeden önce bir terslk var diyordum. Hep olumsuz düşündüm olumsuz oldu. Belki de yanılıyorsun olumsuz düşünme lütfen. Hayırlısı tabi ki sonuçta kader neyse o olacak. Bence kanama olmadan beta HCG düşmez yavaş artıyor ama kanamayla geri gidiyor. Testte sorun var diye düşün doğrusu buMalesef canım tekrar kimyasal gebelik. 2 gün önce akşam yaptığım testte ikinci çizgi pembe ve fotoda da gayet belliydi. Bu sabah ilk idrarla yaptığımın daha koyu çıkması gerekirken daha silik ve fotoda belli olmuyor bile. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize. Sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Canım çook sagoll aimdi baktımm senı gorunce okudum msjlarını sen de hamişmişsin çok sevındım yaa anlatamam yani çifte mutluluk yasıyorum:) hayırlısıyla buyusun minik melek yaa gözunaydınmaşallah süphanallah prensese
Allah sağlıkla kucağına versin.
Sağolasın canımm Allah razı olsunMaşallah 41 kere :) kendine de prensesimize de dikkat et.
Nasıl da insanın içini ısıtıyo şu görüntü. Rabbim dileyen herkese nasip etsinKızlar selam sizlere söylemeyi çok istedim bilenler hatırlar bir süre gırmıcem demiştim Pazartesi günü cinsiyet için gitmiştik büyük hevesle yarım saat arayla girdim fakat göstermemişti hiç bacakları kapalıydı. Bugün tekrar çağırdı doktorum 15 .haftamızdayız. Şükür hemen gösterdi Prensesimiz geliyoor. Çok mutlu olduk eşimle eşim zaten kız ıstıyordu. Prensesim ile hepiniz için dua ediyoruz şimdi.doktorum pozu çok begendı renklı verdi ılkkez odasına astıgım ılk sey bu oldu bugun:) Eki Görüntüle 2165936
Amin inşallah herkese nasıp olsum guzel bır sona varmak ınsallahNasıl da insanın içini ısıtıyo şu görüntü. Rabbim dileyen herkese nasip etsin
şu miniklere bak yaa.buyudulerde teyzelerine poz veriyorlarKızlar selam sizlere söylemeyi çok istedim bilenler hatırlar bir süre gırmıcem demiştim Pazartesi günü cinsiyet için gitmiştik büyük hevesle yarım saat arayla girdim fakat göstermemişti hiç bacakları kapalıydı. Bugün tekrar çağırdı doktorum 15 .haftamızdayız. Şükür hemen gösterdi Prensesimiz geliyoor. Çok mutlu olduk eşimle eşim zaten kız ıstıyordu. Prensesim ile hepiniz için dua ediyoruz şimdi.doktorum pozu çok begendı renklı verdi ılkkez odasına astıgım ılk sey bu oldu bugun:) Eki Görüntüle 2165936
Canım çook sagoll aimdi baktımm senı gorunce okudum msjlarını sen de hamişmişsin çok sevındım yaa anlatamam yani çifte mutluluk yasıyorum:) hayırlısıyla buyusun minik melek yaa gözunaydın
MaşallahKızlar çok şükür
Değerim normal çıktı.
Yine de dualara devam
Maşallah. Kat be kat artsın . Dualarımız senin ve minik mucizen için
Maşallah diyelim çok sevindim canımAllah razı olsun.
Rabbim seni de benim arkamdan getirsin.
Kızlar günaydın. Ff bakar mısınız? Bi de orda yazan DPO ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?