Çok teşekkür ederim kuzum bilgilendirme için. Bekleyelim bakalım o zamanFf yumurtlama gününü 14 olarak hesaplamış ama çizgi kesik kesik olduğu için yeri önümüzdeki günlerin ateşine göre değişebilir diyor. Dpo yumurtlama sonrası geçen gün sayısı demek canım. Hadi gözün aydın yum çatlamış şimdi bekleme zamanı
Çok teşekkür ederim kuzum bilgilendirme için. Bekleyelim bakalım o zaman
Kızlar selam sizlere söylemeyi çok istedim bilenler hatırlar bir süre gırmıcem demiştim Pazartesi günü cinsiyet için gitmiştik büyük hevesle yarım saat arayla girdim fakat göstermemişti hiç bacakları kapalıydı. Bugün tekrar çağırdı doktorum 15 .haftamızdayız. Şükür hemen gösterdi Prensesimiz geliyoor. Çok mutlu olduk eşimle eşim zaten kız ıstıyordu. Prensesim ile hepiniz için dua ediyoruz şimdi.doktorum pozu çok begendı renklı verdi ılkkez odasına astıgım ılk sey bu oldu bugun:) Eki Görüntüle 2165936
Kızlar çok şükür
Değerim normal çıktı.
Yine de dualara devam
Ay inşallah ama tam çizginin çekildiği günü boş geçmişimHadi insallah bir hafta sonra bir müjde de senden gelir :)
Ay inşallah ama tam çizginin çekildiği günü boş geçmişim
maşallah kuzum,gözünüz aydın.hep sağlıkla devam etsin insallahKızlar çok şükür
Değerim normal çıktı.
Yine de dualara devam
Evet, onun büyüklüğünden şüphemiz yok. Bu benim ilk denemem sayılır ateş ölçümüyle. Korunmayı gecen ay bıraktık zaten. Bakalım bu aya olmazsa diğer aylara artık. Sizlerin de sayesinde şu an daha bilinçliyimO yüzden gün aşırı diyoruz ya kuzum ama önemli değil bak tek ilişkiyle bile oluyor Allah büyük inşallah yakalamışsındır o günü
Canım bence 16. Gün çatladı 14. Gün de olsa sperm 72 saate kadar yaşıyor rahat olEvet, onun büyüklüğünden şüphemiz yok. Bu benim ilk denemem sayılır ateş ölçümüyle. Korunmayı gecen ay bıraktık zaten. Bakalım bu aya olmazsa diğer aylara artık. Sizlerin de sayesinde şu an daha bilinçliyim
İşteee buuuu!!! MaşşşşKızlar çok şükür
Değerim normal çıktı.
Yine de dualara devam
16 olması işime gelir doğrusuCanım bence 16. Gün çatladı 14. Gün de olsa sperm 72 saate kadar yaşıyor rahat ol
Ay ay ay ağzından bal damlıyorBirAsilAnnesi cnm gözün aydın değer artmış darısı pıtpıtlara inşallah
caglali9669 senin de gözün aydın çatlattın sonunda.bana da 16. Gün gibi geldi artık bekleyip görme zamanı inşallah ilk ve son tablon olur:). @Kartanesii8892 cibi35 maşallah kuzulara çok güzel poz vermişler:). LeYLa_21 test sonucu çıktı mı? Zamansiz yolcu cmm sen neyaptın Yen'i bir test yaptın mı?
Canım dün sabah yapmıştım aynı marka ile daha da silik çıktı. Bugün yapmadım . Ateşim düştü zaten, bi de hafif lekelenmem başladı. Bugün ya da yarın regl gelir. Hayırlısı diyorum.BirAsilAnnesi cnm gözün aydın değer artmış darısı pıtpıtlara inşallah
caglali9669 senin de gözün aydın çatlattın sonunda.bana da 16. Gün gibi geldi artık bekleyip görme zamanı inşallah ilk ve son tablon olur:). @Kartanesii8892 cibi35 maşallah kuzulara çok güzel poz vermişler:). LeYLa_21 test sonucu çıktı mı? Zamansiz yolcu cmm sen neyaptın Yen'i bir test yaptın mı?
Aynen CNm hayırlısı.sakın pes etme devam.sen kolay hamile kalıyorsun çok yakında sağlıklı bir gebelik yaşayacağına çok inanıyorum.evet kürtaj ya da düşük gerçekten zor bir süreç ama kimyasal gerçekten onlara göre daha az travmatik oluyor.son gebeliğim kimyasal oldu süreci atlatmak diğerlerine nazaran daha kolay oldu gerçekten.Canım dün sabah yapmıştım aynı marka ile daha da silik çıktı. Bugün yapmadım . Ateşim düştü zaten, bi de hafif lekelenmem başladı. Bugün ya da yarın regl gelir. Hayırlısı diyorum.
Eşimi ikna edebilirsem ben devam etmekten yanayım. Rabbimden umudumu hiç kesmedim. Kimyasal gebelikler değil de kürtajla sonuçlananlar eşimi çok yıprattı. O yüzden korkuyor. Tekrar seni o masaya göndermek, dışarıda ağlayarak seni beklemek istemiyorum diyor. Bakalım Rabbim en hayırlısını nasip edecektir hepimizeAynen CNm hayırlısı.sakın pes etme devam.sen kolay hamile kalıyorsun çok yakında sağlıklı bir gebelik yaşayacağına çok inanıyorum.evet kürtaj ya da düşük gerçekten zor bir süreç ama kimyasal gerçekten onlara göre daha az travmatik oluyor.son gebeliğim kimyasal oldu süreci atlatmak diğerlerine nazaran daha kolay oldu gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?