Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim kuzum bilgilendirme için. Bekleyelim bakalım o zaman

Maşallah canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

O yüzden gün aşırı diyoruz ya kuzum ama önemli değil bak tek ilişkiyle bile oluyor Allah büyük inşallah yakalamışsındır o günü
Evet, onun büyüklüğünden şüphemiz yok. Bu benim ilk denemem sayılır ateş ölçümüyle. Korunmayı gecen ay bıraktık zaten. Bakalım bu aya olmazsa diğer aylara artık. Sizlerin de sayesinde şu an daha bilinçliyim

Canım bence 16. Gün çatladı 14. Gün de olsa sperm 72 saate kadar yaşıyor rahat ol

BirAsilAnnesi cnm gözün aydın değer artmış darısı pıtpıtlara inşallah
caglali9669 senin de gözün aydın çatlattın sonunda.bana da 16. Gün gibi geldi artık bekleyip görme zamanı inşallah ilk ve son tablon olur:). @Kartanesii8892 cibi35 maşallah kuzulara çok güzel poz vermişler:). LeYLa_21 test sonucu çıktı mı? Zamansiz yolcu cmm sen neyaptın Yen'i bir test yaptın mı?

Ay ay ay ağzından bal damlıyor inşallah güzel sonuçlanır

Kızlar merhaba gerçekten bu ateş ölçme doğru çıkıyor benim tüp bebek tedavilerimde ve normalde ovulasyon dönemlerinde ateş inip çıkıyor yakalamaya çalışın :) benim tüp bebekten başka şansım Yok ne yazık ki hamile kaldım tüp bebekle o zaman test gününden önce ateşim yükselmişti demek ki bu bir belirtiymiş

Canım dün sabah yapmıştım aynı marka ile daha da silik çıktı. Bugün yapmadım . Ateşim düştü zaten, bi de hafif lekelenmem başladı. Bugün ya da yarın regl gelir. Hayırlısı diyorum.

Canım dün sabah yapmıştım aynı marka ile daha da silik çıktı. Bugün yapmadım . Ateşim düştü zaten, bi de hafif lekelenmem başladı. Bugün ya da yarın regl gelir. Hayırlısı diyorum.
Aynen CNm hayırlısı.sakın pes etme devam.sen kolay hamile kalıyorsun çok yakında sağlıklı bir gebelik yaşayacağına çok inanıyorum.evet kürtaj ya da düşük gerçekten zor bir süreç ama kimyasal gerçekten onlara göre daha az travmatik oluyor.son gebeliğim kimyasal oldu süreci atlatmak diğerlerine nazaran daha kolay oldu gerçekten.

Eşimi ikna edebilirsem ben devam etmekten yanayım. Rabbimden umudumu hiç kesmedim. Kimyasal gebelikler değil de kürtajla sonuçlananlar eşimi çok yıprattı. O yüzden korkuyor. Tekrar seni o masaya göndermek, dışarıda ağlayarak seni beklemek istemiyorum diyor. Bakalım Rabbim en hayırlısını nasip edecektir hepimize. Dün akşam seni rüyamda gördüm. Grafiğini gösteriyordun. Dpo 15 te halen ateşin yüksekti. Test yapman için ikna etmeye çalışıyordum seni. Ama sonra uyandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…