Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke benim de eşim biraz anlayışlı olsa bu konuda bazen ruhsuz gibi davranıyor .üzülüyorum diyor ama ben hiç bir üzüntü emaresi göremiyorum o dönemler

.üzülmek elde değil ama yine de üzüntünü belli etmemeye çalış o dönemler.belli ki sen üzülüyorsun acı çekiyorsun diye istemiyor eşin

Evet ben üzülüyorum diye çok üzülüyor, bunu herseferin de dile getiriyor. Benim önceliğim çocuk değil diyor. Sen çok istiyorsun diye istiyorum . Benim için çocuk olmasa da olur. Sana bişey olacak diye korkuyorum diyor. Zaten ilk 4 yıl hiç istemiyorduk. Sonra ben istemeye başlayınca o da ikna olmuştu.Sağolsun çok destekçim. Haklısın üzülsem de çok belli etmemeliyim.

LeYLa_21 canım sonuç çıktımı yazmamışsın ?

LeYLa_21 abla sonuçlar çıktı mı?

aynen ya LeYLa_21 dan haber yokmu.insallah haberler hayırlı gelmistir
aynen ya LeYLa_21 dan haber yokmu.insallah haberler hayırlı gelmistir
Bugün sonuç doktora gitmiş apar topar gittik hastaneye..trizomi 21 yüksek çıkmış.hafta içi amniyosentez yaptırcam.profa ankaraya gitcez.moralim bozuk sabah beri ağladım başım çatladı..ultrasonda herşey normal.inşlh amniyosentez temiz çıkar. Ne düşünecem Ne yapacam bilmem..kötüyüm kısaca..

Rabbim büyük. Ona sığınacağız. İnşallah amniyosentez sonucu temiz çıkar. Ve artık sen de hamileliğinin tadını çıkarırsın. Başından bu zamana zor süreçlerden geçtin. Rabbim inşallah bu sınavlarının karşılığını versin. Bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Amin.

Diğer topikte sormuştum oraya yazma istersen Leylacım hayat her zaman mucizelere gebe çok buyuk zorluklarla geldi bu bebegin İnşallah amniyosentez temiz çıkar duamdasin

Ay CNm ya inşallah o temiz çıkar.o ne kadar sürede açıklanıyor acaba.gebeliğin zehir oldu resmen umarım herşey yolundadır.bu testte bir oran falan mı verildi CNm.

Dualarımız seninle. Rabbim seni de bebişini de korusun

İnşallah temiz çıkar da rahat bir nefes alırsın artık canım ya dualarım seninle

Ağlama üzme bebeğini. Allah yardımcın olsun. Güzel haber ver bize. Allahım sana emanet

hic kötüsünü düşünme olurmu.ben daha anne olmadim ama seni cok iyi anliyorum ve hislerini hissediyorum.haklisin onun için endiselenmekte ama sen iyi ol ki o minikte iyi olsun annesi.hersey yolunda gidecek buna inan ve bunun dışında hic bir ihtimali aklına getirme.Allah büyük

Diğer topikte sormuştum oraya yazma istersen Leylacım hayat her zaman mucizelere gebe çok buyuk zorluklarla geldi bu bebegin İnşallah amniyosentez temiz çıkar duamdasin

Ay CNm ya inşallah o temiz çıkar.o ne kadar sürede açıklanıyor acaba.gebeliğin zehir oldu resmen umarım herşey yolundadır.bu testte bir oran falan mı verildi CNm.

Dualarımız seninle. Rabbim seni de bebişini de korusun

İnşallah temiz çıkar da rahat bir nefes alırsın artık canım ya dualarım seninle

Ağlama üzme bebeğini. Allah yardımcın olsun. Güzel haber ver bize. Allahım sana emanet

Sağolun kızlar Allah razı olsun.duanızı eksik etmeyin.tuğba bu testte oran verilmiş.ama bebek kız olduğu için anne ve bebeğin kromozomları karışabiliyo dedi doktor.inşlh amniyosentez temiz çıkar.doktor zaten en kötüyü anlattı.oran yüksek çıkınca tüpdeki embriyoların da hepsi öyle olunca ender vakasın dedi adam bana.bilmiyorum neden bu hep bizi buluyo.millet doğurup sokağa atıyo biz istiyoruz zorla elde ediyoruz hep bişey çıkıyor.Allahım bebeğimi bağışlasın. Bunuda kaybetmek istemiyorum.o kararı vermek istemiyorum.çok hareketli ben düşününce anlıyor vuruyo bana sanki cevap veriyo.Allahım evladımı sağlıkla doğurmayı nasip etsin.dua edin nolur...

Sadece içini ferah tut ve şunu unutma: "Veren de o alan da".

Canım lütfen üzülme. Belki herşey yolundadır sakın sen kendini üzerek bebeğine zarar verme. Hep güzel düşün. Bardağın dolu tarafını gör. Bak pek çok kişi ve bende dahil o kadar uğraşıyoruz ama olmuyor. En azından senin oldu ve onu hissediyorsun. Hatta sen üzülünce üzülme anne diye sana mesaj bile veriyor :) Allahım yardım etsin herşey istediğin gibi olsun canım. Dualarımız seninle...

Sadece içini ferah tut ve şunu unutma: "Veren de o alan da".
Orası öyle ama elde değil işte cnm..

Sağol cnm.elde değil işte ister istemez üzülüyo insan..akşam eşimle konuştuk oda çok üzülüyo .ilk defa bu kadar yıkılmış gördüm onuda. Hep o beni teselli ederdi şimdi ben teselli ediyorum.Adam dün doktor konuşurken kendine gelemedi.kızım bile ağladı hastanede .konuşmaları anlamış sanırım.herşeyin yoluna girmesi için dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun inşlh.. Dualarınız için Allah razı olsun kuzum..

ablam Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
duralım bakalım hemen içini karartma.
nice kötü sonuç denilip de sağlıkla doğan yavrular var.
Allah ın takdiri her şeyden üstündür.
hayırlısını nasip etsin.
sen üzme yavrucağı şimdiden.

Amin cnm.inşlh.Rabbim dualarımızı kabul etsin .inşlh.sağlıkla kavuşuruz kuzum.

Kızlar alt karın bölgesinde adet sancısına benzer bi ağrı var, biraz da bulantım var. Bat 18 temmuz. Adet olamam heralde bu kadar erken. Bir de bu sabah yumurta akı kıvamına yakın fazlaca akıntım oldu.

Kızlar alt karın bölgesinde adet sancısına benzer bi ağrı var, biraz da bulantım var. Bat 18 temmuz. Adet olamam heralde bu kadar erken. Bir de bu sabah yumurta akı kıvamına yakın fazlaca akıntım oldu.

Ah kuzum inan hiç belirtim olmadı ki sana yardımcı olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…