Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağ ol Allah razı olsun canım.
Süpriz yaptı valla :)
İkimiz de kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah.
Cemree canım cok sevindim tebrik ederim Allah saglıcakla kucaklamayı etsin. Supriz dediğine gore normal oldu sanırım ne güzel bir mucize. Banada dua et emi
Bir tane blastım var cgh sonucu bekliyorum
Allah buyuk O diledikten sonra olmayacak sey yok. Bebişler vaktini bekliyor gercekten

LeYLa_21 canım inşallah amniyosentez sonucun iyi cıkar Allah yardımcın olsun bu cok zor bir imtihan ama inanıyorum ki evladını saglıcakla kucaklayacaksın bize mujde vereceksin. Her zaman duamdasın

İnşallah çok iyi çıkar. Allah büyük ona dua etmekten başka bişey gelmiyor insanın elimden. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

@idolya eflatunpisi @Gamzee0 cinsiyerler belli mi
@SaskinAnne senin de kız sanırım :) Rabbim kucağına aldırsın inşallah bu sene kızlar çok:)
Epeydir giremiyorum, bildirimi de yeni gördüm kusura bakmayın.
Biz kız bekliyorduk ama doktorun deyimiyle %1 milyar erkek :))

Yeni hamişlerimiz de varmış, Allah hayırlı etsin. Haber bekleyenler, dualarımızdasınız....

canım benim
evet normal yolla oldu çok şükür.
gerçekten zamanını bekliyormuş sende sakın umudunu kaybetme.
ben sana dua ediyorum sende bana duanı eksik etme.
her şey hamile kalmakla bitmiyormuş.
Rabbim sana da nasip etsin inşallah.

Kızlar alt karın bölgesinde adet sancısına benzer bi ağrı var, biraz da bulantım var. Bat 18 temmuz. Adet olamam heralde bu kadar erken. Bir de bu sabah yumurta akı kıvamına yakın fazlaca akıntım oldu.
Bu kadar erken belirti olmaz maalesef.

LeYLa_21 canım inşallah amniyosentez sonucun iyi cıkar Allah yardımcın olsun bu cok zor bir imtihan ama inanıyorum ki evladını saglıcakla kucaklayacaksın bize mujde vereceksin. Her zaman duamdasın

İnşallah çok iyi çıkar. Allah büyük ona dua etmekten başka bişey gelmiyor insanın elimden. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Sağolun canlarım Allah razı olsun.Amin inşlh.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşlh.bakalım prof.ne diyecek.yarın randevu alacaz. Duanızı bekliyoruz kızlar..

Evet olmaz bende biliyorum ama aşırı bir ağrı olunca sormak istedim. Tşkr ederim
Hayırlısı herşeyin. Akıntı ve ağrılarına dikkat et Benim de yumurtlama sonrası oluyordu sonradan kaşıntı eklendi mantar olmuştum. Ben genelde enfeksiyona yorarım. İnşallah seninki bebek olsun. Hamilelik belirtisi kan testi pozitif çıkması benim için.

Rabbim bebişi sana bağışlasın güzel düşün güzel olsun üzme kendini sen ona lazımsın

Canım Rabbim utandırmasın. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Rabbim büyük. Dualarımız senin için Allahım gönlündeki muradını versin inşallah

Sağolun canlarım Allah razı olsun.Amin inşlh.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşlh.bakalım prof.ne diyecek.yarın randevu alacaz. Duanızı bekliyoruz kızlar..
Güzel haberler vereceksin bize ablacığım inanıyorum. Rabbimin mucizeleri bitmez. Biz Ona sığındık. Dualarımızı kabul etsin inşallah. Sen de sonunda rahat bir nefes alacaksın inşallah

Rabbim bebişi sana bağışlasın güzel düşün güzel olsun üzme kendini sen ona lazımsın
Ah canım elde değilki inşallah temiz çıkar da mutlu oluruz.desteğiniz için sağolun hepiniz
Güzel haberler vereceksin bize ablacığım inanıyorum. Rabbimin mucizeleri bitmez. Biz Ona sığındık. Dualarımızı kabul etsin inşallah. Sen de sonunda rahat bir nefes alacaksın inşallah
Amin gülüm inşlh.. Tek umut o kaldı.Rabbi bir çıkış göstersin bize..

Kesinlikle kanda çıkmadan hayal kurmamak lazım.. Daha önce idrar yolları enfeksiyonu tedavisi gördüm şu an tekrar nüksetmiş olabilir bakalım zaman ne gösterecek

Leylacım hikayen umarım mutlu sonla biter.kalbini ferah tut.ben de aynı süreci yaşamıştım oğlumda,çok zor çok stresli.Allah yardımcın olsun.

Ah kuzum inan hiç belirtim olmadı ki sana yardımcı olayım.
Ya hiç farklı bir kramp kasılma bişeycik de olması mı?iyi düşün.

Amin gülüm sağolsun.çok kötüyüm valla.düşünmekten kafayı yiyecem
Amniyosentez temiz çıkar inşlh. Bebeğin durumu kötüleşir diye korkuyorum.nolur dua edin.eğer bu illet varsa tabi.Allah kimseyi böyle sınamasın.kızım bile ellerini açarak dua ediyo. O gördükçe ağlıyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…