Cemree canım cok sevindim tebrik ederim Allah saglıcakla kucaklamayı etsin. Supriz dediğine gore normal oldu sanırım ne güzel bir mucize. Banada dua et emiÇok sağ ol Allah razı olsun canım.
Süpriz yaptı valla :)
İkimiz de kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah.
İnşallah çok iyi çıkar. Allah büyük ona dua etmekten başka bişey gelmiyor insanın elimden. İyi haberlerini bekliyoruz inşallahBugün sonuç doktora gitmiş apar topar gittik hastaneye..trizomi 21 yüksek çıkmış.hafta içi amniyosentez yaptırcam.profa ankaraya gitcez.moralim bozuk sabah beri ağladım başım çatladı..ultrasonda herşey normal.inşlh amniyosentez temiz çıkar. Ne düşünecem Ne yapacam bilmem..kötüyüm kısaca..
Epeydir giremiyorum, bildirimi de yeni gördüm kusura bakmayın.@idolyaeflatunpisi @Gamzee0 cinsiyerler belli mi
@SaskinAnne senin de kız sanırım :) Rabbim kucağına aldırsın inşallah bu sene kızlar çok:)
Gercekten mi hiç mi olmadıben ağrıdan duramıyorum adet oldum olucam sanki
Cemree canım cok sevindim tebrik ederim Allah saglıcakla kucaklamayı etsin. Supriz dediğine gore normal oldu sanırım ne güzel bir mucize. Banada dua et emi
Bir tane blastım var cgh sonucu bekliyorum
Allah buyuk O diledikten sonra olmayacak sey yok. Bebişler vaktini bekliyor gercekten
Anladım kuzum bnde adete kkdar beklemek zorundayım. Şu an doktora gitsem de bişey anlamaz heralde. Şu an biraz hafiflediOlmadı inan.
sadece bende adet olacağım için adeti bekliyordum.
tesadüfen dalgasına test yapmıştım.
düşün yani.
Bu kadar erken belirti olmaz maalesef.Kızlar alt karın bölgesinde adet sancısına benzer bi ağrı var, biraz da bulantım var. Bat 18 temmuz. Adet olamam heralde bu kadar erken. Bir de bu sabah yumurta akı kıvamına yakın fazlaca akıntım oldu.
Evet olmaz bende biliyorum ama aşırı bir ağrı olunca sormak istedim. Tşkr ederimBu kadar erken belirti olmaz maalesef.
LeYLa_21 canım inşallah amniyosentez sonucun iyi cıkar Allah yardımcın olsun bu cok zor bir imtihan ama inanıyorum ki evladını saglıcakla kucaklayacaksın bize mujde vereceksin. Her zaman duamdasın
İnşallah çok iyi çıkar. Allah büyük ona dua etmekten başka bişey gelmiyor insanın elimden. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Sağolun canlarım Allah razı olsun.Amin inşlh.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşlh.bakalım prof.ne diyecek.yarın randevu alacaz. Duanızı bekliyoruz kızlar..LeYLa_21 Allah yardımcın olsun canım. Sana üzülme, bebeğini de üzme demek istiyorum ama elde değil biliyorum.
Testlerde riski yüksek çıkıp amniyo sonucu temiz çıkan o kadar çok örnek duydum ki... Senin de öyle olacak inşallah.
Hayırlısı herşeyin. Akıntı ve ağrılarına dikkat et Benim de yumurtlama sonrası oluyordu sonradan kaşıntı eklendi mantar olmuştum. Ben genelde enfeksiyona yorarım. İnşallah seninki bebek olsun. Hamilelik belirtisi kan testi pozitif çıkması benim için.Evet olmaz bende biliyorum ama aşırı bir ağrı olunca sormak istedim. Tşkr ederim
Rabbim bebişi sana bağışlasın güzel düşün güzel olsun üzme kendini sen ona lazımsınSağolun kızlar Allah razı olsun.duanızı eksik etmeyin.tuğba bu testte oran verilmiş.ama bebek kız olduğu için anne ve bebeğin kromozomları karışabiliyo dedi doktor.inşlh amniyosentez temiz çıkar.doktor zaten en kötüyü anlattı.oran yüksek çıkınca tüpdeki embriyoların da hepsi öyle olunca ender vakasın dedi adam bana.bilmiyorum neden bu hep bizi buluyo.millet doğurup sokağa atıyo biz istiyoruz zorla elde ediyoruz hep bişey çıkıyor.Allahım bebeğimi bağışlasın. Bunuda kaybetmek istemiyorum.o kararı vermek istemiyorum.çok hareketli ben düşününce anlıyor vuruyo bana sanki cevap veriyo.Allahım evladımı sağlıkla doğurmayı nasip etsin.dua edin nolur...
Canım Rabbim utandırmasın. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Rabbim büyük. Dualarımız senin içinCemree canım cok sevindim tebrik ederim Allah saglıcakla kucaklamayı etsin. Supriz dediğine gore normal oldu sanırım ne güzel bir mucize. Banada dua et emi
Bir tane blastım var cgh sonucu bekliyorum
Allah buyuk O diledikten sonra olmayacak sey yok. Bebişler vaktini bekliyor gercekten
Güzel haberler vereceksin bize ablacığım inanıyorum. Rabbimin mucizeleri bitmez. Biz Ona sığındık. Dualarımızı kabul etsin inşallah. Sen de sonunda rahat bir nefes alacaksın inşallahSağolun canlarım Allah razı olsun.Amin inşlh.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşlh.bakalım prof.ne diyecek.yarın randevu alacaz. Duanızı bekliyoruz kızlar..
Ah canım elde değilki inşallah temiz çıkar da mutlu oluruz.desteğiniz için sağolun hepinizRabbim bebişi sana bağışlasın güzel düşün güzel olsun üzme kendini sen ona lazımsın
Amin gülüm inşlh.. Tek umut o kaldı.Rabbi bir çıkış göstersin bize..Güzel haberler vereceksin bize ablacığım inanıyorum. Rabbimin mucizeleri bitmez. Biz Ona sığındık. Dualarımızı kabul etsin inşallah. Sen de sonunda rahat bir nefes alacaksın inşallah
Kesinlikle kanda çıkmadan hayal kurmamak lazım.. Daha önce idrar yolları enfeksiyonu tedavisi gördüm şu an tekrar nüksetmiş olabilir bakalım zaman ne gösterecekHayırlısı herşeyin. Akıntı ve ağrılarına dikkat et Benim de yumurtlama sonrası oluyordu sonradan kaşıntı eklendi mantar olmuştum. Ben genelde enfeksiyona yorarım. İnşallah seninki bebek olsun. Hamilelik belirtisi kan testi pozitif çıkması benim için.
Leylacım hikayen umarım mutlu sonla biter.kalbini ferah tut.ben de aynı süreci yaşamıştım oğlumda,çok zor çok stresli.Allah yardımcın olsun.Sağolun kızlar Allah razı olsun.duanızı eksik etmeyin.tuğba bu testte oran verilmiş.ama bebek kız olduğu için anne ve bebeğin kromozomları karışabiliyo dedi doktor.inşlh amniyosentez temiz çıkar.doktor zaten en kötüyü anlattı.oran yüksek çıkınca tüpdeki embriyoların da hepsi öyle olunca ender vakasın dedi adam bana.bilmiyorum neden bu hep bizi buluyo.millet doğurup sokağa atıyo biz istiyoruz zorla elde ediyoruz hep bişey çıkıyor.Allahım bebeğimi bağışlasın. Bunuda kaybetmek istemiyorum.o kararı vermek istemiyorum.çok hareketli ben düşününce anlıyor vuruyo bana sanki cevap veriyo.Allahım evladımı sağlıkla doğurmayı nasip etsin.dua edin nolur...
Ya hiç farklı bir kramp kasılma bişeycik de olması mı?iyi düşün.Ah kuzum inan hiç belirtim olmadı ki sana yardımcı olayım.
Amin gülüm sağolsun.çok kötüyüm valla.düşünmekten kafayı yiyecemLeylacım hikayen umarım mutlu sonla biter.kalbini ferah tut.ben de aynı süreci yaşamıştım oğlumda,çok zor çok stresli.Allah yardımcın olsun.
Ya hiç farklı bir kramp kasılma bişeycik de olması mı?iyi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?