Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki pek güzel olmadı..yine güne ağlayarak başladım..Rabbim sağlıkla doğurduğum günü görmeyi nasip etsin...dua edin nolur...
Canim Allahim hayırlısını versin,kızının kardesi icin dua edisini duysun insallah.cocuklarin duasi kabul olurmus bak burda kimse kötü bişey çıkacağına inanmıyor.sende iyiyi düşün.ağla biraz için boşalsın.inşallah bir sonraki göz yaşın mutluluktan olacak

Ama lütfen boyle yapma bebişi de üzüyosn. Güzel düşün ki rabbim güzellikler versin
Amin canım inşallah..Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...onu kaybetme düşüncesine dahi göstermesin bize...o kadar uğraştan sonra kavuştuğum yavrumu kaybetmek istemiyorum..sürekli dua ediyorum..Rabbim şerleride hayra çevirsin..burda çok mucizeler okudum...amniyosentezden sonra bende mucizem sağlıklı yazmak istiyorum inşallah...

Amin hilalim inşallah kuzum...benim üzüntüm bebeğimi de etkiliyor..karnımda dönüp duruyor ben üzülüp ağlayınca..artık mutluluktan ağlamak istiyorum...biliyorumki bu bizim dünyadaki imtihanımız bunuda iyi biliyorum...kızım çok etkilendi..yanında konuşmamaya çalışıyoruz ama anlıyor...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize...sizlerin mucizesinide göndersin inşallah....

aminnn canım hele sen mucizenin sağlıklı haberini al inşallah bizlerde mucizelerimizle arkandan geliriz bak oda karnında hareketlenerek sana ben iyiyim üzülme diyor.her şey güzel olacak inşallahhh

Sen sadece kalbini ferah tut.. Bol bol dua et. Bu sana iyi gelecektir. Yüce Allah der ki sizin şer olarak gördüğünüzde bir hayır vardır. Bunu hiç aklından çıkarma. Bilemeyiz yaradanın bize nasıl bir yol çizdiğini. Sana kendi hayatımdan ufak bi örnek vereyim. Üni den mezun olduğum sene kpss ye girdim, kazanamadım. Ertesi yıl tekrar girdim yine kazanamadım. Ve bi sonraki sene yine hüsran. Artık sınava hazırlanmak işkence gibi gelmeye başlamıştı. Çevre baskısını söylemiyorum bile. Ve ben o yıl eşimle tanıştım. Şimdi düşünüyorum da iyi ki o dönemde atanamamışım. Yaradanın beni bekletmek için çok güzel bi sebebi varmış, şükürler olsun. Sende sakın ola kendini üzme. Yaradan senin için en güzelini hazırlamıştır

canım şimdiden kendini salma sakın arkadaşların dediği gibi çok mücizeler duyduk tanık olduk onun için içini ferah tutmaya çalış.Benim ablamdada benzer durum olmuştu ense kalınlığı yüksekti amniyosentez yapıldı sonuç temiz çıkmıştı.
İnşallah senin sonucunda temiz çıkacak ben inanıyorum buna.Sadece kısa sürecek bir imtihandasın bunu unutma.Bol bol tevekkül et..Dualarım her zaman seninle Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah

Eşin nasıl tepki verdi ona nasıl söyledin

Hayırlara vesile olsun sadece bunu isterim

FF'nin akıntı kriterlerinde yumurta şeklinde akıntı vs var canım. Kesik çizginin nedeni de bu büyük ihtimalle. Şu an yaptığı yorum sadece ateş üzerine o nedenle çok takılma ilişki zamanların güzel sonu da güzel olsun inşallah :)

Bende ne yazık ki öyle yumurta akı vs bi akıntı olmadı. Sadece dün ve ondan önceki gün yumurta akına yakın akıntı oldu. Şu an yine kremsi. Dediğin gibi ben yumurta akı kıvamında akıntı girmediğim için çizgiler kesik kesik ve yeri de değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…