Canım benim de 3 çocuğum var ve sadece adetim geciktiğinde idrar testiyle çizgiyi görüp doktora gitmiştim. Hiç bir belirti olmamıştı. ilk çocuğumda hamile olduğumu öğrendikten kısa süre sonra yerleşme kanaması olmuştu. Diğer çocuklarımda o da olmadı. Oğullarımda mide bulantısı da yaşamadım. Bide erkek bebekler bana aşırı uyku yapıyor kız bebek sadece mide bulantısı. Kızımda maydanozdan nefret ediyordum ve mide bulantılarım 6 cı ayıma kadar olmuştu. Hamile olduğum için cinsel yaşantımızıda bozmamıştık. Sadece daha dikkat ediyorduk. Doktor bana sen akıllı kadınsın idare edersin kocanı demişti. Demek ki edebilmişim son güne kadar devam ettik ve bebeklerim sağlıklı doğdular. Hatta eşimle birlikteliğimizin doğuma faydası olacağını bile söylemişti doktorum. Hamileyken bebeklerime her ay ultrasonla baktırdım sadece ilk çocuğumda 3 cü ayımda bebek aşağıda dedi Dr. sakın sert yapmayın dedi o kadar. Sonra o sorunuda atlattık.Gercekten mi hiç mi olmadıben ağrıdan duramıyorum adet oldum olucam sanki
15 deki ateş yüzünden çizgi 18 e kaymış gibi.15i discard edersen çizgi 16 ya kayar ben hala o gün çatladığını düşünüyorum ama sıkıntı Yok her halükarda ilişki var yumurtanın çatladıpından da eminiz artık bekleme zamanı sonu yeşillensin inşallah:)))Hayırlara vesile olsun sadece bunu isterim
Tşkr ederimmmm beklemeye devam15 deki ateş yüzünden çizgi 18 e kaymış gibi.15i discard edersen çizgi 16 ya kayar ben hala o gün çatladığını düşünüyorum ama sıkıntı Yok her halükarda ilişki var yumurtanın çatladıpından da eminiz artık bekleme zamanı sonu yeşillensin inşallah:)))
Üzülsen de ağlasan da var olan sonuç neyse değişmeyecek.dua edip hayırlısını dilemekten başka çare yok.bu yüzden kızınıda,karnındaki yavrunu da,kendini ve eşini de daha fazla yıpratma.su akar yolunu bulur.sağlıkla yavruna kavuşamanı çok isterim.Rabbim sesimizi duysun...benimki pek güzel olmadı..yine güne ağlayarak başladım..Rabbim sağlıkla doğurduğum günü görmeyi nasip etsin...dua edin nolur...
Yeşillenen bir tablo olur inşTşkr ederimmmm beklemeye devam
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dileğin içinnnÜzülsen de ağlasan da var olan sonuç neyse değişmeyecek.dua edip hayırlısını dilemekten başka çare yok.bu yüzden kızınıda,karnındaki yavrunu da,kendini ve eşini de daha fazla yıpratma.su akar yolunu bulur.sağlıkla yavruna kavuşamanı çok isterim.Rabbim sesimizi duysun...
Yeşillenen bir tablo olur inş
İnşallah öyledir canım...Rabbimden hayırlısını ve sağlıklı olmasını diliyorum.Amin hilalcim sağol kuzum...aminnn canım hele sen mucizenin sağlıklı haberini al inşallah bizlerde mucizelerimizle arkandan gelirizbak oda karnında hareketlenerek sana ben iyiyim üzülme diyor.her şey güzel olacak inşallahhh
herşeyde bir hayır var ama gerçekten biz bu işte ve süreçte çok yıprandık canım..bilenler bilir gerçekten çok uğraş verdik ve böyle oluncada insan üzülüyor ister istemez...duayı hiç bırakmıyorum.Allaha şükür Rabbime inancım tam...eminimki bizi asla üzmeyecek buna inanıyorum...Evladımı sağlıklı olarak bize bağışlayacak...Sen sadece kalbini ferah tut.. Bol bol dua et. Bu sana iyi gelecektir. Yüce Allah der ki sizin şer olarak gördüğünüzde bir hayır vardır. Bunu hiç aklından çıkarma. Bilemeyiz yaradanın bize nasıl bir yol çizdiğini. Sana kendi hayatımdan ufak bi örnek vereyim. Üni den mezun olduğum sene kpss ye girdim, kazanamadım. Ertesi yıl tekrar girdim yine kazanamadım. Ve bi sonraki sene yine hüsran. Artık sınava hazırlanmak işkence gibi gelmeye başlamıştı. Çevre baskısını söylemiyorum bile. Ve ben o yıl eşimle tanıştım. Şimdi düşünüyorum da iyi ki o dönemde atanamamışım. Yaradanın beni bekletmek için çok güzel bi sebebi varmış, şükürler olsun. Sende sakın ola kendini üzme. Yaradan senin için en güzelini hazırlamıştır
öyle ama elde değil işte...AMİN canım inşallah...Rabbim duyuyor bizi görüyor halimizi..inşallah kabul edecek dualarımızı inancım tam Rabbime...Üzülsen de ağlasan da var olan sonuç neyse değişmeyecek.dua edip hayırlısını dilemekten başka çare yok.bu yüzden kızınıda,karnındaki yavrunu da,kendini ve eşini de daha fazla yıpratma.su akar yolunu bulur.sağlıkla yavruna kavuşamanı çok isterim.Rabbim sesimizi duysun...
Yeşillenen bir tablo olur inş
bugünleri ' boşuna kendimi üzmüşüm' diye hatırlaman dileğiyle.İnşallah öyledir canım...Rabbimden hayırlısını ve sağlıklı olmasını diliyorum.Amin hilalcim sağol kuzum...
herşeyde bir hayır var ama gerçekten biz bu işte ve süreçte çok yıprandık canım..bilenler bilir gerçekten çok uğraş verdik ve böyle oluncada insan üzülüyor ister istemez...duayı hiç bırakmıyorum.Allaha şükür Rabbime inancım tam...eminimki bizi asla üzmeyecek buna inanıyorum...Evladımı sağlıklı olarak bize bağışlayacak...
öyle ama elde değil işte...AMİN canım inşallah...Rabbim duyuyor bizi görüyor halimizi..inşallah kabul edecek dualarımızı inancım tam Rabbime...
İnşallah öyledir canım...Rabbimden hayırlısını ve sağlıklı olmasını diliyorum.Amin hilalcim sağol kuzum...
herşeyde bir hayır var ama gerçekten biz bu işte ve süreçte çok yıprandık canım..bilenler bilir gerçekten çok uğraş verdik ve böyle oluncada insan üzülüyor ister istemez...duayı hiç bırakmıyorum.Allaha şükür Rabbime inancım tam...eminimki bizi asla üzmeyecek buna inanıyorum...Evladımı sağlıklı olarak bize bağışlayacak...
öyle ama elde değil işte...AMİN canım inşallah...Rabbim duyuyor bizi görüyor halimizi..inşallah kabul edecek dualarımızı inancım tam Rabbime...
Amin canım inşallah.bugünleri ' boşuna kendimi üzmüşüm' diye hatırlaman dileğiyle.
çarşamba yada perşembe demişler klinikten eşim aramış...dönüş yapacaklar sanırım bize net gün için...dua edin çiğdemcim...Aldınız mı canım randevuyu?
Amin canım inşallah..tek temennim o inan bana...
çarşamba yada perşembe demişler klinikten eşim aramış...dönüş yapacaklar sanırım bize net gün için...dua edin çiğdemcim...
Yani nifty testi özellikle 40yaş üstünde çok fazla negatif duruma yalancı pozitif diyor.kesin tanı amniyoda belli oluyor.niftyi çok parası olan yaptırmalı bir ihtimal negatif çıkarsa diye.çıkmazsa zaten amniyo yaptırmak gerek ama nifty de pozitif diye çok da dert etme.nifty sadece bir tarama testi...İnşallah öyledir canım...Rabbimden hayırlısını ve sağlıklı olmasını diliyorum.Amin hilalcim sağol kuzum...
LeYLa_21 canım yani sen amniyo ile bu test meselesine aslında sıfırdan başlıyorsun.niftyee çıkan pozitif hiç de güvenilir değil.o test sonucunu aklından sil.amniyoyu sakince yaptır.umarım her şey güzel olur.nifty bence para tuzağı.daha gebe olanla olmayanı ayıramıyor.
Leylacım hikayen umarım mutlu sonla biter.kalbini ferah tut.ben de aynı süreci yaşamıştım oğlumda,çok zor çok stresli.Allah yardımcın olsun.
Ya hiç farklı bir kramp kasılma bişeycik de olması mı?iyi düşün.
Ayyy inanmıyorum yaa.gerçekten bu test güvenilir değilmiş.para tuzağı resmen.rahat gidecem inşlh.içim ferahladı cnm.Allah senden razı olsun.inşlh amniyosentez temiz çıkar ve sorunsuz atlatırım.çarşamba yada perşembe gidecez bakalım.önce muayene olacam profa. .Rabbim temiz sonuç nasip etsin.duanızı eksik etmeyin cnm. .Yani nifty testi özellikle 40yaş üstünde çok fazla negatif duruma yalancı pozitif diyor.kesin tanı amniyoda belli oluyor.niftyi çok parası olan yaptırmalı bir ihtimal negatif çıkarsa diye.çıkmazsa zaten amniyo yaptırmak gerek ama nifty de pozitif diye çok da dert etme.nifty sadece bir tarama testi...
LeYLa_21 canım yani sen amniyo ile bu test meselesine aslında sıfırdan başlıyorsun.niftyee çıkan pozitif hiç de güvenilir değil.o test sonucunu aklından sil.amniyoyu sakince yaptır.umarım her şey güzel olur.nifty bence para tuzağı.daha gebe olanla olmayanı ayıramıyor.
İnşlh kuzum..yazdıklarınız umut oldu vallahi.Rabbim mutlu dönmeyi nasip etsin Ankaradan inşlh...Aynen öyleLeYLa_21 Nifty testini unut daha deneme aşamasındaymış. Amniyosentez en güvenilir test canım. Khaleesi21 ninde dediği gibi her şey sıfırdan başlıyor.
Ay maş canım.darısı isteyen herkese.biz de aynen senin gibi şok olalım,ahanda böle kalakyok canım vallahi.
çarşamba günü adet günümdü tüm gün dışarıdaydım izinli olduğum için.
havuza gidecektik o gün gidemedik adet olurum diye.
ee adet olmayınca dalgasına test yaptım şok oldum.
adet sancım vardı testte negatifi görünce adet gelir diye yapmıştım.
Senden de canım.Allah gönlüne göre versin.güzel haberlerini bekliyoruz.Ayyy inanmıyorum yaa.gerçekten bu test güvenilir değilmiş.para tuzağı resmen.rahat gidecem inşlh.içim ferahladı cnm.Allah senden razı olsun.inşlh amniyosentez temiz çıkar ve sorunsuz atlatırım.çarşamba yada perşembe gidecez bakalım.önce muayene olacam profa. .Rabbim temiz sonuç nasip etsin.duanızı eksik etmeyin cnm. .
İnşlh kuzum..yazdıklarınız umut oldu vallahi.Rabbim mutlu dönmeyi nasip etsin Ankaradan inşlh...
Amin cnm cümlemizin inşlh kuzum.inşlh güzel sonuç alacağız Allahın izniyle...Senden de canım.Allah gönlüne göre versin.güzel haberlerini bekliyoruz.
Ayyy inanmıyorum yaa.gerçekten bu test güvenilir değilmiş.para tuzağı resmen.rahat gidecem inşlh.içim ferahladı cnm.Allah senden razı olsun.inşlh amniyosentez temiz çıkar ve sorunsuz atlatırım.çarşamba yada perşembe gidecez bakalım.önce muayene olacam profa. .Rabbim temiz sonuç nasip etsin.duanızı eksik etmeyin cnm. .
İnşlh kuzum..yazdıklarınız umut oldu vallahi.Rabbim mutlu dönmeyi nasip etsin Ankaradan inşlh...
Mrb ben uzaktan takip ediyorum bu topiği bende inanmıyorum bebeğin dawn sendromu olduğuna hattta tüp bebek tedavinde o kadar embriyonun hasta olduğunada inanmamıştım leyla rabbim korktuğun hiçbiryere uğratmaz inşallah ...Ayyy inanmıyorum yaa.gerçekten bu test güvenilir değilmiş.para tuzağı resmen.rahat gidecem inşlh.içim ferahladı cnm.Allah senden razı olsun.inşlh amniyosentez temiz çıkar ve sorunsuz atlatırım.çarşamba yada perşembe gidecez bakalım.önce muayene olacam profa. .Rabbim temiz sonuç nasip etsin.duanızı eksik etmeyin cnm. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?