Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gercekten mi hiç mi olmadı ben ağrıdan duramıyorum adet oldum olucam sanki
Canım benim de 3 çocuğum var ve sadece adetim geciktiğinde idrar testiyle çizgiyi görüp doktora gitmiştim. Hiç bir belirti olmamıştı. ilk çocuğumda hamile olduğumu öğrendikten kısa süre sonra yerleşme kanaması olmuştu. Diğer çocuklarımda o da olmadı. Oğullarımda mide bulantısı da yaşamadım. Bide erkek bebekler bana aşırı uyku yapıyor kız bebek sadece mide bulantısı. Kızımda maydanozdan nefret ediyordum ve mide bulantılarım 6 cı ayıma kadar olmuştu. Hamile olduğum için cinsel yaşantımızıda bozmamıştık. Sadece daha dikkat ediyorduk. Doktor bana sen akıllı kadınsın idare edersin kocanı demişti. Demek ki edebilmişim son güne kadar devam ettik ve bebeklerim sağlıklı doğdular. Hatta eşimle birlikteliğimizin doğuma faydası olacağını bile söylemişti doktorum. Hamileyken bebeklerime her ay ultrasonla baktırdım sadece ilk çocuğumda 3 cü ayımda bebek aşağıda dedi Dr. sakın sert yapmayın dedi o kadar. Sonra o sorunuda atlattık.

Hayırlara vesile olsun sadece bunu isterim
15 deki ateş yüzünden çizgi 18 e kaymış gibi.15i discard edersen çizgi 16 ya kayar ben hala o gün çatladığını düşünüyorum ama sıkıntı Yok her halükarda ilişki var yumurtanın çatladıpından da eminiz artık bekleme zamanı sonu yeşillensin inşallah:)))

Son düzenleme:
Tşkr ederimmmm beklemeye devam

benimki pek güzel olmadı..yine güne ağlayarak başladım..Rabbim sağlıkla doğurduğum günü görmeyi nasip etsin...dua edin nolur...
Üzülsen de ağlasan da var olan sonuç neyse değişmeyecek.dua edip hayırlısını dilemekten başka çare yok.bu yüzden kızınıda,karnındaki yavrunu da,kendini ve eşini de daha fazla yıpratma.su akar yolunu bulur.sağlıkla yavruna kavuşamanı çok isterim.Rabbim sesimizi duysun...

Tşkr ederimmmm beklemeye devam
Yeşillenen bir tablo olur inş

İnşallah çok teşekkür ederim güzel dileğin içinnn

aminnn canım hele sen mucizenin sağlıklı haberini al inşallah bizlerde mucizelerimizle arkandan geliriz bak oda karnında hareketlenerek sana ben iyiyim üzülme diyor.her şey güzel olacak inşallahhh
İnşallah öyledir canım...Rabbimden hayırlısını ve sağlıklı olmasını diliyorum.Amin hilalcim sağol kuzum...
herşeyde bir hayır var ama gerçekten biz bu işte ve süreçte çok yıprandık canım..bilenler bilir gerçekten çok uğraş verdik ve böyle oluncada insan üzülüyor ister istemez...duayı hiç bırakmıyorum.Allaha şükür Rabbime inancım tam...eminimki bizi asla üzmeyecek buna inanıyorum...Evladımı sağlıklı olarak bize bağışlayacak...
öyle ama elde değil işte...AMİN canım inşallah...Rabbim duyuyor bizi görüyor halimizi..inşallah kabul edecek dualarımızı inancım tam Rabbime...

bugünleri ' boşuna kendimi üzmüşüm' diye hatırlaman dileğiyle.

Aldınız mı canım randevuyu?

Amin canım inşallah..tek temennim o inan bana...

çarşamba yada perşembe demişler klinikten eşim aramış...dönüş yapacaklar sanırım bize net gün için...dua edin çiğdemcim...

Allah korktuğumuza uğratmasın canım benim sen içini ferah tut iyi düşünelim ki iyi olsun. Kötüyü düşünüp çekme kendine olur mu? Dua kadar senin enerjin de çok önemli hem bebeğine hem kızına karşı metanetli ve sabırlı olman gerekiyor.
Bizim dualarımız hep seninle zaten şüphen olmasın.

Yani nifty testi özellikle 40yaş üstünde çok fazla negatif duruma yalancı pozitif diyor.kesin tanı amniyoda belli oluyor.niftyi çok parası olan yaptırmalı bir ihtimal negatif çıkarsa diye.çıkmazsa zaten amniyo yaptırmak gerek ama nifty de pozitif diye çok da dert etme.nifty sadece bir tarama testi...

Eklentiler

• 3025B5F1-58E6-48FD-BC4B-CF630F970537.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 39
  • DAA8B0AD-F91C-46C5-93D9-A867B12AF8C6.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 36
LeYLa_21 canım yani sen amniyo ile bu test meselesine aslında sıfırdan başlıyorsun.niftyee çıkan pozitif hiç de güvenilir değil.o test sonucunu aklından sil.amniyoyu sakince yaptır.umarım her şey güzel olur.nifty bence para tuzağı.daha gebe olanla olmayanı ayıramıyor.

Aynen öyle LeYLa_21 Nifty testini unut daha deneme aşamasındaymış. Amniyosentez en güvenilir test canım. Khaleesi21 ninde dediği gibi her şey sıfırdan başlıyor.

yok canım vallahi.
çarşamba günü adet günümdü tüm gün dışarıdaydım izinli olduğum için.
havuza gidecektik o gün gidemedik adet olurum diye.
ee adet olmayınca dalgasına test yaptım şok oldum.
adet sancım vardı testte negatifi görünce adet gelir diye yapmıştım.

Ayyy inanmıyorum yaa.gerçekten bu test güvenilir değilmiş.para tuzağı resmen.rahat gidecem inşlh.içim ferahladı cnm.Allah senden razı olsun.inşlh amniyosentez temiz çıkar ve sorunsuz atlatırım.çarşamba yada perşembe gidecez bakalım.önce muayene olacam profa. .Rabbim temiz sonuç nasip etsin.duanızı eksik etmeyin cnm. .

Aynen öyle LeYLa_21 Nifty testini unut daha deneme aşamasındaymış. Amniyosentez en güvenilir test canım. Khaleesi21 ninde dediği gibi her şey sıfırdan başlıyor.
İnşlh kuzum..yazdıklarınız umut oldu vallahi.Rabbim mutlu dönmeyi nasip etsin Ankaradan inşlh...

Ay maş canım.darısı isteyen herkese.biz de aynen senin gibi şok olalım,ahanda böle kalak

Son düzenleme:
Senden de canım.Allah gönlüne göre versin.güzel haberlerini bekliyoruz.

Mrb ben uzaktan takip ediyorum bu topiği bende inanmıyorum bebeğin dawn sendromu olduğuna hattta tüp bebek tedavinde o kadar embriyonun hasta olduğunada inanmamıştım leyla rabbim korktuğun hiçbiryere uğratmaz inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…