Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin gülüm..Allah razı olsun canım benim...bende inanmıyorum..kızımla hep konuşuyorum.sen iyisin biliyorum diyorum..hatta üzüldüğüm zaman bile öyle tekme sallıyorki bana..anne ben iyiyim üzülme dercesine canım...doktor yarın yurtdışından gelecekmiş.perşembe gidecez sanırım bir değişiklik olmazsa...duanızı eksik etmeyin kuzum...

Veson klima atesi etkiliyor demistin ya vantilatörde etkilermi acaba.benim 5 gündür ates hep aynı çıkıyor.yataktan cikana kadar ara ara ölçüyorum hep ayni.
Vantilatör klima kadar etkilemeyebilir.klima resmen içeriyi buz gibi yapıyor.insanın vücudu bile soğuyor.ama yine de 1-2 gün bantilatörsüz dene bak cnm

Vantilatör klima kadar etkilemeyebilir.klima resmen içeriyi buz gibi yapıyor.insanın vücudu bile soğuyor.ama yine de 1-2 gün bantilatörsüz dene bak cnm
bende internetten baktimda biraz vantilatörün üfledigi havada icerdeki havanin sicakligiyla ayniymis zaten.galiba vantilatörsuz ben denesemde eşim denetmez çünkü ev hamam gibi.o olmayinca gece surekli kalkip kendimizi islatiyoruz serinlemek icin.uyku haram oluyor.belkide atesimin seyri budur.

BirAsilAnnesi canım hamileliğin beni de şaşırttı inan ben hamileymişim gibi şaşırdım ve sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bir şekilde

LeYLa_21 leyla ablacım artık üzme kendini nice doktorlar testler yanıltıyor sapasağlam çocuklar doğuyor örnekleri çok etrafımızda sen gönlünü ferah tut inşallah sonuçların temiz çıkacak dualarımdasın

Bende vanti kullanıyorum. Ama 1 saat kuruyorum gece uyanırsak tekrar ayarlıyorum. Benim ateşte dengesiz bu ay bakalım çatlatacak mıyız yumurtayı.

Çok sağ ol canım benim.
Allah razı olsun.
amin inşallah.

Bende vanti kullanıyorum. Ama 1 saat kuruyorum gece uyanırsak tekrar ayarlıyorum. Benim ateşte dengesiz bu ay bakalım çatlatacak mıyız yumurtayı.
bizimki eski tip kuzum.ayaklıda değil yatağın dibinde duruyor.çatlasın sende yakalada bu ay senden de güzel haberler alalım inşallah bende şimdilik ateşe takılmıyorum.aşılama olacak zaten.bugün son klomen cuma günü yum.kontrolü var

XXYYXXYY cnm sanki yumurta çatlamış sonunda ilişki Yok mu hiç bugünü mutlaka değerlendir.

yok cnm ya dün aslında olsun istiyordum ama modumu düşüren insanlar oldu başka nedenlerden dolayı baya üzdüm dün kendimi o yüzden yapamadım..Sabah kalktığımda gayet iyiydim baktım ateş fırlamış dedim gitti yumurta.ama son bir saattirde halsizlikle birlikte ishal kusma başladı bende, böyle devam ederse hastane yolu görünür bana.Acaba bundan dolayımı ateş böyle yükseldi anlamadım şu anda ateşim falan da yok ayrıca dün sağ kasığımda ara ara ağrılarımda oldu.Akşama kendimi iyi hissedersem bir pm eklerim mutlaka

canım bence klomen kullanıyorsun ya hormonlarından kaynaklıdır bu sabit ilerleyiş

Hayırlısı canım bu ay inşallah tutar. Hamileyimmmm yaz buraya. Halaylar horonlar değme keyfimize

Geçmiş olsun. İlaçlar dengenin bozdu. Dikkat et kendine canım

Allah razı olsun gülüm..Rahatım elhamdülillah..biliyorumki Rabbim yavrumu bize bağışlayacak.inancım tam Yüce Mevlama..mucizem sağlıkla doğacak inşallah..dularınız için hepinizi tek tek öpüyorum çok ama çok sağolun..destekleriniz bana güç veriyor canım...Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...biz hamişlerede sağlıkla kucaklamaya nasip etsin canım benim...

GEÇMİŞ olsun CNm.sen yine de değerlendirmeye bak senin 1-2 tabloda ateşin fırladığı gün yumurtanın çatladığını olmuştu diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…