GEÇMİŞ olsun CNm.sen yine de değerlendirmeye bak senin 1-2 tabloda ateşin fırladığı gün yumurtanın çatladığını olmuştu diye hatırlıyorum
Büyüyorlar kesin. İlaç alınca iki tarafta da yumi oluyor muBenim yumiler harekete başladılar galiba.iki tarafimdada cok kasılma batma var
Haydi hilalin yumoşları çatır çatır çatlayınBenim yumiler harekete başladılar galiba.iki tarafimdada cok kasılma batma var
iki tarafda diye sordun galiba canim.evet diğer aşılamalarimda da iki taraftada yumurta oluşmuştuBüyüyorlar kesin. İlaç alınca şli tarafta da yumi oluyor mu
dur kiz hemen çatlamasınlar.aşılama olacam benHaydi hilalin yumoşları çatır çatır çatlayın
Yumoşlaaar yanlış alarm, hemen çatlamayın. Eccuk bekleyindur kiz hemen çatlamasınlar.aşılama olacam ben
Yumoşlaaar yanlış alarm, hemen çatlamayın. Eccuk bekleyin
Maşallah 41 kere. İkiz olur inşallah bir kız bir erkek :)iki tarafda diye sordun galiba canim.evet diğer aşılamalarimda da iki taraftada yumurta oluşmuştu
nasibimde ikiz varsa başım gözüm üstüne kabulüm valla.sağlıklı,aklı başında,eli ayağı düzgün olsunda başka bişey dilemiyorumMaşallah 41 kere. İkiz olur inşallah bir kız bir erkek :)
Afferin onlara. Son bekleyiş olur inşallahtamam bi an panik yapmışlardı ama şu an beklemeye geçtiler
sağol canım.kuzum benim diğer iki aşılamam olduğunda ateş ölçme yönteminden haberim yoktu.yani tablom yok maalesefhilallll avatarın hayırlı olsun. Aşılama olan eski tablonu atsana bakalım
Kaçıncı gün oldu aşılaman pekisağol canım.kuzum benim diğer iki aşılamam olduğunda ateş ölçme yönteminden haberim yoktu.yani tablom yok maalesef
aminn inşallah.ilk aşılamamda çok heyecanlıydım.ikincide umudum mu yoktu neydi çok heyecanlanmamıştım.şimdi gene heyecnlıyım.hayırlısı olsun inşallahAfferin onlara. Son bekleyiş olur inşallah
o aşılamalarımın biri 11.gün diğeri 12.gün oldu.ikisindede ilk kontrolden sonra aşılama kararı aldılar.hiç ikinci kez kontrole gitmedimKaçıncı gün oldu aşılaman peki
Bende öyle tahmin ettim. Eşinden ne zaman sperm alınacak bilmiyorum ama yumurtayı kaçırmamak için çalışma yapmanız gerekli benceo aşılamalarımın biri 11.gün diğeri 12.gün oldu.ikisindede ilk kontrolden sonra aşılama kararı aldılar.hiç ikinci kez kontrole gitmedim
eşimden aşılamanın yapılacağı gün sperm alıyorlar.benim normal yumurtlamam 13.-14. Gün ya bu sefer bilerek 4.gün gittim normal zamanıma denk gelsin diye.bide o zamanlar bu kadar bilinçli değildim 4 günlük perhizle aşılamaya gidiyorduk.şimdi aşılama önceside ilişki oldurcam,2 günlük perhizle gitcem.aşılamadan sonrada zaten doktor gün aşırı ilişki istiyorBende öyle tahmin ettim. Eşinden ne zaman sperm alınacak bilmiyorum ama yumurtayı kaçırmamak için çalışma yapmanız gerekli bence
Veson ne dersin canım
inşallah hayırlı haberlerle geleceksiniz canımkızlar Perşembe günü saat 15:30 a randevu aldık Ankaradaki prof.dan...herkesin duasını bekliyorum canlar...RABBİM Ankaradana mutlu mesut dönmemizi nasip eylesin...eşim eski tüp doktorumuzla görüşmüş.testleri kadına göndermiş..bu testler genelde yanılmıyor ama en garantisi amniyosentezdir demiş..eşimin morali dibe indi..akşam adamı zorla toplamıştım..yine dağılmış...öylede olsa böylede olsa ki BİZ sağlıklı olmasını diliyoruz Rabbimden dedim sonuna kadar evladımı başıma taç edecem son nefesimi verene kadar dedim...Allahım sağlıklı sıhhatli haberini almayı nasip etsin kuzucuğumun acısını yaşatmasın bize inşallah...
CNm ona genelde dr karar veriyor sanırım.bazı dr lar cinsel perhiz istiyor aşılamadan önce diye biliyorumBende öyle tahmin ettim. Eşinden ne zaman sperm alınacak bilmiyorum ama yumurtayı kaçırmamak için çalışma yapmanız gerekli bence
Veson ne dersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?