Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o aşılamalarımın biri 11.gün diğeri 12.gün oldu.ikisindede ilk kontrolden sonra aşılama kararı aldılar.hiç ikinci kez kontrole gitmedim
Bende öyle tahmin ettim. Eşinden ne zaman sperm alınacak bilmiyorum ama yumurtayı kaçırmamak için çalışma yapmanız gerekli bence
Veson ne dersin canım

Bende öyle tahmin ettim. Eşinden ne zaman sperm alınacak bilmiyorum ama yumurtayı kaçırmamak için çalışma yapmanız gerekli bence
Veson ne dersin canım
eşimden aşılamanın yapılacağı gün sperm alıyorlar.benim normal yumurtlamam 13.-14. Gün ya bu sefer bilerek 4.gün gittim normal zamanıma denk gelsin diye.bide o zamanlar bu kadar bilinçli değildim 4 günlük perhizle aşılamaya gidiyorduk.şimdi aşılama önceside ilişki oldurcam,2 günlük perhizle gitcem.aşılamadan sonrada zaten doktor gün aşırı ilişki istiyor

kızlar Perşembe günü saat 15:30 a randevu aldık Ankaradaki prof.dan...herkesin duasını bekliyorum canlar...RABBİM Ankaradana mutlu mesut dönmemizi nasip eylesin...eşim eski tüp doktorumuzla görüşmüş.testleri kadına göndermiş..bu testler genelde yanılmıyor ama en garantisi amniyosentezdir demiş..eşimin morali dibe indi..akşam adamı zorla toplamıştım..yine dağılmış...öylede olsa böylede olsa ki BİZ sağlıklı olmasını diliyoruz Rabbimden dedim sonuna kadar evladımı başıma taç edecem son nefesimi verene kadar dedim...Allahım sağlıklı sıhhatli haberini almayı nasip etsin kuzucuğumun acısını yaşatmasın bize inşallah...

inşallah hayırlı haberlerle geleceksiniz canım ne olursa hep iyisini düşün.doktorlar hep en kötü ihtimali söyler ilk önce.örneğin geçtiğimiz kasım ayında babamı aort damarı yırtılmasından acile yatırdık.1 aya yakın yoğun bakımda 2 ayda hastanede yattı.yüzümüze karşı daha ilk yattığı gün masadan kalkmayabilir herşeye hazırlıklı olun dediler.sonuç babam ameliyat oldu önce Allahın sonra doktorunun sayesinde sağlığına kavuştu.bu cumarteside halamı acile kaldırdılar.kan değerleri düşük diye %90 lösemi kendinizi hazırlayın diyolar ve sonuç kanda hiç bşşey yok akciğer enfeksiyonu.yani tamam doktorlarımıza güvenelim,Allah yokluklarını yaşatmasın ama sen kendini iyiye hazırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…