Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm ona genelde dr karar veriyor sanırım.bazı dr lar cinsel perhiz istiyor aşılamadan önce diye biliyorum
evet canım 2,3 günlük perhiz istiyorlar bizimki 3 yada 4 gün oluyordu fazlaymış yani şimdi anladım.2 gün iyi.çünkü aşılama kağıdındada yazıyor fazla ara vermek sperm yoğunluğunu artırsada harekette azalma oluyormuş.

Allahım sana emanet. Sağlıklı bir doğum nasip et. Sen koru Allahım.

İnsallah ablacim butun dualarim seninle.. Rabbim saglicakla kucağına versin insAllah

Bütün dualarımız seninle. Güzel haberlerle dön inşallah

Günaydın..Saol canım iyiyim çok şükür..dün işyerinden erkenden çıkıp eve geçtim dayanamadım ishal kusma mide bulantısı baş dönmesi mahvetti beni.Eve geçince anne usulü yöntemlere başvurup kendimi toparlamaya çalıştım :) Akşam on gibi de kendime geldim çok şükür sabah kalktım turp gibiydim maşallah

iyi bari. Çok sevindim. Maşallah

Allahım sana emanet. Sağlıklı bir doğum nasip et. Sen koru Allahım.

İnsallah ablacim butun dualarim seninle.. Rabbim saglicakla kucağına versin insAllah

Bütün dualarımız seninle. Güzel haberlerle dön inşallah
Canlarım benim ALLAHIM hepimizden razı olsun..gönlünüzün muradını versin..desteğiniz beni ayakta tutuyor gerçekten...eşimi teselli etmekten kendimi düşünmez oldum..eşim çok mutsuz..onu gördükçe yıkılıyorum..o mutlu olsun diye takmıyormuş gibi görünüyorum..akşam bir arkadaşım arada biz dışarda oturuyorduk.Dediki teyzesinin kızı da benle aynı yaştaymış ve nifty riski yüksek çıkmış.onada trizomi demişler.sonra amniyo yaptırmış ve temiz çıkmış..bebeği şimdi sapa sağlam ve 7 aylık olmuş çok şükür...Rabbim bizimde temiz sonuçlar almamızı ve yavrumuzu sağlıkla kucaklamamızı nasip eylesin...hepinizi çok seviyorum kızlar..duanızı eksik etmeyin bizden..bizde sizler için duacıyız...

LeYLa_21 bak canım KK da bir üye aşağıdaki yazıyı yazmış.
Kızlar nasıl lınk atılacagını bılmıyorum ama benım son actıgım konuyu hepınızın okumasını ıstıyorum.Ben 3lu test kotu cıkınca nıfty test yaptırdım.onda da trızomı 18 geldı, bu test kesın dogru deyıp yasal gebelık sonlandırma ıslemlerı ıcın amnıyosenteze yonlendırıldı ve sonuclar temız geldı. 2 ay agladım, sapasaglam bebegıme ve bana ne ezıyetler yaptıklar.2000 tl nıfty test.2000 tl amnıyosentez de cabası.para umrumda degıldı ama neden?? Sımdıkı aklım olsa asla ama asla nıfty test yaptırmazdm.hayatım boyunca boyle uzuntu cekmedım.3 hafta amnıyosentezı umutsuz ve bebegımı alıcaklar dıye bekledım.cunku nıfty test hatalı cıkmaz dendı.

Buda başka üye

Ayni sey benim basimada geldi.Yaptirmaz olaydim nifty test.Izmirde yasiyorum.Londraya gonderildi.Sonuclarimiz %99.98 dogru dediler.Bebekte Down sendromlu ve klinefelter oldugunu soylediler.Hamileligimi zehir ettiler.2 ay her gun her an aglamakla gecti.Allah bildigi gibi yapsin onlari.Saglam bebegimi aldiracaktim.Ustelik tup bebek yontemiyle hamile kalmistim.Dr.Aminosentez sart dedi.Allaha sukur amniyosentez sonucum temiz cikti.Yinede bebegim dogana kadarda hep bir korku vardi.Tup bebek tedavi sureci zaten stresli bir donem bir de hamileligimde boyle bir sey yasamak cok yipratti bizi.Bebegim dogduktan sonra o sirketle ve o dr la iletisime geçtik.Siz ilk hastamizdiniz dediler.Hala bebegi getirin yok bakalim yok yetenek testi yapalim diyorlar.Parayi geri odeyeceyegini soylediler fakat onuda yapmadilar.Sonuclar kesinlikle guvenilir degil.

Bana Dr. Nifty testini 2li, 3lü vs. ve amniyosentezi ekarte etmek istiyorsan yaptırabilirsin diye önerdi ama yaşananlar hiç de öyle değilmiş. Nifty sonrası yine amniyosenteze yönlendirilmiş hastalar

Ben 2li testi bile yaptırmayı düşünmüyordum ama baskılara dayanamadığım için istemeyerek de olsa yaptırdım. Sonuç çok şükür iyi geldi ama o 1 hafta nasıl geçti birde bana sor

Bence son derece gereksiz bir test. Amniyo da %1-2 lik düşük riskini göze alamayan, parası olan ve gamsız gebelere önersinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…