Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu zaman nası geçicek ki şimdi. Adet gününe bi iki gün kala erken gebelik testi yapsam olmaz mı ki acaba sabırsızlık çok kötü
Canım ben kimyasal gebelik yaşadım. Zamansız yolcu da yaşadı. Dr lar adet 5 gün gecikince yapın diyorlar. Çünkü kimyasal gebelik çok yaygın. Yinede Ateş yükseldikten sonra 10. Gün çıkıyor. Yapabilirsin istersen.

Hayır hayır Allah korusun. Rabbim kimseye yaşatmasın Bence ben bekleyeyim puff

Cordelia canım senin telefonun saati ile ff nin saati farklı galiba. Sabah tablona baktım 11. Günündesin ama 10. Gün yazıyordu yukarısında. Şimdi baktım düzelmiş. Sanırım saat 12 den sonra düzeliyor. Galiba saatindeki pm ile am ayarı farklı görünüyor

Birşeyler yaptım bakalım düzelecek mi? Teşekkür ederim

XXYYXXYY canım senin bilgin varmi acaba.devlet hastanelerinde pazar günüde asilama oluyormu? Sanki hastanede pazar gunu asilama olanlari duydum ama emin degilim.diger asilamalarda hep ilk kontrolumden sonra asilamaya gecildi.o sekilde olursa gene benim asilama pazara geliyor

Adetim birinci gününden beri ölçüyorum ateşimi bu sefer 36 4 ten başladı bugün 6 günü 36.6 oldu gerçi ateş işinden pek anlamıyorum ama bir umut belki tutar
Aslında bizim kullandığımız programı indirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Ama yapamıyorsan ara ara buraya gün gün tüm ateş bilgilerini yaz . Yardımcı olmaya çalışırız

buna benzer gerçekten çok hikaye var canım..RABBİM inşallah benim bebeğimin sonucunuda sağlıklı eylesin..gerçekten insanı bunalıma sokuyorlar...benim annemde dedi sakın amniyo falan yaptırma sağlıklı senin bebeğin dedi ama eşimin temiz sonucu almaya ihtiyacı var...benim 10 katım üzüldü ve yıprandı adam.gerçekten çektiği üzüntüyü yüzünden anlayabiliyorum canım...inşallah herşey temiz çıkarda bende hikayemi buraya yazabilirim canım...ama bize bunu yaşatanlarında yanına koymaya niyetim yok..hele temiz sonucunu alalımda ALLAHIMIN izniyle...duanızı eksik etmeyin canlarım benim...ayrıca darlacım sana çok teşekkür ederim ablacım..gerçekten bunları görünce dahada direncim yerine geliyor.bebeğim sağlıklı inşallah diyorum...

Aslında bizim kullandığımız programı indirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Ama yapamıyorsan ara ara buraya gün gün tüm ateş bilgilerini yaz . Yardımcı olmaya çalışırız
Yapamadım ya başkasına yaptırayım dedim o dahada batırdı olacağı yok yanı tamam canım yazarım sagol

Canım benim son aşılamam pazar günü yapılmıştı.Yumurtanın büyüklüğüne göre doktor karar veriyor.Eğer pazartesi gününe kadar dayanabilecek boyutta değilse yumurta aşılama pazar günü yapılır.inferlite cumartesi pazar çalışmıyor ama benim için tüp bebekten 2 kişi gelmişti o gün biri embriyologdu diğeri hemşire....aşılamamı da doğumhanedeki doktor yapmıştı.

seninki ozelmiydi peki ? İki asilamamdada ilk kontrole gittigim gun çatlama ignesini verdiler bir gun durup ertesi gun asilama oldu.simdi cuma gitcem cuma çatlama ignesini verirlerse pazara asilama olmasi gerekir.umarim öyle olur eve gelir yatarim biraz.işe gitme derdi olmaz

yok canım ben son 3 aşılamamı devlet hastanesinde yaptırdım.
aynen senin için daha iyi olur pazar olması ama haftaiçine denk gelse bile aşılama yaptırdığın günişe gitme yat dinlen o gün

yok canım ben son 3 aşılamamı devlet hastanesinde yaptırdım.
aynen senin için daha iyi olur pazar olması ama haftaiçine denk gelse bile aşılama yaptırdığın günişe gitme yat dinlen o gün
bende oyle yapma fikrimdeyim. ama ise gelmek durumundada kalabilirim.bakalım cuma günü belli olaca artik

Arkadaşların evine misafirliğe geldik. Arkadaşın 65-70 yaşlarında bi annesi var. Laf lafı açtı, bebek falan da var mı dedi. Yok henüz dedim. Kadın demesin mi var sende bişey ben görür görmez anlarım dedi. Teyze yok dediysem de inandıramadım. Kadının içine mi doğdu naptı. Haberin gelir bana nasılsa dedi

Kızlar yeri bura değil farkındayım ama 13 temmu beklenen adet tarihim.. muhtemelen gelecek adet..
Ankarada olan bana tavsiye yazabilir mi kadın doğumcu hastane?? 11 aydır olmuyor. Öğretmenim ben hazır yaz tatiliyken bi gidip kontrol olalım. Hemen tüp bebek merkezine gitmeme gerek yok dimi süreç nasıl işleyecek?? Bilgi verirseniz çok sevinirim. ( özel msjda olur) seçemedim bir yer lütfen yardımcı olur musunuz??

29. Günüm sabah ateşim 36,9. 32. Gün adet olurum. Geçen ay 32. Gün 36,2 idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…