Canım ben kimyasal gebelik yaşadım. Zamansız yolcu da yaşadı. Dr lar adet 5 gün gecikince yapın diyorlar. Çünkü kimyasal gebelik çok yaygın. Yinede Ateş yükseldikten sonra 10. Gün çıkıyor. Yapabilirsin istersen.Bu zaman nası geçicek ki şimdi. Adet gününe bi iki gün kala erken gebelik testi yapsam olmaz mı ki acaba sabırsızlık çok kötü
Hayır hayır Allah korusun. Rabbim kimseye yaşatmasın Bence ben bekleyeyim puffCanım ben kimyasal gebelik yaşadım. Zamansız yolcu da yaşadı. Dr lar adet 5 gün gecikince yapın diyorlar. Çünkü kimyasal gebelik çok yaygın. Yinede Ateş yükseldikten sonra 10. Gün çıkıyor. Yapabilirsin istersen.
Birşeyler yaptım bakalım düzelecek mi? Teşekkür ederimCordelia canım senin telefonun saati ile ff nin saati farklı galiba. Sabah tablona baktım 11. Günündesin ama 10. Gün yazıyordu yukarısında. Şimdi baktım düzelmiş. Sanırım saat 12 den sonra düzeliyor. Galiba saatindeki pm ile am ayarı farklı görünüyor
Aslında bizim kullandığımız programı indirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Ama yapamıyorsan ara ara buraya gün gün tüm ateş bilgilerini yaz . Yardımcı olmaya çalışırızAdetim birinci gününden beri ölçüyorum ateşimi bu sefer 36 4 ten başladı bugün 6 günü 36.6 oldu gerçi ateş işinden pek anlamıyorum ama bir umut belki tutar
buna benzer gerçekten çok hikaye var canım..RABBİM inşallah benim bebeğimin sonucunuda sağlıklı eylesin..gerçekten insanı bunalıma sokuyorlar...benim annemde dedi sakın amniyo falan yaptırma sağlıklı senin bebeğin dedi ama eşimin temiz sonucu almaya ihtiyacı var...benim 10 katım üzüldü ve yıprandı adam.gerçekten çektiği üzüntüyü yüzünden anlayabiliyorum canım...inşallah herşey temiz çıkarda bende hikayemi buraya yazabilirim canım...ama bize bunu yaşatanlarında yanına koymaya niyetim yok..hele temiz sonucunu alalımda ALLAHIMIN izniyle...duanızı eksik etmeyin canlarım benim..LeYLa_21 bak canım KK da bir üye aşağıdaki yazıyı yazmış.
Kızlar nasıl lınk atılacagını bılmıyorum ama benım son actıgım konuyu hepınızın okumasını ıstıyorum.Ben 3lu test kotu cıkınca nıfty test yaptırdım.onda da trızomı 18 geldı, bu test kesın dogru deyıp yasal gebelık sonlandırma ıslemlerı ıcın amnıyosenteze yonlendırıldı ve sonuclar temız geldı. 2 ay agladım, sapasaglam bebegıme ve bana ne ezıyetler yaptıklar.2000 tl nıfty test.2000 tl amnıyosentez de cabası.para umrumda degıldı ama neden?? Sımdıkı aklım olsa asla ama asla nıfty test yaptırmazdm.hayatım boyunca boyle uzuntu cekmedım.3 hafta amnıyosentezı umutsuz ve bebegımı alıcaklar dıye bekledım.cunku nıfty test hatalı cıkmaz dendı.
Yapamadım ya başkasına yaptırayım dedim o dahada batırdı olacağı yok yanı tamam canım yazarım sagolAslında bizim kullandığımız programı indirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Ama yapamıyorsan ara ara buraya gün gün tüm ateş bilgilerini yaz . Yardımcı olmaya çalışırız
XXYYXXYY canım senin bilgin varmi acaba.devlet hastanelerinde pazar günüde asilama oluyormu? Sanki hastanede pazar gunu asilama olanlari duydum ama emin degilim.diger asilamalarda hep ilk kontrolumden sonra asilamaya gecildi.o sekilde olursa gene benim asilama pazara geliyor
Yapamadım ya başkasına yaptırayım dedim o dahada batırdı olacağı yok yanı tamam canım yazarım sagol
Nasıl olcakkiben senin için programa kayıt yapayım özelden bilgilerini yazayım istersen sana sadece ateşini gün gün girmek kalsın olurmu?
seninki ozelmiydi peki ? İki asilamamdada ilk kontrole gittigim gun çatlama ignesini verdiler bir gun durup ertesi gun asilama oldu.simdi cuma gitcem cuma çatlama ignesini verirlerse pazara asilama olmasi gerekir.umarim öyle olur eve gelir yatarim biraz.işe gitme derdi olmazCanım benim son aşılamam pazar günü yapılmıştı.Yumurtanın büyüklüğüne göre doktor karar veriyor.Eğer pazartesi gününe kadar dayanabilecek boyutta değilse yumurta aşılama pazar günü yapılır.inferlite cumartesi pazar çalışmıyor ama benim için tüp bebekten 2 kişi gelmişti o gün biri embriyologdu diğeri hemşire....aşılamamı da doğumhanedeki doktor yapmıştı.
seninki ozelmiydi peki ? İki asilamamdada ilk kontrole gittigim gun çatlama ignesini verdiler bir gun durup ertesi gun asilama oldu.simdi cuma gitcem cuma çatlama ignesini verirlerse pazara asilama olmasi gerekir.umarim öyle olur eve gelir yatarim biraz.işe gitme derdi olmaz
Nasıl olcakki
bende oyle yapma fikrimdeyim. ama ise gelmek durumundada kalabilirim.bakalım cuma günü belli olaca artikyok canım ben son 3 aşılamamı devlet hastanesinde yaptırdım.
aynen senin için daha iyi olur pazar olması ama haftaiçine denk gelse bile aşılama yaptırdığın günişe gitme yat dinlen o gün
Hayırlısı olsun inşallah canımbende oyle yapma fikrimdeyim. ama ise gelmek durumundada kalabilirim.bakalım cuma günü belli olaca artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?