Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eski topraklar anlar yaa.insallah hadi bakalım

eski topraklar anlar yaa.insallah hadi bakalım
Walla bilmiyorum artık, kadın ısrar ediyo Yok dediysem de inandıramadım. Hem de daha bir aylık bile değil diyo. Şaka gibi. Bi de kadınla daha önce kaç kere karşı karşıya geldik. İlk defa boyle bişey söyledi. Biz korunmayı bırakalı daha iki ay bile olmadı. Ama tutturursa helal olsun dicem. Hatta teyzeyi buraya transfer alalım bence

Günaydın. Allahım bugün LeYLa_21 ve ailesinin, bizim yüzümüzü güldür. caglali9669 bende senden umutluyum. Görsem bende anlarım ama nerden anladığımı bilmiyorum.sadece içime doğuyor galiba hiç yanılmadım. Hatta bir arkadaşıma telefonda hamile misin dedim, o da kim söyledi sen sormazdın dedi. Öyle konuşurken içime doğdu demiştim. İnanırım sana hamileyım demişti. Sanırım hislerden.

Hadi inşallah diyelim hayırlısı ile gelsin.

Canım ateşin çok güzel. Ama daha adete var. Ankarada Dr bilmiyorum. Hemen tüp bebeğe gerek yok. Kadın doğum dr na gideceksin. Hormon testlerin yapıldı mı yaşlar nedir kaç yıllık evlisiniz

Bugün ayarladım. Fertility saati yanlışmış. Tekrar teşekkür ederim

Adetim birinci gününden beri ölçüyorum ateşimi bu sefer 36 4 ten başladı bugün 6 günü 36.6 oldu gerçi ateş işinden pek anlamıyorum ama bir umut belki tutar
Canım ateşi aşağıdaki örnek tablo gibi yaz her gün güncelle buraya yaz.

10/07/2017 4. Gün 36.4
11/07/2017 5. Gün 36.4
12/07/2017 6. Gün 36.6 *

Çalışma olan günlere yıldız falan yap.
Böylece anlayan arkadaşlar yorumlar.
Olur mu tatlım. Birde moralini yüksek tut

Son düzenleme:
Kizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum ev tasiyorum da isler cok atesimi olcmeye devam ediyorum ama bugun atesimi girince 8.gune kesik cizgi cekti bu ne demek 8ini 9una baglayan gece iliski olmustu bir daha da tasinmaya baslayinca olmadı yorgunluktan

8.gün yumurtan çatlamış olabilir diyor ff ama bence o gün çatlamadı çizgiyi çekmesinin sebebi ordaki akıntı girmişsin ya W diye onu kaldır çizgi kaybolur.
Ama dün çatlamış olabilir yumurtan onun için bugünü mutlaka değerlendirin.

valla bizim bi komsumuzda anlarmis.annem hep der.benim daha haberim olmazdi sen hamilesin nefes alışından anlarim dermis :)) nasil anliyorsa artik

Canım kolay gelsin güle güle otur. Çatlamamıştır ateş yükseldi diye tahmini bazen çekiyor sonra değişir. Senin artık gün aşırı ilişki zamanın kaçırma.

aminnn LeYLa_21 dan hayırlı haberler alalim insallah.gunaydin canim

Ay gercekten var mı boyle bişi. Çok şaşırdım. Umarım bebiş bana tutunmuştur, hisleriniz doğru çıkar umarım. Rabbim bana da annelik duygusunu nasip eder inşallah

Tamam canım çok sağ ol adetim dün bitti hayırlısı allahtan

Ay gercekten var mı boyle bişi. Çok şaşırdım. Umarım bebiş bana tutunmuştur, hisleriniz doğru çıkar umarım. Rabbim bana da annelik duygusunu nasip eder inşallah
Ben burada hissedemiyorum. Çünkü çok istiyorum hislerin önemi kalmıyor. Ama yolda gördüğüm yada işyerinden biri yani duygularım karışmayınca % 100. Yardımcıma X hamile mi dedim, bilmem dedi... Yemekhanede gördüm hamile diye geçti içimden sorsana dedim. Sordu 7 haftalık hamile imiş. Böyle çok hikayem var sadece hamilelik değil.

6. His dedikleri bu olsa gerek. Gercekten büyük meziyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…