eski topraklar anlar yaa.insallah hadi bakalımArkadaşların evine misafirliğe geldik. Arkadaşın 65-70 yaşlarında bi annesi var. Laf lafı açtı, bebek falan da var mı dedi. Yok henüz dedim. Kadın demesin mi var sende bişey ben görür görmez anlarım dedi. Teyze yok dediysem de inandıramadım. Kadının içine mi doğdu naptı. Haberin gelir bana nasılsa dedi
Walla bilmiyorum artık, kadın ısrar ediyo Yok dediysem de inandıramadım. Hem de daha bir aylık bile değil diyo. Şaka gibi. Bi de kadınla daha önce kaç kere karşı karşıya geldik. İlk defa boyle bişey söyledi. Biz korunmayı bırakalı daha iki ay bile olmadı. Ama tutturursa helal olsun dicem. Hatta teyzeyi buraya transfer alalım benceeski topraklar anlar yaa.insallah hadi bakalım
Canım ateşin çok güzel. Ama daha adete var. Ankarada Dr bilmiyorum. Hemen tüp bebeğe gerek yok. Kadın doğum dr na gideceksin. Hormon testlerin yapıldı mı yaşlar nedir kaç yıllık evlisinizKızlar yeri bura değil farkındayım ama 13 temmu beklenen adet tarihim.. muhtemelen gelecek adet..
Ankarada olan bana tavsiye yazabilir mi kadın doğumcu hastane?? 11 aydır olmuyor. Öğretmenim ben hazır yaz tatiliyken bi gidip kontrol olalım. Hemen tüp bebek merkezine gitmeme gerek yok dimi süreç nasıl işleyecek?? Bilgi verirseniz çok sevinirim. ( özel msjda olur) seçemedim bir yer lütfen yardımcı olur musunuz??
29. Günüm sabah ateşim 36,9. 32. Gün adet olurum. Geçen ay 32. Gün 36,2 idi.
Bugün ayarladım. Fertility saati yanlışmış. Tekrar teşekkür ederimCordelia canım senin telefonun saati ile ff nin saati farklı galiba. Sabah tablona baktım 11. Günündesin ama 10. Gün yazıyordu yukarısında. Şimdi baktım düzelmiş. Sanırım saat 12 den sonra düzeliyor. Galiba saatindeki pm ile am ayarı farklı görünüyor
Canım ateşi aşağıdaki örnek tablo gibi yaz her gün güncelle buraya yaz.Adetim birinci gününden beri ölçüyorum ateşimi bu sefer 36 4 ten başladı bugün 6 günü 36.6 oldu gerçi ateş işinden pek anlamıyorum ama bir umut belki tutar
8.gün yumurtan çatlamış olabilir diyor ff ama bence o gün çatlamadı çizgiyi çekmesinin sebebi ordaki akıntı girmişsin ya W diye onu kaldır çizgi kaybolur.Kizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum ev tasiyorum da isler cok atesimi olcmeye devam ediyorum ama bugun atesimi girince 8.gune kesik cizgi cekti bu ne demek 8ini 9una baglayan gece iliski olmustu bir daha da tasinmaya baslayinca olmadı yorgunluktan
valla bizim bi komsumuzda anlarmis.annem hep der.benim daha haberim olmazdi sen hamilesin nefes alışından anlarim dermis :)) nasil anliyorsa artikWalla bilmiyorum artık, kadın ısrar ediyo Yok dediysem de inandıramadım. Hem de daha bir aylık bile değil diyo. Şaka gibi. Bi de kadınla daha önce kaç kere karşı karşıya geldik. İlk defa boyle bişey söyledi. Biz korunmayı bırakalı daha iki ay bile olmadı. Ama tutturursa helal olsun dicem. Hatta teyzeyi buraya transfer alalım bence
Canım kolay gelsin güle güle otur. Çatlamamıştır ateş yükseldi diye tahmini bazen çekiyor sonra değişir. Senin artık gün aşırı ilişki zamanın kaçırma.Kizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum ev tasiyorum da isler cok atesimi olcmeye devam ediyorum ama bugun atesimi girince 8.gune kesik cizgi cekti bu ne demek 8ini 9una baglayan gece iliski olmustu bir daha da tasinmaya baslayinca olmadı yorgunluktan
aminnnGünaydın. Allahım bugünLeYLa_21 ve ailesinin, bizim yüzümüzü güldür. caglali9669 bende senden umutluyum. Görsem bende anlarım ama nerden anladığımı bilmiyorum.sadece içime doğuyor galiba hiç yanılmadım. Hatta bir arkadaşıma telefonda hamile misin dedim, o da kim söyledi sen sormazdın dedi. Öyle konuşurken içime doğdu demiştim. İnanırım sana hamileyım demişti. Sanırım hislerden.
Hadi inşallah diyelim hayırlısı ile gelsin.
Ay gercekten var mı boyle bişi. Çok şaşırdım. Umarım bebiş bana tutunmuştur, hisleriniz doğru çıkar umarım. Rabbim bana da annelik duygusunu nasip eder inşallahGünaydın. Allahım bugünLeYLa_21 ve ailesinin, bizim yüzümüzü güldür. caglali9669 bende senden umutluyum. Görsem bende anlarım ama nerden anladığımı bilmiyorum.sadece içime doğuyor galiba hiç yanılmadım. Hatta bir arkadaşıma telefonda hamile misin dedim, o da kim söyledi sen sormazdın dedi. Öyle konuşurken içime doğdu demiştim. İnanırım sana hamileyım demişti. Sanırım hislerden.
Hadi inşallah diyelim hayırlısı ile gelsin.
Walla şaka gibi. Hisle alakalı bişey olsa gerek. Kadın bilirse hakkaten alnından öpücem yanivalla bizim bi komsumuzda anlarmis.annem hep der.benim daha haberim olmazdi sen hamilesin nefes alışından anlarim dermis :)) nasil anliyorsa artik
Tamam canım çok sağ ol adetim dün bitti hayırlısı allahtanCanım ateşi aşağıdaki örnek tablo gibi yaz her gün güncelle buraya yaz.
10/07/2017 4. Gün 36.4
11/07/2017 5. Gün 36.4
12/07/2017 6. Gün 36.6 *
Çalışma olan günlere yıldız falan yap.
Böylece anlayan arkadaşlar yorumlar.
Olur mu tatlım. Birde moralini yüksek tut
Ben burada hissedemiyorum. Çünkü çok istiyorum hislerin önemi kalmıyor. Ama yolda gördüğüm yada işyerinden biri yani duygularım karışmayınca % 100. Yardımcıma X hamile mi dedim, bilmem dedi... Yemekhanede gördüm hamile diye geçti içimden sorsana dedim. Sordu 7 haftalık hamile imiş. Böyle çok hikayem var sadece hamilelik değil.Ay gercekten var mı boyle bişi. Çok şaşırdım. Umarım bebiş bana tutunmuştur, hisleriniz doğru çıkar umarım. Rabbim bana da annelik duygusunu nasip eder inşallah
İnşallah tatlım. Allah gönlüne göre versin.Tamam canım çok sağ ol adetim dün bitti hayırlısı allahtan
Amin ecmain inşaallahİnşallah tatlım. Allah gönlüne göre versin.
6. His dedikleri bu olsa gerek. Gercekten büyük meziyetBen burada hissedemiyorum. Çünkü çok istiyorum hislerin önemi kalmıyor. Ama yolda gördüğüm yada işyerinden biri yani duygularım karışmayınca % 100. Yardımcıma X hamile mi dedim, bilmem dedi... Yemekhanede gördüm hamile diye geçti içimden sorsana dedim. Sordu 7 haftalık hamile imiş. Böyle çok hikayem var sadece hamilelik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?