Ben burada hissedemiyorum. Çünkü çok istiyorum hislerin önemi kalmıyor. Ama yolda gördüğüm yada işyerinden biri yani duygularım karışmayınca % 100. Yardımcıma X hamile mi dedim, bilmem dedi... Yemekhanede gördüm hamile diye geçti içimden sorsana dedim. Sordu 7 haftalık hamile imiş. Böyle çok hikayem var sadece hamilelik değil.
AA aa gercekten miYok yok burda da hissediyorsun bana söylemiştin :))
Aralık ayında yapılmıştı.. görünen her şey normal. Ben 28 eşim 34Canım ateşin çok güzel. Ama daha adete var. Ankarada Dr bilmiyorum. Hemen tüp bebeğe gerek yok. Kadın doğum dr na gideceksin. Hormon testlerin yapıldı mı yaşlar nedir kaç yıllık evlisiniz
AA aa gercekten mi
Bende oyle dusundum akintiyi kaldirdim silinmedi cizgi8.gün yumurtan çatlamış olabilir diyor ff ama bence o gün çatlamadı çizgiyi çekmesinin sebebi ordaki akıntı girmişsin ya W diye onu kaldır çizgi kaybolur.
Ama dün çatlamış olabilir yumurtan onun için bugünü mutlaka değerlendirin.
Ay ağlicam sanırım. Yerleşme zamanı ateşte düşüş mü oluyor demek, bilmiyodmValla bende ateşini beğeniyorum canım. Gerçi adet günü düşen ateş çok gördük ama merdiven yapan tablolar genelde yeşilleniyor1-2 güne yerleşme düşüşü de görürüz inşallah
Tşkr ederimmmm çok, güzel duan için. Allah razı olsunLeYLa_21 ablam inşallah güzel haberlerle dönersin. Rabbim yardımcınız olsun. Allaha emanet olun
caglali9669 canım tablonun sonu yeşillenir inşallah. Ateş çok güzel gidiyor. Hep böyle olur inşallah
@Cemre Yaman canım sen nasılsın? Kontrole gittin mi? Bizi de haberdar et
Bende oyle dusundum akintiyi kaldirdim silinmedi cizgi
Once kaldirdim cizgi silinmeyince tekrar koydum cunku gelmistikaldırmamışsın canım duruyor 9.günde n/a diye işaretle
Evet buldum demişim :)Yok yok burda da hissediyorsun bana söylemiştin :))
Evet buldum demişim :)
Vay canına şuna bakEvet buldum demişim :)
Ay ağlicam sanırım. Yerleşme zamanı ateşte düşüş mü oluyor demek, bilmiyodm
Evet buldum demişim :)
Aha sen boyle dersen yaparım walla :) ateş yüksek çıktıkça her sabah seviniyorum. Şimdi bi de düşerse sevinicem sanırım. Ay çok karmaşık duygular bunlarHerkeste olan bişey değil canım ama benim 2 gebelik tablomda da oldu. O düşüşü görünce heyecan yapıyorum ben :) Ama olmayabilir de stres falan yapma sakın :))
Teşekkür ediyorum bilgilendirme içinKızlar selam takipteyim sürekli
Cordelia CNm ateş iyice düşmüş ovulasyon bana da yakın gibi geldi günaşırıya devam.hamilemiyim dersin ovulasyondan Yen'i çıktık beklemedeyim:)
Naberr CNm ateşin yeri değişecek gibi duruyor bana da dün çatlamış olabilir gibi geldi bugünü mutlaka kaçırmayın. caglali9669 cnm ateş güzel gidiyor yerleşme düşüşü her tabloda olmayabiliyor her düşen tabloda gebelikle sonuçlanmayabiliyor ama dpo5-12 arası olan anlık iniş çıkışlar bizi hep heyecanlandırıyor.bir de gün içerisindeki ateşe pek takılma 37 çıkan ateş sabah normal seyrine dönebiliyor
XXYYXXYY cnm çok geçmiş olsun ateş hastalığından ötürü yükselmiş belliki Yen'i de düşüş var inşallah bu süreç tedavini aksatmaz herşey yolunda gitmesi dileği ile
LeYLa_21 CNm inşallah herşey yolunda gider Rabbim bebeğini sana sağlıkla bağışlasın inşallah
@Cemre Yaman ben de merak ettim seni ne durumdasın
kızlar Perşembe günü saat 15:30 a randevu aldık Ankaradaki prof.dan...herkesin duasını bekliyorum canlar...RABBİM Ankaradana mutlu mesut dönmemizi nasip eylesin...eşim eski tüp doktorumuzla görüşmüş.testleri kadına göndermiş..bu testler genelde yanılmıyor ama en garantisi amniyosentezdir demiş..eşimin morali dibe indi..akşam adamı zorla toplamıştım..yine dağılmış...öylede olsa böylede olsa ki BİZ sağlıklı olmasını diliyoruz Rabbimden dedim sonuna kadar evladımı başıma taç edecem son nefesimi verene kadar dedim...Allahım sağlıklı sıhhatli haberini almayı nasip etsin kuzucuğumun acısını yaşatmasın bize inşallah...
Kızlar selam takipteyim sürekli
Cordelia CNm ateş iyice düşmüş ovulasyon bana da yakın gibi geldi günaşırıya devam.hamilemiyim dersin ovulasyondan Yen'i çıktık beklemedeyim:)
Naberr CNm ateşin yeri değişecek gibi duruyor bana da dün çatlamış olabilir gibi geldi bugünü mutlaka kaçırmayın. caglali9669 cnm ateş güzel gidiyor yerleşme düşüşü her tabloda olmayabiliyor her düşen tabloda gebelikle sonuçlanmayabiliyor ama dpo5-12 arası olan anlık iniş çıkışlar bizi hep heyecanlandırıyor.bir de gün içerisindeki ateşe pek takılma 37 çıkan ateş sabah normal seyrine dönebiliyor
XXYYXXYY cnm çok geçmiş olsun ateş hastalığından ötürü yükselmiş belliki Yen'i de düşüş var inşallah bu süreç tedavini aksatmaz herşey yolunda gitmesi dileği ile
LeYLa_21 CNm inşallah herşey yolunda gider Rabbim bebeğini sana sağlıkla bağışlasın inşallah
@Cemre Yaman ben de merak ettim seni ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?