Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok yok burda da hissediyorsun bana söylemiştin :))

Canım ateşin çok güzel. Ama daha adete var. Ankarada Dr bilmiyorum. Hemen tüp bebeğe gerek yok. Kadın doğum dr na gideceksin. Hormon testlerin yapıldı mı yaşlar nedir kaç yıllık evlisiniz
Aralık ayında yapılmıştı.. görünen her şey normal. Ben 28 eşim 34
5 yıllık evliyiz 1 yıldır istiyoruz 10-11 aydır

Bende oyle dusundum akintiyi kaldirdim silinmedi cizgi

Herkeste olan bişey değil canım ama benim 2 gebelik tablomda da oldu. O düşüşü görünce heyecan yapıyorum ben :) Ama olmayabilir de stres falan yapma sakın :))
Aha sen boyle dersen yaparım walla :) ateş yüksek çıktıkça her sabah seviniyorum. Şimdi bi de düşerse sevinicem sanırım. Ay çok karmaşık duygular bunlar

Kızlar selam takipteyim sürekli
Cordelia CNm ateş iyice düşmüş ovulasyon bana da yakın gibi geldi günaşırıya devam.hamilemiyim dersin ovulasyondan Yen'i çıktık beklemedeyim:)
Naberr CNm ateşin yeri değişecek gibi duruyor bana da dün çatlamış olabilir gibi geldi bugünü mutlaka kaçırmayın. caglali9669 cnm ateş güzel gidiyor yerleşme düşüşü her tabloda olmayabiliyor her düşen tabloda gebelikle sonuçlanmayabiliyor ama dpo5-12 arası olan anlık iniş çıkışlar bizi hep heyecanlandırıyor.bir de gün içerisindeki ateşe pek takılma 37 çıkan ateş sabah normal seyrine dönebiliyor
XXYYXXYY cnm çok geçmiş olsun ateş hastalığından ötürü yükselmiş belliki Yen'i de düşüş var inşallah bu süreç tedavini aksatmaz herşey yolunda gitmesi dileği ile
LeYLa_21 CNm inşallah herşey yolunda gider Rabbim bebeğini sana sağlıkla bağışlasın inşallah
@Cemre Yaman ben de merak ettim seni ne durumdasın

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için

leylacım dualarım seninle bebeğini sağlıkla kıcağına alır bugünleride buruk bir tebessümle hatırlarsın umarım inan hep aklımdasın sonucu alır almaz banada yaz tamam mı canım

evet canım hastalıktanmış maleseff belliki döngü uzayacak pazartesiye kadar bekleyeceğim olmadı gitcem doktora en azından varsa sorun şimdiden önlem alsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…