Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de söylemek istemiyorum ama yumurta çatlayamadı ilaçlardan gibi geliyor. Umarım tedavini aksatmaz.

valla canım haklısın o daha çatlamaz bu saatten sonrada çatlasa da hayır getirmez artık tek derdim şu anda bir an önce adet olmak.kist olması tek endişem bu sefer giderim kist var deyip yine süreci uzatırlar.bir başlayamadım gitti arap saçına döndü herşey.
Bu arada adet olmak için ilaç haricinde ne kullanılabilir bilgin varmı canım

Sağol canım ovu testi aldım. İnşallah tutar bu ay. Temmuzda bol bol hamileyım yazıları ile dolsun topic.

Benim de dilim varmadı kist demeye canım maydanoz, soğan, adaçayı söktürür biliyorum ben hiç denemedim.

Benim de dilim varmadı kist demeye canım maydanoz, soğan, adaçayı söktürür biliyorum ben hiç denemedim.

canım sıkıntı yapma aklından geçenleri söyle mutlaka üzülürüm diye sakın düşünme.soğan aklıma geldi ama mart ayında yapmıştım 6 ay geçmeden ikinci kez yapamam.diğer dediklerini bir araştırayım ben

aminnn LeYLa_21 dan hayırlı haberler alalim insallah.gunaydin canim

leylacım dualarım seninle bebeğini sağlıkla kıcağına alır bugünleride buruk bir tebessümle hatırlarsın umarım inan hep aklımdasın sonucu alır almaz banada yaz tamam mı canım

SağoLun kızlqr.yoldayım.ankaraya yeni giriyoz.dua edincanlarım

Canım çok şükür iyiyiz
dün kesemizi gördük.

çok şükür dün kesemizi gördük kuzum.
darısı kalp atışına.
dua et ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…