Once kaldirdim cizgi silinmeyince tekrar koydum cunku gelmisti
Aha sen boyle dersen yaparım walla :) ateş yüksek çıktıkça her sabah seviniyorum. Şimdi bi de düşerse sevinicem sanırım. Ay çok karmaşık duygular bunlar
Yorumlarınız da siz de iyi ki varsınızİşte bu yüzden korkuyorum yorum yapmaya
Ben de söylemek istemiyorum ama yumurta çatlayamadı ilaçlardan gibi geliyor. Umarım tedavini aksatmaz.evet canım hastalıktanmış maleseff belliki döngü uzayacak pazartesiye kadar bekleyeceğim olmadı gitcem doktora en azından varsa sorun şimdiden önlem alsınlar
Ben de söylemek istemiyorum ama yumurta çatlayamadı ilaçlardan gibi geliyor. Umarım tedavini aksatmaz.
Sağol canım ovu testi aldım. İnşallah tutar bu ay. Temmuzda bol bol hamileyım yazıları ile dolsun topic.Kızlar selam takipteyim sürekli
Cordelia CNm ateş iyice düşmüş ovulasyon bana da yakın gibi geldi günaşırıya devam.hamilemiyim dersin ovulasyondan Yen'i çıktık beklemedeyim:)
@Catlakkurabiyee CNm ateşin yeri değişecek gibi duruyor bana da dün çatlamış olabilir gibi geldi bugünü mutlaka kaçırmayın.caglali9669 cnm ateş güzel gidiyor yerleşme düşüşü her tabloda olmayabiliyor her düşen tabloda gebelikle sonuçlanmayabiliyor ama dpo5-12 arası olan anlık iniş çıkışlar bizi hep heyecanlandırıyor.bir de gün içerisindeki ateşe pek takılma 37 çıkan ateş sabah normal seyrine dönebiliyor
XXYYXXYY cnm çok geçmiş olsun ateş hastalığından ötürü yükselmiş belliki Yen'i de düşüş var inşallah bu süreç tedavini aksatmaz herşey yolunda gitmesi dileği ile
LeYLa_21 CNm inşallah herşey yolunda gider Rabbim bebeğini sana sağlıkla bağışlasın inşallah
BirAsilAnnesi ben de merak ettim seni ne durumdasın
Benim de dilim varmadı kist demeye canımvalla canım haklısın o daha çatlamaz bu saatten sonrada çatlasa da hayır getirmez artık tek derdim şu anda bir an önce adet olmak.kist olması tek endişem bu sefer giderim kist var deyip yine süreci uzatırlar.bir başlayamadım gitti arap saçına döndü herşey.
Bu arada adet olmak için ilaç haricinde ne kullanılabilir bilgin varmı canım
Benim de dilim varmadı kist demeye canımmaydanoz, soğan, adaçayı söktürür biliyorum ben hiç denemedim.
Günaydın. Allahım bugünLeYLa_21 ve ailesinin, bizim yüzümüzü güldür. caglali9669 bende senden umutluyum. Görsem bende anlarım ama nerden anladığımı bilmiyorum.sadece içime doğuyor galiba hiç yanılmadım. Hatta bir arkadaşıma telefonda hamile misin dedim, o da kim söyledi sen sormazdın dedi. Öyle konuşurken içime doğdu demiştim. İnanırım sana hamileyım demişti. Sanırım hislerden.
Hadi inşallah diyelim hayırlısı ile gelsin.
LeYLa_21 ablam inşallah güzel haberlerle dönersin. Rabbim yardımcınız olsun. Allaha emanet olun
caglali9669 canım tablonun sonu yeşillenir inşallah. Ateş çok güzel gidiyor. Hep böyle olur inşallah
BirAsilAnnesi canım sen nasılsın? Kontrole gittin mi? Bizi de haberdar et
Kızlar selam takipteyim sürekli
Cordelia CNm ateş iyice düşmüş ovulasyon bana da yakın gibi geldi günaşırıya devam.hamilemiyim dersin ovulasyondan Yen'i çıktık beklemedeyim:)
@Catlakkurabiyee CNm ateşin yeri değişecek gibi duruyor bana da dün çatlamış olabilir gibi geldi bugünü mutlaka kaçırmayın.caglali9669 cnm ateş güzel gidiyor yerleşme düşüşü her tabloda olmayabiliyor her düşen tabloda gebelikle sonuçlanmayabiliyor ama dpo5-12 arası olan anlık iniş çıkışlar bizi hep heyecanlandırıyor.bir de gün içerisindeki ateşe pek takılma 37 çıkan ateş sabah normal seyrine dönebiliyor
XXYYXXYY cnm çok geçmiş olsun ateş hastalığından ötürü yükselmiş belliki Yen'i de düşüş var inşallah bu süreç tedavini aksatmaz herşey yolunda gitmesi dileği ile
LeYLa_21 CNm inşallah herşey yolunda gider Rabbim bebeğini sana sağlıkla bağışlasın inşallah
leylacım dualarım seninle bebeğini sağlıkla kıcağına alır bugünleride buruk bir tebessümle hatırlarsın umarım inan hep aklımdasın sonucu alır almaz banada yaz tamam mı canım
SağoLun kızlqr.yoldayım.ankaraya yeni giriyoz.dua edincanlarımLeYLa_21 durum nedir
SağoLun kızlqr.yoldayım.ankaraya yeni giriyoz.dua edincanlarım
Kızlar selam takipteyim sürekli
LeYLa_21 ablam inşallah güzel haberlerle dönersin. Rabbim yardımcınız olsun. Allaha emanet olun
caglali9669 canım tablonun sonu yeşillenir inşallah. Ateş çok güzel gidiyor. Hep böyle olur inşallah
BirAsilAnnesi canım sen nasılsın? Kontrole gittin mi? Bizi de haberdar et
hadi insallah iyi haberlerle geleceksinizSağoLun kızlqr.yoldayım.ankaraya yeni giriyoz.dua edincanlarım
Canım çok şükür iyiyiz
dün kesemizi gördük.
maşallah sizeCanım çok şükür iyiyiz
dün kesemizi gördük.
Maşallah 41 kereçok şükür dün kesemizi gördük kuzum.
darısı kalp atışına.
dua et ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?