Maşallah canımçok şükür dün kesemizi gördük kuzum.
darısı kalp atışına.
dua et ne olur.
Güzel haberlerle dönün inşallahSağoLun kızlqr.yoldayım.ankaraya yeni giriyoz.dua edincanlarım
Maşallah canım
Rabbim kalp atışlarını duyduğun günü de gösterecek inşallah. Artık biraz rahatla. Biliyorum endişeler bitmiyor. Ama pozitif düşünüp bol bol dua edeceğiz . Herşey çok güzel olacak inşallah. Güzel haberlerini teyzelerine vermeyi unutma. İkinizde Allaha emanet olun
BirAsilAnnesi maşallah size. Allah bağışlasın
Baya koyu görünüyor. Belki yarın belki yarından da yakın görünüyor .Çalışmaları sıklaştırmak lazımOvulasyon testi yaptım nasıl sizce
Aynen bugün yarın çatlayacak gibi geldi banada. Akıntı yarın diyor, bugün değil...çünkü daha egg white ı göremedim. Çalışacağız bir aksilik olmazsa. Çok mutluyum. Böyle erken olduğu için. Teşekkürler.Baya koyu görünüyor. Belki yarın belki yarından da yakın görünüyor .Çalışmaları sıklaştırmak lazım.
Ovulasyon testi yaptım nasıl sizce
cibi35 d vitamini yüzünden olabilir mi erken çatlama yada şeker için insülün kullanıyorum ne dersin ilgisi olabilir mi
Birde ben testere disli aslan pencesi icmistim 4 5 gun hormonlar icinanladım cnm o zaman bekleyeceğiz çizginin yeri değişecektir ilerleyen günlerde
Aynı saatte ölçmedimde ondan canım hep aynı saatte mi ölçülcekkiCordelia yakındır çatlaması.hadi hayırlısı.
XXYYXXYY cnm bence de sen olmasan bu tablo oluşmazdı . P Psikolazzz ölçüm saatlerini kontrol et.bugünkü ateş saatin farklı gözüküyor.CNm bu bilgiler sana yardımcı olacaktırEki Görüntüle 2168139
EVET CNm hep aynı saatte ölçmelisin ama olur yA aynı saatte ölçemedin o zaöan ölçtüğün saati girip kaydedeceksin.aynı saatte ölçmezsen ovulasyon gününü yakalamakta zorlanabilirizAynı saatte ölçmedimde ondan canım hep aynı saatte mi ölçülcekki
Ölçemezsem aynı saatte sıkıntı yaniEVET CNm hep aynı saatte ölçmelisin ama olur yA aynı saatte ölçemedin o zaöan ölçtüğün saati girip kaydedeceksin.aynı saatte ölçmezsen ovulasyon gününü yakalamakta zorlanabiliriz
Güzel haberlerle dön inşallah canım dualarım seninle
hadi insallah iyi haberlerle geleceksiniz
Kızlar muayene oldumGüzel haberlerle dönün inşallah. Kendine dikkat et işlem sonrası. Bol bol dinlen. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?