Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok şükür dün kesemizi gördük kuzum.
darısı kalp atışına.
dua et ne olur.
Maşallah canım
Rabbim kalp atışlarını duyduğun günü de gösterecek inşallah. Artık biraz rahatla. Biliyorum endişeler bitmiyor. Ama pozitif düşünüp bol bol dua edeceğiz . Herşey çok güzel olacak inşallah. Güzel haberlerini teyzelerine vermeyi unutma. İkinizde Allaha emanet olun

annelik hep evhamlı sanırım canım ya.
endişe bitmek bilmiyor.
kalp atışını da duyayım inşallah rahatlarım biraz.
inşallah benimki sağlıkla gelir de hepiniz arkamdan gelirsiniz.

Baya koyu görünüyor. Belki yarın belki yarından da yakın görünüyor .Çalışmaları sıklaştırmak lazım.
Aynen bugün yarın çatlayacak gibi geldi banada. Akıntı yarın diyor, bugün değil...çünkü daha egg white ı göremedim. Çalışacağız bir aksilik olmazsa. Çok mutluyum. Böyle erken olduğu için. Teşekkürler.

cibi35 d vitamini yüzünden olabilir mi erken çatlama yada şeker için insülün kullanıyorum ne dersin ilgisi olabilir mi

D vitaminiyle ilgili değildir canım ama insülin için bişey diyemicem çünkü o da gebelik hormonlarının bulunduğu hipofiz bezinden salgılanıyor. Etkiler mi bilmiyorum.

Güzel haberlerle dön inşallah canım dualarım seninle

hadi insallah iyi haberlerle geleceksiniz

Güzel haberlerle dönün inşallah. Kendine dikkat et işlem sonrası. Bol bol dinlen. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Kızlar muayene oldum
Tek burnu biraz ufak gibi geldi bana dedi.başka bir sıkıntısı yok dedi.amniyosentez yapıldı.sonuç c.tesi yada p
Tesi çıkacakmış.dua edin canlar....hepiniz sağolun.içimiz biraz rahatladı
sara_28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…