Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah Allahın izniyle sonuç da güzel gelecek. Sen ve babası fındık burunluysanız size çekmiştir. . Fındık burnunu sevsinler

İnşallah sağlıkla gelecek bebegin, kardesimin eşi ebe kordonda iki kan akışı varmış butun testler down sendromlu olduğunu gösteriyormus bir hastasının bebek gayet sağlıklı doğmuş, Rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş. Bu test sonucu da güzel gelir, için rahat eder ins. canim

İşte bu güzel haber :) hiç canını sıkma artık. Hem de ne güzel bak fındık burunlu bi yeğenimiz olacak

Hadi gözün aydın canım inşallah sonucuda temiz çıkar da rahat nefes alırsınız

Benim kızların da hiç burnu yoktu doğduklarında :) hayırlı sonuçlar alacağız inşallah canım sen içini ferah tut

Oyyy süper şuan. Geçmez de günler bize. Eşin düzeldi mi biraz.. sen daha iyisin inşallah

Çok sevindim canım inşallah test sonucunda güzel gelir

yaa yerim onun burnunu,kendi ne kadar ki simdi burnu ne kadar olsun insallah sonucta iyi gelecek canim

Ayy bilen biri yaşasın. çok tatlı gerçekten...Önümüzdeki ay doğum günüm. Leylaya sevindim
Üniversitede iken eşimle beraber sürekli izlerdik Bence çok kaliteli bir çizgi film. Şuan denk gelse yine izlerim
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşında dilediğin, gönlünden geçen tüm dileklerin kabul olsun inşallah

Teşekkürler..Amin hepimizin.
Dileğimiz belli.

Leyla ablacım dualarımızdasın inşaAllah..
Herşey temiz çıkacak su güzel cuma gecesi hürmetine cook cokkk amin

Hadi inşallah Allahın izniyle sonuç da güzel gelecek. Sen ve babası fındık burunluysanız size çekmiştir. . Fındık burnunu sevsinler

İşte bu güzel haber :) hiç canını sıkma artık. Hem de ne güzel bak fındık burunlu bi yeğenimiz olacak

Hadi gözün aydın canım inşallah sonucuda temiz çıkar da rahat nefes alırsınız

Benim kızların da hiç burnu yoktu doğduklarında :) hayırlı sonuçlar alacağız inşallah canım sen içini ferah tut

Oyyy süper şuan. Geçmez de günler bize. Eşin düzeldi mi biraz.. sen daha iyisin inşallah

Çok sevindim canım inşallah test sonucunda güzel gelir

yaa yerim onun burnunu,kendi ne kadar ki simdi burnu ne kadar olsun insallah sonucta iyi gelecek canim

Leyla ablacım dualarımızdasın inşaAllah..
Herşey temiz çıkacak su güzel cuma gecesi hürmetine cook cokkk amin
Sağolun canlarım Allah razı olsun.bir nebzede olsa ferahladık.eşim giderken çok stresliydi.valla kaza yapacaz diye korktum.klinikte bile kafası uçmuştu.doktorun ve sekterin söylediği şeyleri ona tekrar ben izah ettim.Anne olan en çok endişe eden ben olmalıyken o benim 10000 mislim olmuştu.tevekkül ettim ve ediyorum.dr.herşeyi izah etti. Sonuç şu olursa böyle olur bu olursa şöyle olur gibi.epey konuştuk.eğer gebelik devam edecekse amniyosenteze gerek yok ama illa sonucu bilelim ona göre karar verecez derseniz yapalım .tercih sizin dedi.bende sonucu bilip rahat devam etmek istiyorum.ben anne olarak sonuna kadar doğurma taraftayım.henüz bu konuyu konuşmadık eşimle. Inşlh hiçde konuşmak nasip olmasın dedi.amniyo istiyorum dedi.tmm dedi. Yaptık. Ayrıca çok basit bir işlem.2 dk da aldı adam sıvıyı.artık işinin ehli olmuş sanırım ondan.özgür hıcayı herkese tavsiye ederim.Rabbim cumalar hürmetine sonucımuzun temiz çıkmasını nasip etsin Inşlh...Darla cnm doğum günün kutlu olsun.sonuç temiz olurda çifte mutluluk yaşarız Inşlh.hepinizi seviyırum csnlar. .duayı bırakmayalım..dünde yola çıkarken namaz kılıp kuran okuyup çıktım.muayane boyunca sürekli dilimde inşirah ve ayetel kürsi vardı.Rabbim kızımın kardeşini bağışlqsın bize .o çok hevesle bekliyor.Amin..Cumanız mübarek dualarımız kabul olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…