Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gözün aydın canım çok sevindim amni. da temiz çıkacak Allah'ın izniyle

Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah sağlıkla gelecek minik yeğenim.

Evet canım ilk ölçüm önemli. Ağzında derece ile gezen biri olarak diğerleri birşey ifafe etmiyor. Birde gece 11 den sonra yattın yatakta 15-30 dk dinlendin ateş 36.8 yukarısı ise hala düşüşe geçmemiş demek. En azından benim için böyle.

İnan bnde dereceyle yatıp dereceyle kalkıyorum. Gecen hafta sonu ölçümden sonra elimde dereceyle uyuya kalmışım. Eşim görmüş diyo ki, artık dereceye mi sarılıp yatıyosn. Hey allahım ne hallere düştük. bu dediğini denicem amaageceleri

canim simdi ciktim hastaneden.pazar günü asilamam olacak insallah.bugun catlatma ignesi olacam.sol tarafta 19mm bir yumurtam olmus.ilk onu gordu zaten hemen cikardi ultrasonu.hayırlısı olsun.olacaksa tek yumurtaylada olur

canim simdi ciktim hastaneden.pazar günü asilamam olacak insallah.bugun catlatma ignesi olacam.sol tarafta 19mm bir yumurtam olmus.ilk onu gordu zaten hemen cikardi ultrasonu.hayırlısı olsun.olacaksa tek yumurtaylada olur

kafa rahat bir şekilde yatarsın artık pazar günü işe gitme derdin olmadan
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…