Kızlar muayene oldum
Tek burnu biraz ufak gibi geldi bana dedi.başka bir sıkıntısı yok dedi.amniyosentez yapıldı.sonuç c.tesi yada p
Tesi çıkacakmış.dua edin canlar....hepiniz sağolun.içimiz biraz rahatladı
sara_28
İnşallah hamilesindir. Ateş süper maşallah. Ümitli ol.Kızlar bu ay ümidim yok ama yarın adete bir gün kalıyor 2 gündür ateşim sabah akşam 36,9 bu iyi bir şey mi??
Kaç günde bir adet oluyordun yerleşme düşüşü olabilir pat diye düşmüşVe ateş yerlerde
Cordelia yakındır çatlaması.hadi hayırlısı.
XXYYXXYY cnm bence de sen olmasan bu tablo oluşmazdı . @Psikolazzz ölçüm saatlerini kontrol et.bugünkü ateş saatin farklı gözüküyor.CNm bu bilgiler sana yardımcı olacaktırEki Görüntüle 2168139
Bat 18 temmuz. 30 gün ile 29 gün arası gidip geliyo döngü.Kaç günde bir adet oluyordun yerleşme düşüşü olabilir pat diye düşmüş
Canım bu ilk tablon emin olamam ama yerleşme düşüşü gibi.Bat 18 temmuz. 30 gün ile 29 gün arası gidip geliyo döngü.
Sağolun canlarım Allah razı olsun.bir nebzede olsa ferahladık.eşim giderken çok stresliydi.valla kaza yapacaz diye korktum.klinikte bile kafası uçmuştu.doktorun ve sekterin söylediği şeyleri ona tekrar ben izah ettim.Anne olan en çok endişe eden ben olmalıyken o benim 10000 mislim olmuştu.tevekkül ettim ve ediyorum.dr.herşeyi izah etti. Sonuç şu olursa böyle olur bu olursa şöyle olur gibi.epey konuştuk.eğer gebelik devam edecekse amniyosenteze gerek yok ama illa sonucu bilelim ona göre karar verecez derseniz yapalım .tercih sizin dedi.bende sonucu bilip rahat devam etmek istiyorum.ben anne olarak sonuna kadar doğurma taraftayım.henüz bu konuyu konuşmadık eşimle. Inşlh hiçde konuşmak nasip olmasın dedi.amniyo istiyorum dedi.tmm dedi. Yaptık. Ayrıca çok basit bir işlem.2 dk da aldı adam sıvıyı.artık işinin ehli olmuş sanırım ondan.özgür hıcayı herkese tavsiye ederim.Rabbim cumalar hürmetine sonucımuzun temiz çıkmasını nasip etsin Inşlh...Darla cnm doğum günün kutlu olsun.sonuç temiz olurda çifte mutluluk yaşarız Inşlh.hepinizi seviyırum csnlar. .duayı bırakmayalım..dünde yola çıkarken namaz kılıp kuran okuyup çıktım.muayane boyunca sürekli dilimde inşirah ve ayetel kürsi vardı.Rabbim kızımın kardeşini bağışlqsın bize .o çok hevesle bekliyor.Amin..Cumanız mübarek dualarımız kabul olsun...
Ay hadi inşallah. Ağzından bal damlıyo. Ateş düşük çıkınca ölçümden on beş dk sonra tekrar ölçtüm 36.5 çıktı. 36.8 e bakarak yine düşük. Ama zaten önemli olan ilk ölçüm değil miCanım bu ilk tablon emin olamam ama yerleşme düşüşü gibi.
Evet canım ilk ölçüm önemli. Ağzında derece ile gezen biri olarak diğerleri birşey ifafe etmiyor. Birde gece 11 den sonra yattın yatakta 15-30 dk dinlendin ateş 36.8 yukarısı ise hala düşüşe geçmemiş demek. En azından benim için böyle.Ay hadi inşallah. Ağzından bal damlıyo. Ateş düşük çıkınca ölçümden on beş dk sonra tekrar ölçtüm 36.5 çıktı. 36.8 e bakarak yine düşük. Ama zaten önemli olan ilk ölçüm değil mi
İnan bnde dereceyle yatıp dereceyle kalkıyorum. Gecen hafta sonu ölçümden sonra elimde dereceyle uyuya kalmışım. Eşim görmüş diyo ki, artık dereceye mi sarılıp yatıyosn. Hey allahım ne hallere düştük.Evet canım ilk ölçüm önemli. Ağzında derece ile gezen biri olarak diğerleri birşey ifafe etmiyor. Birde gece 11 den sonra yattın yatakta 15-30 dk dinlendin ateş 36.8 yukarısı ise hala düşüşe geçmemiş demek. En azından benim için böyle.
Bat 18 temmuz. 30 gün ile 29 gün arası gidip geliyo döngü.
Canım bu ilk tablon emin olamam ama yerleşme düşüşü gibi.
Evet, dünkü konuşmanın üzerine bugün düşüş. Rabbim hayırlı eylesinDaha dün konuştuk :) İnşallah beklediğimiz düşüştür
canim simdi ciktim hastaneden.pazar günü asilamam olacak insallah.bugun catlatma ignesi olacam.sol tarafta 19mm bir yumurtam olmus.ilk onu gordu zaten hemen cikardi ultrasonu.hayırlısı olsun.olacaksa tek yumurtaylada olurhilallll Dr randevun kaçta
Hadi hayırlısı .Sonu güzel olsun inşallahcanim simdi ciktim hastaneden.pazar günü asilamam olacak insallah.bugun catlatma ignesi olacam.sol tarafta 19mm bir yumurtam olmus.ilk onu gordu zaten hemen cikardi ultrasonu.hayırlısı olsun.olacaksa tek yumurtaylada olur
canim simdi ciktim hastaneden.pazar günü asilamam olacak insallah.bugun catlatma ignesi olacam.sol tarafta 19mm bir yumurtam olmus.ilk onu gordu zaten hemen cikardi ultrasonu.hayırlısı olsun.olacaksa tek yumurtaylada olur
Bende Dr a gideceğim. Merak ediyorum gerçekten yumurta var mı büyüklüğü ne birde polip sonrası muayene olayım.
Çok mutluyum. 8 yasında ve aşıksan hayat çok güzelllll. 41 yaşındaysan daha da güzelllll
canim simdi ciktim hastaneden.pazar günü asilamam olacak insallah.bugun catlatma ignesi olacam.sol tarafta 19mm bir yumurtam olmus.ilk onu gordu zaten hemen cikardi ultrasonu.hayırlısı olsun.olacaksa tek yumurtaylada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?