Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım çok sevindim amni. da temiz çıkacak Allah'ın izniyle
Amin canım inşallah ...Rabbim büyük ve herşeye kadir...inanıyorumki bizi mutlu edecek ..bu mucizemi yolladı o kadar zorluk ve sıkıntı içinde geldi yavrum ve umuyorumki sağlıklı olacak Allahın izniyle..inancım tam..
Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah sağlıkla gelecek minik yeğenim.
Sağol saram inşallah bitanem...duanızı eksik etmeyin minik kuzumdan..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...hepinize duacıyız ve minik kuzum...

Hadi hayırlısı .Sonu güzel olsun inşallah

Hadi hayırlı olsun canım :)

kafa rahat bir şekilde yatarsın artık pazar günü işe gitme derdin olmadan
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah
sagolun kızlar insallah sonu guzel olur.diger doktorlar büyüklü küçüklü hepsine bakip diyorlardi.bu solda ilk bu yumurtayi gördü cikardi.tek yumurta duyuncada biraz ümitsiz oldum ama hayırlısı XXYYXXYY evet canim o anlamda iyi oldu.en azindan eve gider yatar otururum bisey yapmadan

Aynen..Canım birine ikisine takılma sen nasibin varsa olacaktır zaten.Hem kendin diyorsun detaylı bakmadı diye belkide vardır yine yumurta..aşılamadan sonra çalışmaları bırakmayın bir hafta boyunca geriden gelen yumurtalar olabilir.

canim simdi ciktim hastaneden.pazar günü asilamam olacak insallah.bugun catlatma ignesi olacam.sol tarafta 19mm bir yumurtam olmus.ilk onu gordu zaten hemen cikardi ultrasonu.hayırlısı olsun.olacaksa tek yumurtaylada olur
Canım tek yeter. Şimdiden aşılaman hayırlı olsun.

aynen detayli bakmadi. ya bide sana sey sorcam benim catlatma ignelerimi hep kayinvalidem vurdu.simdi ben kimseye asilama olacagini demedim oda bilsin istemiyorum sence kendim yapabilirmiyim kolaymı?

aynen detayli bakmadi. ya bide sana sey sorcam benim catlatma ignelerimi hep kayinvalidem vurdu.simdi ben kimseye asilama olacagini demedim oda bilsin istemiyorum sence kendim yapabilirmiyim kolaymı?
kız acilde yaptır...hemşire hemen yapar..kendin deneme bence

canım ben gonol f leri kendim yapabiliyorum ama çatlatma iğnesi ona göre kalın olduğu için cesaret edemedim ya eşim yaptı yada annem.ama kendinde yapabilirsin.Yapamazsan vuracağın yeri eşine göster o yapsın

Benim birden fazla oluyordu deseydin belki bakardı

kız acilde yaptır...hemşire hemen yapar..kendin deneme bence
benimde niyetim oyleydi de ya.kayinvalidemlerle ayni binadayiz.normalde yazin koydeler.bu hafta cikip geldi biraz durup geri gidecek.simdi kayinbabamda koyde olduğu icin aksamlari tek olmasin diye ya o bizde yada biz ondayiz.aksam erken evine giderse acile,gitmezsede gene kayinvalideme yaptircam

canım ben gonol f leri kendim yapabiliyorum ama çatlatma iğnesi ona göre kalın olduğu için cesaret edemedim ya eşim yaptı yada annem.ama kendinde yapabilirsin.Yapamazsan vuracağın yeri eşine göster o yapsın
ay yok o hic yapamaz.kıyıpta batiramaz eli ayagina dolasir.bende dogru yaptim mi yapamadimmi diye kendimi yerim,artik duruma gore ya hastane,ya kayinvalide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…