onu diyemedim çünkü devlet hastanesi oldugu icin ultrason bekleyenler vardi.bizden sonrada aşılama olacaklar vardi biraz hizli hareket ediyorlardi. nasip Kismet artikBenim birden fazla oluyordu deseydin belki bakardı
Ovu testi ve ateş söyler birşeyler. Böyle erken çatlıyor diye çok sevindim ama Dr çatlama sıvısı dahi göremedi.
Benimde 1 defa başıma geldi canım. Kendi dr.uma gittiğimde 19mm yum vardı. Ertesi gün sırf meraktan iş yerine yakın bir tıp merkezine gidip baktırdığımda hiç yum yok dedi. Bir önceki gün olan yum çatlamıştı ama sıvı vs. sorduğumda hayır onu göremeyiz dedi.
Akıntı, ateş, ovu testi bunların hepsi yanılmış olamaz bence.
ay yok o hic yapamaz.kıyıpta batiramaz eli ayagina dolasir.bende dogru yaptim mi yapamadimmi diye kendimi yerim,artik duruma gore ya hastane,ya kayinvalide
aynen aynen kesinlikle biz daha iyiyizah şu erkekler daha soğuk kanlı olur derler ama yalan biz kadınlar bu konuda daha iyiyiz
Ayrıca yumurtlama ağrısıda oldu dün hatta gece.Benimde 1 defa başıma geldi canım. Kendi dr.uma gittiğimde 19mm yum vardı. Ertesi gün sırf meraktan iş yerine yakın bir tıp merkezine gidip baktırdığımda hiç yum yok dedi. Bir önceki gün olan yum çatlamıştı ama sıvı vs. sorduğumda hayır onu göremeyiz dedi.
Akıntı, ateş, ovu testi bunlarınhepsi yanılmış olamaz bence.
Biz harikayız her konuda en iyiyiz yaşasın kadınlaraynen aynen kesinlikle biz daha iyiyizartik bi sekilde olacak
Klomen falan içtin mi?? Kendiliğinden olan yumurta mı sizle döngüm aynııyy dı ben kepenk indirim bugün yarın adet olcam umarım olmam da :)))canim simdi ciktim hastaneden.pazar günü asilamam olacak insallah.bugun catlatma ignesi olacam.sol tarafta 19mm bir yumurtam olmus.ilk onu gordu zaten hemen cikardi ultrasonu.hayırlısı olsun.olacaksa tek yumurtaylada olur
Gece geç yattık dün 02,34 dü uzandım 5-10 dk anca dedim bi ölçeyim 36,9 çıktı yine aca bozuldu mu benim ısı ölçer.İnşallah hamilesindir. Ateş süper maşallah. Ümitli ol.
Yok yok senin ısı ölçer güzel şeylere işaret inşallahGece geç yattık dün 02,34 dü uzandım 5-10 dk anca dedim bi ölçeyim 36,9 çıktı yine aca bozuldu mu benim ısı ölçer.
Ayrıca yumurtlama ağrısıda oldu dün hatta gece.
Valla bu ay hamile kalırsam ismini sen koycanbu kadarını haketmiş oluyorsun
Ama çok iğrenç olucakta bugün 31. Gün. İshal bile oldum. Adet gelmeden hep olurumYok yok senin ısı ölçer güzel şeylere işaret inşallah
Tamam o zaman kızımın adı Nil sahra olacak. Yine konuşuruz maalesef eşiminde onayını almalıyım:)Canım benim inşallah Allah bu ay nasip etmiştir de gelir minnoşumuz :))
Benim arkadaşım 5 yaşındaki oğluna hamile olduğumu söylemiş ''Aaa bir kızı daha mı olacakmış adını da Nil Sahra koysunlar'' demiş
Hoşuma da gitmedi değil ama benim kocanın hayranı sinir olduğum bir kız var adı Nilay kendine pay çıkarır diye kesin koymam
Tamam o zaman kızımın adı Nil sahra olacak. Yine konuşuruz maalesef eşiminde onayını almalıyım:)
Gönlünüzdeki neyse o olsun :) Gelsin anneciğinin kucağına da uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrünüz olsun inşallahhh
sen hissediyorsan kesin olur valla.hadi bekleyip görelimKızlar içim kıpır kıprır sanki çok güzel birşey olacak
Biz harikayız her konuda en iyiyiz yaşasın kadınlar
canım ben adetimin 4.günü klomen içmeye başladım.5 gün içtim 2 gün ara verdim bugünde kontrolüm oldu.bugün adetimin 11.günü.bugünde çatlama iğnesi olcam.adetimin 13.günüde aşılamam olmuş olacak.bence sen hemen ümitsiz olma.ateşin henüz yüksek.adet beklerken bebiş gelebilirKlomen falan içtin mi?? Kendiliğinden olan yumurta mı sizle döngüm aynııyy dı ben kepenk indirim bugün yarın adet olcam umarım olmam da :)))
Kaçıncı günde 19 mm kaçıncı gün iğne kaçıncı gün aşılama. Bende ona göre ilişkiye gireyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?