Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş tablonu yolla bakalı çatlamış olabilir

Cordelia CNm bence seninki de çatlamış olabilir bakalım test ve ateş ne diyecek 2 güne anlarız sen dr a takılma

Eki Görüntüle 2168363 Testi yaptım şuan t çizgisi daha koyu. Demek ki yumurta yokken de böyle oluyor.Eki Görüntüle 2168363

Bence LH hemen düşmediği için böyle. Erkek bebek isteyenler topiğinde ilişki için ovu testinin silikleşmesini bekliyorlardı ama çoğu LH hala pikken ovuyu kaçırdığını öğrendi. Yum pikten 12-36 saat aralığında çatlıyor deniyor ama yine 6 saat sonra dr.a gidip var olan yumurtasının olmadığını öğreneni de okumuştum canım.

Neticede içeride neler oluyor bilmiyoruz ama ben çatlamış olduğunu düşünüyorum hala

o zaman ovu testiyle takip etmekte çözüm degil.

Gerçekten anlamıyorum. Her ay bunları yaşıyorum ateşte yükseliyor demek yumurta çok Minik çatlıyor. Yada yumurta aslında yok

Canım adetin 3 yada 4. günü kontrol gerekiyor işte bu yüzden. Yum durumuna bakılması iyi olur hem bu endişeye kapılmaz insan.

Bence iyi çözümlerden bir tanesi. Pik gördüğünde 12-36 saati beklemeden çalışmalara başlamak lazım. Ovu testi bir yerde start almak için ateşten önce sinyal veriyor. Bu da şansı arttırıyor
çok çetrefilli işler çok genede yapmakta fayda var diyosun

Aynı durumdayım. Hakkımızda hayırlısı

Bu arada ben adete yakın ateş basması oluyordu ve burnum tıkandı 2 gün hasta olacağım sanıyordum ateşim 37 idi hep. ateşim var sanıyordum meğerse bebişmiş

Kizlar fikrinize ihtiyacım var.kararsiz kaldim.asilama icin 2 gunden az 5 gunden fazla olmayacak sekilde cinsel perhiz isteniyor ya.simdi bizim eger bugun iliski olursa asilamaya 1,5 günlük cinsel perhizle gitmis olcaz.yapmayip beklersek 4 günlük perhizle gitcez.sizce hangisi daha mantikli.1,5 gunde cok mu az oluyor.bu seferde az bosalirsa diye ikilemde kaldim

Canım sperm yenilenmesi için 1.5 gün ideal ama eşin pazar günü zorlanır diye düşünüyorsan sen bilirsin.

Ovu testi yaptım artık açılıyor. Birde dün test yaptıpımda t çizgisi hemen çıktı. Bugün kü testlerde t bekledikten sonra çıktı. Bende sabaha karşı çatladı diyorum. cibi35 lh çatladıktan kaç saat sonra düşüyor

Canım ben bugün perhize devam diyorum. 1,5 gün az 4 gün uygun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…