Canım sperm yenilenmesi için 1.5 gün ideal ama eşin pazar günü zorlanır diye düşünüyorsan sen bilirsin.
kizlar artık esimi az cok biliyorsunuzCanım ben bugün perhize devam diyorum. 1,5 gün az 4 gün uygun bence.
Lütfen kırmızı falan görmeyelim. Bugün yeterince bunaldım. Herkes hamile haberleri versin.Kızlar bu arada iki tane sivilcem çıktı umarım kırmızıların habercisi olmaz. Bat a son 5
İnşallah yaaaa. Şimdi yarına ateşin yükselmesi gerek di miLütfen kırmızı falan görmeyelim. Bugün yeterince bunaldım. Herkes hamile haberleri versin.
Kesinlikle.. İnşallah yükselir. gece ateşi de fikir verir ama kesin değildir.İnşallah yaaaa. Şimdi yarına ateşin yükselmesi gerek di mi
İnşallah yükselir. Olmazsa bi yarım saat sonra ölçeyim yatakta biraz dinlendikten sonraKesinlikle.. İnşallah yükselir. gece ateşi de fikir verir ama kesin değildir.
Eki Görüntüle 2168491 Ovu testi yaptım artık açılıyor. Birde dün test yaptıpımda t çizgisi hemen çıktı. Bugün kü testlerde t bekledikten sonra çıktı. Bende sabaha karşı çatladı diyorum.cibi35 lh çatladıktan kaç saat sonra düşüyor
Sağol canım. Bende gece yada sabah 7-8 gibi olabilir diyorum bakalım ateş ne diyecek.Ben çok araştırdım canım ama herkes de farklı olduğuna karar verdim.
Çünkü 3 gün üst üste pik olan ovu testim de oldu 2. Gün tamamen silinmiş olanda.
Hatta hatırlarsın burda pik olmadan silinen çok test ve buna ragmen çatlayan yumlar gördük
Bende hala senin yum dün çatladı diyorum :)
hadi insallah canım hem senin hemdeSabah bende saat kuruyorum :)) 07.00 a ölçeyim bi:)) hala 36,9 37 ise test yapmadan halaya başlıcam:))
iyi geceler canım.yarın ola hayrola bakalımEgg white gördüysen çatladı demekmiş. Önce ateşe sonra akıntıya güveniyorum. Lh testine güvenim pek yok. Herkese iyi geceler yüksek ateşli sabahlar inşallah
Allahın izniyle hamilesin yaaa ümitlendirmekte istemiyorum. Neyse dikkat et kendine yerleşmeye çalışıyor..Durumlar boyle
Ay inşallah inşallah. Olmazsa da üzülmicem ama vakti zamanı değilmiş dicem. Şu kırmızılar gelmezse bayram edicem amaAllahın izniyle hamilesin yaaa ümitlendirmekte istemiyorum. Neyse dikkat et kendine yerleşmeye çalışıyor..
Sabah tabiki uyanamadım 7 de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?