Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmadım kuzum. Cesaretim kalmadı. Tek çizgiye. Ateşide 36,6 görünce adet 1-2 güne en geç gelir diye düşündüm.
Canim atesin düşük degil henuz.sen genede icini karartma hemen. cibi35 adet gelene kadar hep ümit var der sende umitsiz olma streste yapma

Ayy inşallah canlarım ama sanmam şu an kahvaltıya gidiyorum biri dokunsa ağlarım. Bu nasıl zeytin peki neden kaşarlar üçgen dilim Allahınızdan bulun diye :)))
Ben çok yıprandım. Psikolojim bozuldu. Bu aysa olmazsa ara verip destek alıcam psikolojik.

ama boyle yaparsan olmazki.emin ol burda hepimiz senin yasadigin seyleri yasadik. agladik Uzulduk ama her yeni aya ayni hevesle basladik.kizlar bilir her adet oldugumda agladim,her esimle kavgada pes ettim.ama hep anlik oldu gene sil bastan yaptim.daha cok basindasin.Allahim daha fazla bekletmez insallah

Amin inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız akli dengemizi yitirmeden:))

Safsarisin o başlığı meşgul etmeyelim istedim. Bahsettiğiniz Dr a gitmeden sizde hormon testlerinizi yaptırın. Dr görmek isteyecektir. Eşinizin sperm sonuçlarını da yazarsanız bir fikrimiz olsun. Adet döngünüz kaç gün. Gebelik için Size tavsiyem ateş ölçme yöntemini kullanabilirsiniz. Evde en ucuz yumurta takibi ateş ölçmedir. Bu başlıktaki ilk sayfadan bakabilirsiniz. Ama önce sizin de hormonlarıza bakılmalı. Zaten Dr bunları görmeden yorum yapamaz. Birde adetin 2 ya da 3. Günü gidin.

Ateş tablonu yolla bakalı çatlamış olabilir

Cordelia CNm bence seninki de çatlamış olabilir bakalım test ve ateş ne diyecek 2 güne anlarız sen dr a takılma
4.gun 35.8
5.gun 35.5
6.gun 35.3
7.gun 35.7
8.gun 35.9
9.gun 35.0
10.gun 35.2
11.gun 35.9
12.gun 34.6
13.gun 35.6
14.gun 35.0
Cok degisik bi canim ben bisey anlamadim bu ates isinden. 34 ates mi olur

Beni buraya taşıdığınız için teşekkürler
Benim TSH im cok yüksekti evlenmeden once ortaya çıktı nodullerim var
Ama ilac.kullanarak düşürduk hergun ac.karnina ilacimi içiyorum
Seker tansiyon kolestrol falan yok
FSH prolaktin falan onlarada adetin 3.gunu bakıldı ve onlarda iyiumis

Esimin sperm sayisi 10,6 milyon

Tşkr ederimmmm kuzummmm sonu güzel olsun inşallah. Ateşler yükselsin hadi bakalım
Ayy hadii bakalım. Kıskanç fesat olduğumu düşünebilirsiniz ama sadece buradaki kadınlar hamileyimm haberi verince mutluluktan deliriyorum :))

Arkadaş, eş, dostta duyunca biraz buruklaşıyorum.. ama buradan birinin olunca kendime olmuş gibi çoşuyorum:))) sanırım benzer şeyleri yaşadığımız için bir bağ kuruyorum.

Evet düşük ama maşallah yok değil. Gayet iyi. Aşılama için de yeterli sanırım. Burada ne mucizeler gördük. Sende iyi olduğuna göre keçi boynuzu kürü falan bu yıl hamile kalırsın inşallah.

Buradakiler çok emek veriyor uğraşıyor diye ben de kolay hamile kalanlara seviniyorum ama kendi adıma buruklaşıyorum. Neyse isteyen layık olan herkese nasip olsun.

Burası gercekten çok farklı. Kimse kimseyi görmediği halde o kadar sıcak ve samimi bi ortam var ki. Sabah gözümü açar açmaz buraya geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…