aminn insallah.bendeTşkr ederimmmm kuzummmm sonu güzel olsun inşallah. Ateşler yükselsin hadi bakalım
yok yapmam zaten test canim.hatta internetten alayim dedim vazgectim.sonra duramaz yapardım vay niye oyle cikti vay niye boyle der dururdum :)) ates yeterEvet. ovu testi yapma zaten pozitif çıkacak. Yarın da çatlamış olur muhtemel yükselir ateşin. Hayırlısı olsun canım.
Hayirlisi canim. Sende durumlar nasil peki kac gun var bata.Aynı durumdayım. Hakkımızda hayırlısı
Kuzumm benim. İnşallah hisleriniz doğru çıkar. Rabbim hayırlısını versin hepimize. İyi ki varsınızaminn insallah.bendeCordelia gibi umitlendirmek istemiyorum ama basindan beri seninle ilgili iyi seyler hissediyorum.insallah yanilmayiz cibi35 nin hamile kaldigi ay cemre,ben üçümüz birlikte baslamistik gun saymaya.o zamanda cibi ye basindan beri öyle hissetmistim.her gun girip onun atesine bakiyordum.şimdi seninkine bakiyorum.hayirlisi olsun insallah
Daha ortadındayım 12-14 gün varHayirlisi canim. Sende durumlar nasil peki kac gun var bata.
Bende de t cizgisi persembe net cıktı dun siliklesmeye basladi bugun yok çizgi. Gelismis yumurta yoksa bu testlerde mi yalan.Eki Görüntüle 2168491 Ovu testi yaptım artık açılıyor. Birde dün test yaptıpımda t çizgisi hemen çıktı. Bugün kü testlerde t bekledikten sonra çıktı. Bende sabaha karşı çatladı diyorum.cibi35 lh çatladıktan kaç saat sonra düşüyor
Test yapmıyorsun burada heyecan yapıyoruz. Yapsan emin oluruz.Kızlar dün adet günümdü. Son 3 gündür her şeye kusuyorum. Herkes kokuyor öğk. Ayakkabıcı kokuyor. Adet gecikmeden böyle belirti olmaz ama belki yaşayanda vardır.
Bulantı kusmayı yaşayan var mı önceden?
insallah canim.Allahim hepimizin gönlüne göre versinKuzumm benim. İnşallah hisleriniz doğru çıkar. Rabbim hayırlısını versin hepimize. İyi ki varsınız
Ateş ölçerin varsa ateş ölçebilirsin. Ben ateşim yükselmez ise emin olacağım yumurta yok diye. Yükselirse zaten var çatladı demek.Bende de t cizgisi persembe net cıktı dun siliklesmeye basladi bugun yok çizgi. Gelismis yumurta yoksa bu testlerde mi yalan.
Birde yumurta konusunda 1-)21. Gün kan testi 2-) ateş 3-) ultrason a güvenirim.Bende de t cizgisi persembe net cıktı dun siliklesmeye basladi bugun yok çizgi. Gelismis yumurta yoksa bu testlerde mi yalan.
canim benimm yaa insallah kuzum.umarim bende diger kizlarda teker teker geliriz arkanizdanhilallll canım üçüncümüz sensin inşallah cibi ve benden sonra. hep dua ediyorum Rabbim seni de arkamızdan getirsin. çok düşünme ve üstünde durma. rahat ol. eğer vakti geldiyse zaten olacaktır.
Bakalim nasil sonuclanacak ikimizinde ins guzel olur.benimde bugun 14.gunum. daha cok var bata.Daha ortadındayım 12-14 gün var
Dun doktor bana gelişmiş yumurta yok dedi 21. Gun progesteron istedi. 21. Gun pregestreon neyi gösteriyor canim. Lh a bakilmasi gerekmiyor muydu o gun.Birde yumurta konusunda 1-)21. Gün kan testi 2-) ateş 3-) ultrason a güvenirim.
Ates olcumu yapıyorum ama yükselmiyor atesim. Yazdim ateslerimi bi baksana nasil senceAteş ölçerin varsa ateş ölçebilirsin. Ben ateşim yükselmez ise emin olacağım yumurta yok diye. Yükselirse zaten var çatladı demek.
21. Gün yapılan test yumurta çatladıysa içindeki sarı bir yapı progesteron seviyesini yükseltiyor 5 üzeri ise yumurtlama oldu demek ama asıl kabul gören 10 ve üzeri olması. Dr da istediğine göre o da emin değil. Lh ile konunun ilgisi yok.Dun doktor bana gelişmiş yumurta yok dedi 21. Gun progesteron istedi. 21. Gun pregestreon neyi gösteriyor canim. Lh a bakilmasi gerekmiyor muydu o gun.
Nereye yazdın canımAtes olcumu yapıyorum ama yükselmiyor atesim. Yazdim ateslerimi bi baksana nasil sence
Ayy evet dogru hatirladim simdi. Geçen ayki 21. Gun testinde 10.2 cikti doktor gayet guzel demisti21. Gün yapılan test yumurta çatladıysa içindeki sarı bir yapı progesteron seviyesini yükseltiyor 5 üzeri ise yumurtlama oldu demek ama asıl kabul gören 10 ve üzeri olması. Dr da istediğine göre o da emin değil. Lh ile konunun ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?