Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tşkr ederimmmm kuzummmm sonu güzel olsun inşallah. Ateşler yükselsin hadi bakalım
aminn insallah.bende Cordelia gibi umitlendirmek istemiyorum ama basindan beri seninle ilgili iyi seyler hissediyorum.insallah yanilmayiz cibi35 nin hamile kaldigi ay cemre,ben üçümüz birlikte baslamistik gun saymaya.o zamanda cibi ye basindan beri öyle hissetmistim.her gun girip onun atesine bakiyordum.şimdi seninkine bakiyorum.hayirlisi olsun insallah

Evet. ovu testi yapma zaten pozitif çıkacak. Yarın da çatlamış olur muhtemel yükselir ateşin. Hayırlısı olsun canım.
yok yapmam zaten test canim.hatta internetten alayim dedim vazgectim.sonra duramaz yapardım vay niye oyle cikti vay niye boyle der dururdum :)) ates yeter

Kızlar dün adet günümdü. Son 3 gündür her şeye kusuyorum. Herkes kokuyor öğk. Ayakkabıcı kokuyor. Adet gecikmeden böyle belirti olmaz ama belki yaşayanda vardır.

Bulantı kusmayı yaşayan var mı önceden?

Kuzumm benim. İnşallah hisleriniz doğru çıkar. Rabbim hayırlısını versin hepimize. İyi ki varsınız

Bende de t cizgisi persembe net cıktı dun siliklesmeye basladi bugun yok çizgi. Gelismis yumurta yoksa bu testlerde mi yalan.

Test yapmıyorsun burada heyecan yapıyoruz. Yapsan emin oluruz.

Kuzumm benim. İnşallah hisleriniz doğru çıkar. Rabbim hayırlısını versin hepimize. İyi ki varsınız
insallah canim.Allahim hepimizin gönlüne göre versin aynen burdaki herkes iyi ki var.iyi ki Veson bu topigi açmış

Son düzenleme:
Bende de t cizgisi persembe net cıktı dun siliklesmeye basladi bugun yok çizgi. Gelismis yumurta yoksa bu testlerde mi yalan.
Ateş ölçerin varsa ateş ölçebilirsin. Ben ateşim yükselmez ise emin olacağım yumurta yok diye. Yükselirse zaten var çatladı demek.

canim benimm yaa insallah kuzum.umarim bende diger kizlarda teker teker geliriz arkanizdan inan rahatim.olumlu dusunmeye calisiyorum.kendim icinde iyi hislerim var.hayirlisi olur insallah

Dun doktor bana gelişmiş yumurta yok dedi 21. Gun progesteron istedi. 21. Gun pregestreon neyi gösteriyor canim. Lh a bakilmasi gerekmiyor muydu o gun.
21. Gün yapılan test yumurta çatladıysa içindeki sarı bir yapı progesteron seviyesini yükseltiyor 5 üzeri ise yumurtlama oldu demek ama asıl kabul gören 10 ve üzeri olması. Dr da istediğine göre o da emin değil. Lh ile konunun ilgisi yok.

Ayy evet dogru hatirladim simdi. Geçen ayki 21. Gun testinde 10.2 cikti doktor gayet guzel demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…