Baktım ateşlerine sen nasıl ölçüyorsun koltuk altı mı onlar hatalı sankiAyy evet dogru hatirladim simdi. Geçen ayki 21. Gun testinde 10.2 cikti doktor gayet guzel demisti
4.gun 35.8
5.gun 35.5
6.gun 35.3
7.gun 35.7
8.gun 35.9
9.gun 35.0
10.gun 35.2
11.gun 35.9
12.gun 34.6
13.gun 35.6
14.gun 35.0
Cok degisik bi canim ben bisey anlamadim bu ates isinden. 34 ates mi olur
Koltukalti canımBaktım ateşlerine sen nasıl ölçüyorsun koltuk altı mı onlar hatalı sanki
Nasıl anladım :) çünkü yanlış ateşler. Dil altı ölç canım her sabah yataktan kalkmadan. Uyanır uyanmazKoltukalti canım
E2 yükseldi yumurta büyüdü. Daha önceki aşılamalarda iğne yapınca gelmemişmiydi. Birde tam olarak şeffaf mı saydam parlak olmalıKızlar ya simdi lavaboya gittim yumurta aki kivaminda akıntım geldi.asilamadan once yumurta catladimi yoksa
Ediyoruz canım merak etme şuan gayet iyi. Senin 16. Gün civarı çatlıyor o zaman çalışmaları hatırlatırız. 12. gün itibari ile gün aşırı çalışmaya başla. Bakarsın erken çatlarBen benim tablomdan bilet anlamıyorum haliyle anlayanlar arada beni kontrol ederse sevinirim:)
10. Günmü 12 . günmü başlıcam calişmayaEdiyoruz canım merak etme şuan gayet iyi. Senin 16. Gün civarı çatlıyor o zaman çalışmaları hatırlatırız. 12 gün itibari ile gün aşırı çalışmaya başla. Bakarsın erken çatlar
Ne zaman istersen ama en geç 12. Gün10. Günmü 12 . günmü başlıcam calişmaya
Benim bu atesin cakilmasida catlatma iğnesinden galiba
Peki canım sagolasınNe zaman istersen ama en geç 12. Gün
Ates olcumu yapıyorum ama yükselmiyor atesim. Yazdim ateslerimi bi baksana nasil sence
Yenisini alayim dilatindan olcucem:))Nasıl anladım :) çünkü yanlış ateşler. Dil altı ölç canım her sabah yataktan kalkmadan. Uyanır uyanmaz
Yenisini alayim dilatindan olcucem:))
Yumurta toplama da ateş yükselince oluyor çatlayan yumurta dölleniyor sonuçta. şans daha yüksek hatta.Bende öyle düşündüm :) aslında aşılamaya bakarsan hep ateşin yükseldigi gün yapılıyor. Spermi aşılamada daha ileri bıraktıkları için zaman mi kazanmış oluyorlar acaba? Biz yükseldiğinde kacirdik ovuyu diyoruz ama öyle de olsa umut var demek ki
Ateş yükseldiğinde yumurtada 24 saat yaşadığı için şans var tabi hemde epey yüksek.tüp bebektede ateş yükselmiş yumurta çatlamış oluyor toplayıp döllüyorlarBende öyle düşündüm :) aslında aşılamaya bakarsan hep ateşin yükseldigi gün yapılıyor. Spermi aşılamada daha ileri bıraktıkları için zaman mi kazanmış oluyorlar acaba? Biz yükseldiğinde kacirdik ovuyu diyoruz ama öyle de olsa umut var demek ki
daha onceki asilamalarimi hic hatırlamıyorum.en son ocakta olmustu.o zamanlarda böyle akıntı su bu pek anlamıyor dikkat etmiyordum.evet parlak saydam akıntı canimE2 yükseldi yumurta büyüdü. Daha önceki aşılamalarda iğne yapınca gelmemişmiydi. Birde tam olarak şeffaf mı saydam parlak olmalı
bi an panik oldum ama sen daha bilgilisin bu konuda.icim rahatladi.yarin sabah asilama olacak zaten insallahYumurta toplama da ateş yükselince oluyor çatlayan yumurta dölleniyor sonuçta. şans daha yüksek hatta.hilallll rahat ol yumoş çatlama noktasına gelince geliyor akıntı. Yatın sabahta ateşin muhtemel yükselir
Ateş yükseldiğinde yumurtada 24 saat yaşadığı için şans var tabi hemde epey yüksek.tüp bebektede ateş yükselmiş yumurta çatlamış oluyor toplayıp döllüyorlar
aynen doktorlarda öyle diyor.biz spermin gidecegi yolu kisaltip yumurtaya yakin olmasini sagliyoruz demistiBende öyle düşündüm :) aslında aşılamaya bakarsan hep ateşin yükseldigi gün yapılıyor. Spermi aşılamada daha ileri bıraktıkları için zaman mi kazanmış oluyorlar acaba? Biz yükseldiğinde kacirdik ovuyu diyoruz ama öyle de olsa umut var demek ki
CNm nasıl ölçüyorsun ateş nerenden? İlk sayfayı okudun mu orda detaylı bilgi var4.gun 35.8
5.gun 35.5
6.gun 35.3
7.gun 35.7
8.gun 35.9
9.gun 35.0
10.gun 35.2
11.gun 35.9
12.gun 34.6
13.gun 35.6
14.gun 35.0
Cok degisik bi canim ben bisey anlamadim bu ates isinden. 34 ates mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?