Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben benim tablomdan bilet anlamıyorum haliyle anlayanlar arada beni kontrol ederse sevinirim:)
Ediyoruz canım merak etme şuan gayet iyi. Senin 16. Gün civarı çatlıyor o zaman çalışmaları hatırlatırız. 12. gün itibari ile gün aşırı çalışmaya başla. Bakarsın erken çatlar

Benim bu atesin cakilmasida catlatma iğnesinden galiba

Bende öyle düşündüm :) aslında aşılamaya bakarsan hep ateşin yükseldigi gün yapılıyor. Spermi aşılamada daha ileri bıraktıkları için zaman mi kazanmış oluyorlar acaba? Biz yükseldiğinde kacirdik ovuyu diyoruz ama öyle de olsa umut var demek ki

Yumurta toplama da ateş yükselince oluyor çatlayan yumurta dölleniyor sonuçta. şans daha yüksek hatta. hilallll rahat ol yumoş çatlama noktasına gelince geliyor akıntı. Yatın sabahta ateşin muhtemel yükselir
Ateş yükseldiğinde yumurtada 24 saat yaşadığı için şans var tabi hemde epey yüksek.tüp bebektede ateş yükselmiş yumurta çatlamış oluyor toplayıp döllüyorlar

E2 yükseldi yumurta büyüdü. Daha önceki aşılamalarda iğne yapınca gelmemişmiydi. Birde tam olarak şeffaf mı saydam parlak olmalı
daha onceki asilamalarimi hic hatırlamıyorum.en son ocakta olmustu.o zamanlarda böyle akıntı su bu pek anlamıyor dikkat etmiyordum.evet parlak saydam akıntı canim

bi an panik oldum ama sen daha bilgilisin bu konuda.icim rahatladi.yarin sabah asilama olacak zaten insallah

aynen doktorlarda öyle diyor.biz spermin gidecegi yolu kisaltip yumurtaya yakin olmasini sagliyoruz demisti

4.gun 35.8
5.gun 35.5
6.gun 35.3
7.gun 35.7
8.gun 35.9
9.gun 35.0
10.gun 35.2
11.gun 35.9
12.gun 34.6
13.gun 35.6
14.gun 35.0
Cok degisik bi canim ben bisey anlamadim bu ates isinden. 34 ates mi olur
CNm nasıl ölçüyorsun ateş nerenden? İlk sayfayı okudun mu orda detaylı bilgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…