Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H hilalll aşılama saat kaçta.
bende şeffaf akıntının sonrası gün ateş yükseliyor bir ay yükselmedi basit kist olmuş.
Siz böyle söyledikçe ben de heyecan yapıyorum. Bu benim ilk tablom. İnşallah da son olur. Destekleriniz için çok teşekkür ederim
Niye son olsun ikinci de görüşçez :)

H hilalll aşılama saat kaçta.
bende şeffaf akıntının sonrası gün ateş yükseliyor bir ay yükselmedi basit kist olmuş.

Niye son olsun ikinci de görüşçez :)
canim yarin sabah 8.30 da orda olacagiz.esiMin spermlerinin yikanip hazirlanmasi derken saat 10 u bulur.

Siz böyle söyledikçe ben de heyecan yapıyorum. Bu benim ilk tablom. İnşallah da son olur. Destekleriniz için çok teşekkür ederim
En çok sevdiğim tablolar ilk ve son tablolardır:) ben de kızlar gibi ümitlendirmek istemem tabi ateş bazen ters köşe de yapabiliyor bekleyeceğiz artık

En çok sevdiğim tablolar ilk ve son tablolardır:) ben de kızlar gibi ümitlendirmek istemem tabi ateş bazen ters köşe de yapabiliyor bekleyeceğiz artık
anlıyorum. siz de tecrübelerinize dayanarak bunları söylüyosnz tabi.kim bilir kaç tane tablo yorumlamışsınızdır boyle :)) inşallah hisleriniz tecrübeleriniz bende ters köşe yapmaz. bu duyguyu tadabilmeyi iple çekiyorum çünkü.

Ovu testim negatifleşti. Dün sabahtan sonra 8 itibari ile akıntı bitti. Kuru dönem başladı. 13 temmuz saat 10:30 Dr. Yumurta yok dedi. Örnek olsun durumum ateş tablosunu da ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…