Açan ben değilim devraldım ama iyiki sizler de varsınızinsallah canim.Allahim hepimizin gönlüne göre versinaynen burdaki herkes iyi ki var.iyi ki Veson bu topigi açmış
Sürekli takipteyim:))her sabah tablolara göz atıyorum gebelik haberleri bekliyorum ardarda:)) telaşlı günler geçirdim birazVeson deyince bu aralar ses yok özletiyor kendini
Yumurta akından sonra 4 gün içerisinde çatlayacak manasına gelir stres yokKızlar ya simdi lavaboya gittim yumurta aki kivaminda akıntım geldi.asilamadan once yumurta catladimi yoksa
Yorum için erken ölçmeye devamBen benim tablomdan bilet anlamıyorum haliyle anlayanlar arada beni kontrol ederse sevinirim:)
Cutehart mıydı açan öyle birşey sankiAçan ben değilim devraldım ama iyiki sizler de varsınız
Siz böyle söyledikçe ben de heyecan yapıyorum. Bu benim ilk tablom. İnşallah da son olur. Destekleriniz için çok teşekkür ederimcaglali9669 wuuuw o nasıl tablo öyle çok güzel bir örnek tablo olur hadi hayırlısı heyecan yaptım:))
olsun biz seni bilirizAçan ben değilim devraldım ama iyiki sizler de varsınız
aman oyle olsun vesoncum.yarın asilama olacak beklesinYumurta akından sonra 4 gün içerisinde çatlayacak manasına gelir stres yok
YOK o Da değil o Da başkasından devralmış.birkaç el değiştirmiş topik tabi hamile kalan gitmiş ben kaldım demirbaşCutehart mıydı açan öyle birşey sanki
En çok sevdiğim tablolar ilk ve son tablolardır:) ben de kızlar gibi ümitlendirmek istemem tabi ateş bazen ters köşe de yapabiliyor bekleyeceğiz artıkSiz böyle söyledikçe ben de heyecan yapıyorum. Bu benim ilk tablom. İnşallah da son olur. Destekleriniz için çok teşekkür ederim
Süpercanim yarin sabah 8.30 da orda olacagiz.esiMin spermlerinin yikanip hazirlanmasi derken saat 10 u bulur.
anlıyorum. siz de tecrübelerinize dayanarak bunları söylüyosnz tabi.kim bilir kaç tane tablo yorumlamışsınızdır boyle :)) inşallah hisleriniz tecrübeleriniz bende ters köşe yapmaz. bu duyguyu tadabilmeyi iple çekiyorum çünkü.En çok sevdiğim tablolar ilk ve son tablolardır:) ben de kızlar gibi ümitlendirmek istemem tabi ateş bazen ters köşe de yapabiliyor bekleyeceğiz artık
Ciddi misin? Sadece bunu mu soyledi. Kesin sonuç muymuş?Demin prof.aradı.sonuç kötü.down send.var dedi...
gercekten mi yaa.kesinmiymis yani bu sonuç.su an kaldım öyle ne diyecegimi bilemiyorum aptallastimDemin prof.aradı.sonuç kötü.down send.var dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?