Okudum simdi canim. Evdeki termometre ile bi denemek istedim bu ay. O yüzden koltuk altindan olctum. Yeni termometre alip bu ay dil altindan basliycam ölçmeye. Hergun sabah 6.45 te yataktan kalkmadan uyanir uyanmqz olcuyirum.CNm nasıl ölçüyorsun ateş nerenden? İlk sayfayı okudun mu orda detaylı bilgi var
CNm gerçek mi ? Ne diyeceğimi bilmiyorum şuanda.Demin prof.aradı.sonuç kötü.down send.var dedi...
Ciddi misin? Sadece bunu mu soyledi. Kesin sonuç muymuş?
Cinsiyetimi yanlış yazmışlar.hastaneyi aradım.benim analizimi yapan bayanla görüştüm.şuanda bu ön tanı %80 var denir.Ama doku kültürü ayrışması yapılacak dedi.%20 lik bir şans var dedi.artuk umutlandırmıyo hiç bişey beni.eşim çöktü.hiç konuşmuyo.gercekten mi yaa.kesinmiymis yani bu sonuç.su an kaldım öyle ne diyecegimi bilemiyorum aptallastim
herşeye ragmen umudu yitirmemek gerekir belki ama bende olsam umudum kalmazdi.üzülmeyin falanda diyemem çünkü kim olsa üzülür bu durumda.soyleyecek kelime bulmak cok zor inan ama üzüntünü icten paylasiyorum.hic böyle bir sonuc beklemiyordum.sizin icin zor belki biliyorum ama ben o % 20 lik şansada inanmak istiyorumCinsiyetimi yanlış yazmışlar.hastaneyi aradım.benim analizimi yapan bayanla görüştüm.şuanda bu ön tanı %80 var denir.Ama doku kültürü ayrışması yapılacak dedi.%20 lik bir şans var dedi.artuk umutlandırmıyo hiç bişey beni.eşim çöktü.hiç konuşmuyo.
leyla ablaaaaaacığım senin kaderinde böyle bir masuma bakmak mı var acaba?Demin prof.aradı.sonuç kötü.down send.var dedi...
Henüz kesin değil umudunu yitirme umarım bebeğin sağlıklıdır. Onu sağlıkla kucağına almak nasip olur. Lütfen üzülme. Ben umutluyum. Güzel olsun herşeyCinsiyetimi yanlış yazmışlar.hastaneyi aradım.benim analizimi yapan bayanla görüştüm.şuanda bu ön tanı %80 var denir.Ama doku kültürü ayrışması yapılacak dedi.%20 lik bir şans var dedi.artuk umutlandırmıyo hiç bişey beni.eşim çöktü.hiç konuşmuyo.
herşeye ragmen umudu yitirmemek gerekir belki ama bende olsam umudum kalmazdi.üzülmeyin falanda diyemem çünkü kim olsa üzülür bu durumda.soyleyecek kelime bulmak cok zor inan ama üzüntünü icten paylasiyorum.hic böyle bir sonuc beklemiyordum.sizin icin zor belki biliyorum ama ben o % 20 lik şansada inanmak istiyorum
leyla ablaaaaaacığım senin kaderinde böyle bir masuma bakmak mı var acaba?
tüpte de bu durumla karşılaşmıştın.
ben ne diyeceğimi bilemedim, en doğru kararı verecek olan sizsiniz?
hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Herşey Allahın takdiridir.Eğer bu benim kaderim onu yaşayacağım.ama hala içimden sağlıklı olduğu geçiyor.tek burun kemiğinin 1,5 mmlik kısalığı ile böyle olabileceğine inanmıyorum.bu mucizeyi bana Allah bahşetti.Evladımın katili olmayacağım.tıbbında yanıldığı olduğu.benim yeğenime ciğerlerinde cam var kalbi delik demişlerdi.sapasağlam doğdu ve şuan deneme sınavlarında türkiye birincisi ..Henüz kesin değil umudunu yitirme umarım bebeğin sağlıklıdır. Onu sağlıkla kucağına almak nasip olur. Lütfen üzülme. Ben umutluyum. Güzel olsun herşey
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.dualarımız seninle inşallah sağlıkla yavruna kavuşursunHerşey Allahın takdiridir.Eğer bu benim kaderim onu yaşayacağım.ama hala içimden sağlıklı olduğu geçiyor.tek burun kemiğinin 1,5 mmlik kısalığı ile böyle olabileceğine inanmıyorum.bu mucizeyi bana Allah bahşetti.Evladımın katili olmayacağım.tıbbında yanıldığı olduğu.benim yeğenime ciğerlerinde cam var kalbi delik demişlerdi.sapasağlam doğdu ve şuan deneme sınavlarında türkiye birincisi ..
Rabbim hakkında hayırlısı nı nasib etsin yüzünü güldürsün ewladınla imtihan etmesin inşaallahDemin prof.aradı.sonuç kötü.down send.var dedi...
Benim büyük kızımada özürlü doğacak başı küçük bacakları uzun dediler şimdi 12 yaşında fıstık gibi üzülme Allah var gam yokHerşey Allahın takdiridir.Eğer bu benim kaderim onu yaşayacağım.ama hala içimden sağlıklı olduğu geçiyor.tek burun kemiğinin 1,5 mmlik kısalığı ile böyle olabileceğine inanmıyorum.bu mucizeyi bana Allah bahşetti.Evladımın katili olmayacağım.tıbbında yanıldığı olduğu.benim yeğenime ciğerlerinde cam var kalbi delik demişlerdi.sapasağlam doğdu ve şuan deneme sınavlarında türkiye birincisi ..
Allahim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.cok duygulandirdin beni.insallah hersey senin icin,ailen icin cok guzel olurHerşey Allahın takdiridir.Eğer bu benim kaderim onu yaşayacağım.ama hala içimden sağlıklı olduğu geçiyor.tek burun kemiğinin 1,5 mmlik kısalığı ile böyle olabileceğine inanmıyorum.bu mucizeyi bana Allah bahşetti.Evladımın katili olmayacağım.tıbbında yanıldığı olduğu.benim yeğenime ciğerlerinde cam var kalbi delik demişlerdi.sapasağlam doğdu ve şuan deneme sınavlarında türkiye birincisi ..
Canim senin simdi planin ne doktor sana da benim gibi yumurta yok demis. Bana 21.gun pregesteron testi yapicaz dedi. 21. Gun cumartesiye geliyor ne yapicam bilmiyirum. Pazartesi gitsem 23.gun yaptirsam testi olur muOvu testim negatifleşti. Dün sabahtan sonra 8 itibari ile akıntı bitti. Kuru dönem başladı. 13 temmuz saat 10:30 Dr. Yumurta yok dedi. Örnek olsun durumum ateş tablosunu da ekleyeceğim. Eki Görüntüle 2168761
Olur mu inan bilmiyorumCanim senin simdi planin ne doktor sana da benim gibi yumurta yok demis. Bana 21.gun pregesteron testi yapicaz dedi. 21. Gun cumartesiye geliyor ne yapicam bilmiyirum. Pazartesi gitsem 23.gun yaptirsam testi olur mu
Aslan pençesinş bilmiyorum yumurta bence çatlamadı yada dün çatladı.Kizlar ates cizgim hala degismedi acaba bi ay dongum kisa mi surecek birde 4 5 gun testere dişli aslan pençesi icmistim onun etkisi oldu mu acaba erken catlamaya
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Dondurulmuş var onu transfer ettireceğim.Canim senin simdi planin ne doktor sana da benim gibi yumurta yok demis. Bana 21.gun pregesteron testi yapicaz dedi. 21. Gun cumartesiye geliyor ne yapicam bilmiyirum. Pazartesi gitsem 23.gun yaptirsam testi olur mu
Diyecek söz yok.önüne geçebileceğin bir durum yok.Allah yardımcın olsun canım.umarım sağlıkla kızına kavuşmak nasip olur.Herşey Allahın takdiridir.Eğer bu benim kaderim onu yaşayacağım.ama hala içimden sağlıklı olduğu geçiyor.tek burun kemiğinin 1,5 mmlik kısalığı ile böyle olabileceğine inanmıyorum.bu mucizeyi bana Allah bahşetti.Evladımın katili olmayacağım.tıbbında yanıldığı olduğu.benim yeğenime ciğerlerinde cam var kalbi delik demişlerdi.sapasağlam doğdu ve şuan deneme sınavlarında türkiye birincisi ..
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.dualarımız seninle inşallah sağlıkla yavruna kavuşursun
Rabbim hakkında hayırlısı nı nasib etsin yüzünü güldürsün ewladınla imtihan etmesin inşaallah
Benim büyük kızımada özürlü doğacak başı küçük bacakları uzun dediler şimdi 12 yaşında fıstık gibi üzülme Allah var gam yok
Allahim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.cok duygulandirdin beni.insallah hersey senin icin,ailen icin cok guzel olur
Sağolun kızlar Allah razı olsun ...Amin inşlh...Diyecek söz yok.önüne geçebileceğin bir durum yok.Allah yardımcın olsun canım.umarım sağlıkla kızına kavuşmak nasip olur.
Demin prof.aradı.sonuç kötü.down send.var dedi...
Cinsiyetimi yanlış yazmışlar.hastaneyi aradım.benim analizimi yapan bayanla görüştüm.şuanda bu ön tanı %80 var denir.Ama doku kültürü ayrışması yapılacak dedi.%20 lik bir şans var dedi.artuk umutlandırmıyo hiç bişey beni.eşim çöktü.hiç konuşmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?