Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım inan böyle bir sonuç beklemiyordum okuyunca kötu oldu.Rabbim yardımcınız olsun %20 ilk şans inşallah sizden yana olur.Rabbimden ümit kesilmez inşallah yavrunu sağ salim kucaklamak nasip olur

Canim senin simdi planin ne doktor sana da benim gibi yumurta yok demis. Bana 21.gun pregesteron testi yapicaz dedi. 21. Gun cumartesiye geliyor ne yapicam bilmiyirum. Pazartesi gitsem 23.gun yaptirsam testi olur mu
23. Gün De olur sıkıntı yok

Cnm bnde yeni uyelerdenim bnde Ateş olcuyorum nasıl yani 36,6. 36.7 olunca neyin çizgisi degisiyor bnm ateşte bugün 36,6 çıktı
CNm herkesin ateş değeri farklı arkadaşın tablosu var ilk sayfada geçen ayki ateş değerleri ile kıyaslayınca ovulasyon gününü belirleyen tablodaki çizginin yeri değişeceğini söyledim.başkalarının ateş değeri ile seninkini kıyaslama.tablon varsa bakalım.yoksa ateş değerlerini tek tek yolla değerlendirelim

Adetin
8.36.2
9.36.3
10.36.0*
11.36.3
12.35.9*
13.36.2
14.36.3*
15.36.3
16.=unuttum
17.36.3
18.36.3
19.36.0
20.36.2
21.36.4*
22.36.6

Veson Darla bakin CNM listem böyle

Kizlar hayirlisiyla asilamam oldu.sabah 10:10 da yapıldı.diger asilamalarda 15,20 dk yatiriyorlardi.bugun hafta sonu oldugu icin kimse yoktu hemsire 40 dk yatırdı sağolsun.gene progesteron jel verdiler.eve gidince yapin yatmayin hareket edin dedi.bende yaptim bulasik makinesini bosalttim madem hareket edecem dedim :) hayırlısı bakalim

karin agrisi adet olacakmis gibi agrilar gebeykende olabiliyormus canim.sakin ok ve stres yapma.dedigin gibi atesinde regli olmak icin yuksek
Ay bilmiyorum ki kuzum. Biraz stres yaptım açıkçası. İnşallah dediğin gibidir. Gerçi Bat a üç gün var daha ama işte. Belki de düşünmemek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…