Cinsiyetimi yanlış yazmışlar.hastaneyi aradım.benim analizimi yapan bayanla görüştüm.şuanda bu ön tanı %80 var denir.Ama doku kültürü ayrışması yapılacak dedi.%20 lik bir şans var dedi.artuk umutlandırmıyo hiç bişey beni.eşim çöktü.hiç konuşmuyo.
Bugun ates 36.4e çıktı ama cizgi degismiyorAslan pençesinş bilmiyorum yumurta bence çatlamadı yada dün çatladı.
Demin prof.aradı.sonuç kötü.down send.var dedi...
ATEŞ 36,6 36,7 lere çıkınca çizgi yeri değişiecektirBugun ates 36.4e çıktı ama cizgi degismiyor
23. Gün De olur sıkıntı yokCanim senin simdi planin ne doktor sana da benim gibi yumurta yok demis. Bana 21.gun pregesteron testi yapicaz dedi. 21. Gun cumartesiye geliyor ne yapicam bilmiyirum. Pazartesi gitsem 23.gun yaptirsam testi olur mu
Hmm. Ins rabbim gönlüne gore verir. Bakalim benim durumum ne olacak.Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Dondurulmuş var onu transfer ettireceğim.
Denedim yarin ki ates icin hatta 37lere ciktim yinede degismediATEŞ 36,6 36,7 lere çıkınca çizgi yeri değişiecektir
Hee iyi o zaman canim sagol.23. Gün De olur sıkıntı yok
ATEŞ 36,6 36,7 lere çıkınca çizgi yeri değişiecektir
Sadece yarını girmen yeterli değil birkaç gün gir tekrar deneDenedim yarin ki ates icin hatta 37lere ciktim yinede degismedi
CNm herkesin ateş değeri farklı arkadaşın tablosu var ilk sayfada geçen ayki ateş değerleri ile kıyaslayınca ovulasyon gününü belirleyen tablodaki çizginin yeri değişeceğini söyledim.başkalarının ateş değeri ile seninkini kıyaslama.tablon varsa bakalım.yoksa ateş değerlerini tek tek yolla değerlendirelimCnm bnde yeni uyelerdenim bnde Ateş olcuyorum nasıl yani 36,6. 36.7 olunca neyin çizgisi degisiyor bnm ateşte bugün 36,6 çıktı
Değişir canım o çizgi buraya gelecekkkkBugun ates 36.4e çıktı ama cizgi degismiyor
Kaç günde bir oluyorsun 20. Gün çatlamış olabilir cnmAdetin
8.36.2
9.36.3
10.36.0*
11.36.3
12.35.9*
13.36.2
14.36.3*
15.36.3
16.=unuttum
17.36.3
18.36.3
19.36.0
20.36.2
21.36.4*
22.36.6
Veson Darla bakin CNM listem böyle
Kaç günde bir oluyorsun 20. Gün çatlamış olabilir cnm
karin agrisi adet olacakmis gibi agrilar gebeykende olabiliyormus canim.sakin ok ve stres yapma.dedigin gibi atesinde regli olmak icin yuksekHafif bir karın ağrısı.Regl gelmesin lütfen. Ateşim bu kadar yüksekken çok saçma
Ay bilmiyorum ki kuzum. Biraz stres yaptım açıkçası. İnşallah dediğin gibidir. Gerçi Bat a üç gün var daha ama işte. Belki de düşünmemek en iyisikarin agrisi adet olacakmis gibi agrilar gebeykende olabiliyormus canim.sakin ok ve stres yapma.dedigin gibi atesinde regli olmak icin yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?