Kizlar hayirlisiyla asilamam oldu.sabah 10:10 da yapıldı.diger asilamalarda 15,20 dk yatiriyorlardi.bugun hafta sonu oldugu icin kimse yoktu hemsire 40 dk yatırdı sağolsun.gene progesteron jel verdiler.eve gidince yapin yatmayin hareket edin dedi.bende yaptim bulasik makinesini bosalttim madem hareket edecem dedim :) hayırlısı bakalim
Haydi artık güzel haberlere ihtiyacımız varKizlar hayirlisiyla asilamam oldu.sabah 10:10 da yapıldı.diger asilamalarda 15,20 dk yatiriyorlardi.bugun hafta sonu oldugu icin kimse yoktu hemsire 40 dk yatırdı sağolsun.gene progesteron jel verdiler.eve gidince yapin yatmayin hareket edin dedi.bende yaptim bulasik makinesini bosalttim madem hareket edecem dedim :) hayırlısı bakalim
20. Gün çatlamış olabilirCnm 30 ,31 günde olurum
Bebektir o bebek inşallahHafif bir karın ağrısı.Regl gelmesin lütfen. Ateşim bu kadar yüksekken çok saçma
hadi hayırlı olsun sonu Bebiş olsun inşallajKizlar hayirlisiyla asilamam oldu.sabah 10:10 da yapıldı.diger asilamalarda 15,20 dk yatiriyorlardi.bugun hafta sonu oldugu icin kimse yoktu hemsire 40 dk yatırdı sağolsun.gene progesteron jel verdiler.eve gidince yapin yatmayin hareket edin dedi.bende yaptim bulasik makinesini bosalttim madem hareket edecem dedim :) hayırlısı bakalim
Hayırlı olsun canım sonu bebiş olsun insallahhhhh
Haydi artık güzel haberlere ihtiyacımız var
amin kızlar insallah sonu güzel olur.cok sagolunBebektir o bebek inşallah
hadi hayırlı olsun sonu Bebiş olsun inşallaj
canım inş tutar bebişin,yüzün güler,kucağın dolar.Kizlar hayirlisiyla asilamam oldu.sabah 10:10 da yapıldı.diger asilamalarda 15,20 dk yatiriyorlardi.bugun hafta sonu oldugu icin kimse yoktu hemsire 40 dk yatırdı sağolsun.gene progesteron jel verdiler.eve gidince yapin yatmayin hareket edin dedi.bende yaptim bulasik makinesini bosalttim madem hareket edecem dedim :) hayırlısı bakalim
Bence sen hamilesin!Ay bilmiyorum ki kuzum. Biraz stres yaptım açıkçası. İnşallah dediğin gibidir. Gerçi Bat a üç gün var daha ama işte. Belki de düşünmemek en iyisi
Wuuuw o kadar yanicanım inş tutar bebişin,yüzün güler,kucağın dolar.
Bence sen hamilesin!
aminn canım insallah.bugun güya yan gel yat yapacaktim ama misafir geliyorcanım inş tutar bebişin,yüzün güler,kucağın dolar.
Bence sen hamilesin!
20. Gün muhtemel. Yalnız çalışma az olmuş canım.Adetin
8.36.2
9.36.3
10.36.0*
11.36.3
12.35.9*
13.36.2
14.36.3*
15.36.3
16.=unuttum
17.36.3
18.36.3
19.36.0
20.36.2
21.36.4*
22.36.6
Veson Darla bakin CNM listem böyle
20. Gün muhtemel. Yalnız çalışma az olmuş canım.
Canım Allah gönlüne göre versin. Sonrası olmaz yum sonrası erkek olasılığı yüksek. Yüksek derken Minik bir etki bence. Yumurtlamadan 2 gün öncesi iyi kız için.Cnm bn kız istiyorum onun için yumdan önce ve sonrası denemem oldu
Hayırlı olsun inşallah tutar tatlımaminn canım insallah.bugun güya yan gel yat yapacaktim ama misafir geliyor
Çok üzüldüm canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum ama metanetli ol eşine destek ol ve iç sesini dinle yüzde birlik şans bile bir umutken yüzde yirmilik bir şansın var buna sarıl Allah büyük Allah kerim inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna
Canım inan böyle bir sonuç beklemiyordum okuyunca kötu oldu.Rabbim yardımcınız olsun %20 ilk şans inşallah sizden yana olur.Rabbimden ümit kesilmez inşallah yavrunu sağ salim kucaklamak nasip olur
Sağolun kızlar dua edeceğiz başka eld bişey gelmiyo.benim anlamadığım ultrason da herşey normalken testler niye böyle çıkıyor ya..Leylacim şimdi gördüm inan hiç beklemiyordum Rabbim büyük inşallah yanılma payı gerçek olur. Dualarım seninle..
Sağolun kızlar dua edeceğiz başka eld bişey gelmiyo.benim anlamadığım ultrason da herşey normalken testler niye böyle çıkıyor ya..
Ablacım ne yazacağımı bilemedim. O yüzde 20 lik şansa güveniyorum . Umut her zaman var. Rabbim yardımcınız olsun. Bol bol dua edelim. Allahım üdtesindenSağolun kızlar dua edeceğiz başka eld bişey gelmiyo.benim anlamadığım ultrason da herşey normalken testler niye böyle çıkıyor ya..
Canım hayırlı olsun.Rabbim utandırmasın. İnşallah güzel haberlerini de alacağızKizlar hayirlisiyla asilamam oldu.sabah 10:10 da yapıldı.diger asilamalarda 15,20 dk yatiriyorlardi.bugun hafta sonu oldugu icin kimse yoktu hemsire 40 dk yatırdı sağolsun.gene progesteron jel verdiler.eve gidince yapin yatmayin hareket edin dedi.bende yaptim bulasik makinesini bosalttim madem hareket edecem dedim :) hayırlısı bakalim
Söyledide inanası gelmiyo işte insanın..istihareye yattım dün gece.Rüyamda yeşil sarıklı evliya sırtımı sıvazladı.korkma kızım üzülme herşey yolunda dedi.birde yeşil swetşörtlü 1,5-2 yaşlarında bir çocuğu annesi emziriyodu.Rabbim hayırlara vesile kılsın.dua et cnm..Leylacım doktorun söyledimi bilmiyorum ama down sendromu ultrasonla anlaşılmıyor malesef sen yinede kalbini ferah tut
Amin cnm.her sonuç olumsuz geliyor tutunacak dalım kalmadı.. İnşlh Rabbim şaşırtır da temiz gelir..Ablacım ne yazacağımı bilemedim. O yüzde 20 lik şansa güveniyorum . Umut her zaman var. Rabbim yardımcınız olsun. Bol bol dua edelim. Allahım üdtesinden
Bende araştırdım bu testte de hata payı varmış. Dün düşünürken soğanları yaktım epey bir araştırdım. Adını unuttum bir test daha varmış kordonla ilgili. Hayırlısı canım. Allah sana eşine dayanma gücü versin bu bekleyişe. İnşallah iyi sağlıklı çıkar canımSağolun kızlar dua edeceğiz başka eld bişey gelmiyo.benim anlamadığım ultrason da herşey normalken testler niye böyle çıkıyor ya..
Bende araştırdım bu testte de hata payı varmış. Dün düşünürken soğanları yaktım epey bir araştırdım. Adını unuttum bir test daha varmış kordonla ilgili. Hayırlısı canım. Allah sana eşine dayanma gücü versin bu bekleyişe. İnşallah iyi sağlıklı çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?