Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rüyan hayırlara vesile olsun canım Allah büyük inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Buldum canım
facede bir arkadaş anlatmıştı, tv proğramında bi doktor amniyosentezi anlatıyormuş, bi izleyici bağlanıp, benim çocuğumun aminyosentezi kötü çıktı ama bebeğim sağlıklı demiş, doktorda, - en güvenilir kordosentez demiş.

Ayy ablam ne kadar güzel bir rüya bu inan tüylerim diken diken oldu. İnanıyorum ben ya bu işin sonu aydınlık olacak inşallah

Rüyan çok güzel korkma inşaallah herley güzel olacak

Rüyan hayırlara vesile olsun canım Allah büyük inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Bu arada rüyanda çok güzel çıkmış. İnşallah hayırlara çıkar

cok.sagol Leyloşum.insallah nasip olur.ruyan cok guzel.insallah hayirlara vesiledir

LeYLa_21 abla inşallah istiharen hayırlı çıkmış. Allah ın izniyle her şey güzel olacak. müsterih ol.
hilallll aşılaman hayırlı olsun canım. sonu bebiş olsun inşallah.

Ayy ablam ne kadar güzel bir rüya bu inan tüylerim diken diken oldu. İnanıyorum ben ya bu işin sonu aydınlık olacak inşallah

Rüyan çok güzel korkma inşaallah herley güzel olacak
Sağolun kızlar inşlh.Amin inşlh.dün bir arkadaşım Hacı Bayramı Veli hazretlerinin kabrinde benim ve bebeğim için dua etmiş.belkide rüyama Hacı Bayramı Veli hz.geldi.Rabbim o mübarek zatlar hürmetine yavrumu sağlıklı eylesin
Darlacım yazın umut oldu inan
Hemen kordiyosentezi araştırcam...çok sağol cnm benim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…