Söyledide inanası gelmiyo işte insanın..istihareye yattım dün gece.Rüyamda yeşil sarıklı evliya sırtımı sıvazladı.korkma kızım üzülme herşey yolunda dedi.birde yeşil swetşörtlü 1,5-2 yaşlarında bir çocuğu annesi emziriyodu.Rabbim hayırlara vesile kılsın.dua et cnm..
Amin cnm.her sonuç olumsuz geliyor tutunacak dalım kalmadı.. İnşlh Rabbim şaşırtır da temiz gelir..
Buldum canımSağol cnm.Amin inşlh kuzum..cvs yöntemimi acaba kordonla ilgili olan.adını hatırlarsan yaz cnm .bekliyorum..Rabbim sağlıkla yavruma kavuştursun.çok üzülüyorum çok..yıprandık eşimle ..yediğimiz bile zevk vermiyo.. Beslensin çocuk diye zorla yiyorum..sabah uyandığımda içim darlanıyo.karnımı tutup ağlayarak dua ediyom yatakta...
inşallah kuzum.bugunde dinlenemedim ama yapacak bisey yokHayırlı olsun inşallah tutar tatlım
Aminn canim cok sagol.hepimize nasip olsun guzel haberler vermekCanım hayırlı olsun.Rabbim utandırmasın. İnşallah güzel haberlerini de alacağız.
cok.sagol Leyloşum.insallah nasip olur.ruyan cok guzel.insallah hayirlara vesiledirHilalcim aşılaman hayırlı olsun.meleğini nasip etsin inşlh..
More -settings-app ticker-customize-rulers seç-sliders seç done bas
Ayy ablam ne kadar güzel bir rüya bu inan tüylerim diken diken oldu. İnanıyorum ben ya bu işin sonu aydınlık olacak inşallahSöyledide inanası gelmiyo işte insanın..istihareye yattım dün gece.Rüyamda yeşil sarıklı evliya sırtımı sıvazladı.korkma kızım üzülme herşey yolunda dedi.birde yeşil swetşörtlü 1,5-2 yaşlarında bir çocuğu annesi emziriyodu.Rabbim hayırlara vesile kılsın.dua et cnm..
Amin cnm.her sonuç olumsuz geliyor tutunacak dalım kalmadı.. İnşlh Rabbim şaşırtır da temiz gelir..
Canım "more" yazısı nerde tam olarak, bulamadım@caglalı9669 CNm bir cetvel oluştur ff in üzerine takip daha kolay olur yapılışı bu mesajda var
Rüyan çok güzel korkma inşaallah herley güzel olacakSöyledide inanası gelmiyo işte insanın..istihareye yattım dün gece.Rüyamda yeşil sarıklı evliya sırtımı sıvazladı.korkma kızım üzülme herşey yolunda dedi.birde yeşil swetşörtlü 1,5-2 yaşlarında bir çocuğu annesi emziriyodu.Rabbim hayırlara vesile kılsın.dua et cnm..
Yaklaşık 4 ile 6 gün arası oluyor bendeKızlar bu kremsi akıntıdan ne kadar sonra şeffaf akıntı olur sonrası yumurtlama galiba
Rüyan hayırlara vesile olsun canım Allah büyük inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Buldum canım
facede bir arkadaş anlatmıştı, tv proğramında bi doktor amniyosentezi anlatıyormuş, bi izleyici bağlanıp, benim çocuğumun aminyosentezi kötü çıktı ama bebeğim sağlıklı demiş, doktorda, - en güvenilir kordosentez demiş.
Bu arada rüyanda çok güzel çıkmış. İnşallah hayırlara çıkar
cok.sagol Leyloşum.insallah nasip olur.ruyan cok guzel.insallah hayirlara vesiledir
Ayy ablam ne kadar güzel bir rüya bu inan tüylerim diken diken oldu. İnanıyorum ben ya bu işin sonu aydınlık olacak inşallah
Sağolun kızlar inşlh.Amin inşlh.dün bir arkadaşım Hacı Bayramı Veli hazretlerinin kabrinde benim ve bebeğim için dua etmiş.belkide rüyama Hacı Bayramı Veli hz.geldi.Rabbim o mübarek zatlar hürmetine yavrumu sağlıklı eylesinRüyan çok güzel korkma inşaallah herley güzel olacak
Evet CNm olmuşVeson canım bişeyler yaptım ama bi bak bakalım.
Bu tam olarak ne işe yarayacak şimdiEvet CNm olmuş
Tabloya bakmadan dpo kaçta olduğuna ordan bakacağız:))Bu tam olarak ne işe yarayacak şimdi
Tamamdır, anlaşıldıTabloya bakmadan dpo kaçta olduğuna ordan bakacağız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?