Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım hayırlı olsun aşılaman.İnşallah güzel haberlerini alırız

canım rüyan çok güzel hayırlara vesile olsun inşallah.Bence bu rüyan bir işaretti..Sanki bütün sıkıntını alıp götürmeye gelmiş gibi...Sen içini ferah tut.Herşey Allah'tan...İyisiyle kötüsüyle herşeyi kabullenip taktiri Rabbime bırakıp teslimiyet duygunu en yükseklere çıkar canım.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

evet canım yeşil renk büyük bir işaret..bende inanıyorum...dün gecede yemyeşil bir çayır gözünün alabildiğine o çayırda yeşil tişörtlü çocuklar koşuşturuyordu...iki geceler rüyalarım güzel çıkıyor Allah şükür..sonu iyi olacak eminim..Rabbime güveniyorum...bugüne kadar hep Rabbimin emirleri üzerine yaşadım ve öylede yapacağım inşallah..Allah herşeye kadirdir...herşeyi görendir bilendir..bizide görüyor ne haldeyiz biliyor..İnşallah Rabbim yavrumun sağlıklı doğmasına izin verecek..ben inanıyorum tüm kalbimle güvenim sonsuz Rabbime....

Veson Cordelia kızlar birşey sorucam bnm bir yaşında bir oğlum var geceleri emiyor çok uyanıyor 3. Saat uyku uyuyamıyorum bu bnm ateşi etkilermi bugün ki ateşim 36.5 dün 36.6 di bugün düştü acaba düzenli uyuyamadığım içinmi ?

Etkiler canım. Uyanmadan son 3 saat aralıksız uyumak en doğru sonucu verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…