Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüm ölçüleri gönderebilir misin bir iki ölçümle sağlıklı yorum yapamayız.
Üzgünüm not almadım ama yumurtlamadan sonra ateşim hep 36,4 36,6 arasıydı dünde ondan önceki günde testlerim silik çıktı. Ama bu sabah uyandım 35,9 ve adet sancılarım da var. Sabah test yapacaktım ama o ateşi görünce nasıl olsa adet olurum diye yapmadım. Merak ettiğim düşünce kesin mi adetin gelmesi

Kimyasal gebelik mi yoksa yerleşme düşüşü mü yada test mi hatalı tahmin çok zor

Kimyasal gebelik mi yoksa yerleşme düşüşü mü yada test mi hatalı tahmin çok zor
Aaa yerleşirken düşüş mü oluyor? Hiç bilggim yok açıkcası bugün normalde test sonucuna göre kan verecektim ama ateş düşünce vermekten vazgeçtim. Kimyasal gebeliksede belki bilmemem daha iyi diye düşünüyorum son yaptığım 3 testte de silik çıktı ama

FF çizgiyi düşündüğümüz yere çekmiş :) Hadi hayırlısı dr. mu yanılacak ateş mi
Hayırlısı canım bakalım bir iki gün daha ateşi ölçeyim emin olayım. Dr hariç herşey çatladı diyor. Kim haklı sadece gebelikle anlaşılır. 21. gün testi kesin midir yumurta konusunda

Hayırlısı canım bakalım bir iki gün daha ateşi ölçeyim emin olayım. Dr hariç herşey çatladı diyor. Kim haklı sadece gebelikle anlaşılır. 21. gün testi kesin midir yumurta konusunda

Progesteron net sonuç verir canım onun haricinde bilemeyiz kesin olarak.

Selamun aleykum: )
Seneler önceki mesajlari okurum hep mecburen
konunun devam ettigini gorunce ben de yardımcı olmanizi bekliyorum ins.

Ates tablosuna gore yumurtlamam olmamis.
Ama ayin 11inde kasiklarim çok sizladi ve aksaminda akintida ince kilcal damar seklinde kan vardi
2 3 gun acik kahverengi akinti olarak devam etti az miktarda
Onceden de ovulasyon testi yaptigimda ciftcizgi gormustum
Uzatiyorum ama benim adetler ilk 3 4 gun leke seklinde gelip son gunler de leke gelip ortada cok agir kanamam oluyordu toplam 10 gunu buluyor.
bu ay 2 agri kesici ictim adetimi azaltti toplam 7 gun surmus oldu isime de geldi boylesi.
Ve bu ay yumurtlamissam da daha erken oldu sanki.
Ama sizce bu tabloya gore yumurtlamis olmamin imkanim yok mudur?

Neredeyse 3 yillik evliyim rahim filmim 1 2 ay once cekildi(acik normal). Yumurtamin onceden bi kac kere muayeneye gittigimde catlamis oldugu soylendi.
Hormonlarim da norml
Yumurta rezervleri de
Esimin de 2 3 ay once spemleri 2 3 kat artti doktor gelmene gerek yok demis.
Su ana kadar tedavi diyen olmadi
tedavi gormedik de.
Beklemedeyiz ...
Ve ortalama 17 gun temiz kaliyorum 27 28 gunde bir hasta oluyorum diyebilirim lekelerle birlikte.

Eklentiler

• 20180716_115208.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 40
Çatlamış bence

Kesinlik Yok yarınki ateşi de gör ona göre hareket et

Ovulasyon testi çift çizgiyi gördüğün güne opk+ gir çatlamış gibi yumurta

Kızlar mrb.bugün hsg çektirdim.tüpler açık ama polipe benzer bişeyler çıktı.polip mi hava kabarcığımı anlayamamışlar.gelecek ay ofishis le bakacaklar.polip aldıran var mı?nasıl bir operasyon,gerekli mi?

Ayrıca hsg den sonra 7gün korunmamı söylediler.eee bıgün reglin 8.günü,7 gün daha korunsam bizim yımırta çöpe gidecek

Ben aldırdım. 1.5 cm den küçük ve spermlerin yolunda değilse gerek yok diyorlar. Kolay bir operasyon. Ağrısı sızısı yok. Benim ki 6 mm di galiba. Tüp bebek öncesi kafamızda soru işareti olmasın diye aldırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…