Bende yaptırmayı düşünğyorumda nasıl oluyor faydası varmı merak ettim:)
Niye 7 gün dediler acaba. Ben hsg çekindiğimde 1-2 gün hafif kanama olmuştu bir de mikrop kapmayım diye 3 günlük bir antibiyotik vermişti dr. Toplamda hsgden 4 gün sonra ilişki oldu ve hamile kaldım.inş senin de hamile kalmana vesile olur.Kızlar mrb.bugün hsg çektirdim.tüpler açık ama polipe benzer bişeyler çıktı.polip mi hava kabarcığımı anlayamamışlar.gelecek ay ofishis le bakacaklar.polip aldıran var mı?nasıl bir operasyon,gerekli mi?
Ayrıca hsg den sonra 7gün korunmamı söylediler.eee bıgün reglin 8.günü,7 gün daha korunsam bizim yımırta çöpe gidecek
bize hic korunun falan demedilerdi.neye gore diyolarki acaba.bide hsg cekilen ay hamile kalan cok kisi var.Kızlar mrb.bugün hsg çektirdim.tüpler açık ama polipe benzer bişeyler çıktı.polip mi hava kabarcığımı anlayamamışlar.gelecek ay ofishis le bakacaklar.polip aldıran var mı?nasıl bir operasyon,gerekli mi?
Ayrıca hsg den sonra 7gün korunmamı söylediler.eee bıgün reglin 8.günü,7 gün daha korunsam bizim yımırta çöpe gidecek
Niye 7 gün dediler acaba. Ben hsg çekindiğimde 1-2 gün hafif kanama olmuştu bir de mikrop kapmayım diye 3 günlük bir antibiyotik vermişti dr. Toplamda hsgden 4 gün sonra ilişki oldu ve hamile kaldım.inş senin de hamile kalmana vesile olur.
Beni yarın çağırdı ama daha ilk kez gidicem aferin 12. Günü yarın anlamadım kafam karıştıFaydası var tabii ki. Biz ateşle ovu takibi yapıyoruz Dr. USG ile içeriyi görerek yapıyor.
Adetin 2. Günü gidiyorsun gelişmekte olan yumlara bakıyor gerekli hormon testlerini yapiyor. Sonuca göre ilaçlı veya ilaçsız takibe alıyor. 12. Gün falan kontrole çağırıyor. Duruma göre çatlatma iğnesi verip 21. Gün progesteron testi yapıyor. :)
Antibiyotik 7 günlük ondan mı acaba.antibiyotik bitene kadar dedi,ilişki Deniz havuz hamam yok dedi.zaten ctesi tatile gidiyoruz.en çok 5gün korunurum,yeter zaar.darısı senden sonra bana ve isteyen herkese olsun.Niye 7 gün dediler acaba. Ben hsg çekindiğimde 1-2 gün hafif kanama olmuştu bir de mikrop kapmayım diye 3 günlük bir antibiyotik vermişti dr. Toplamda hsgden 4 gün sonra ilişki oldu ve hamile kaldım.inş senin de hamile kalmana vesile olur.
Valla hsg de çektirdim.gelecek ay ofis histeroskopi de çektireceğim.içime bir kamera sokmamıştım.bi de bunu deneyelim bakem ne olacakbize hic korunun falan demedilerdi.neye gore diyolarki acaba.bide hsg cekilen ay hamile kalan cok kisi var.
Beni yarın çağırdı ama daha ilk kez gidicem aferin 12. Günü yarın anlamadım kafam karıştı
Kız güldürdün beni Allah iyiliğini versinAntibiyotik 7 günlük ondan mı acaba.antibiyotik bitene kadar dedi,ilişki Deniz havuz hamam yok dedi.zaten ctesi tatile gidiyoruz.en çok 5gün korunurum,yeter zaar.darısı senden sonra bana ve isteyen herkese olsun.
Valla hsg de çektirdim.gelecek ay ofis histeroskopi de çektireceğim.içime bir kamera sokmamıştım.bi de bunu deneyelim bakem ne olacak
Kızlar bende iş çıkışı doktora gittim.ne yumurta çatladı nede regl geldi.döngü daha fazla uzamasın diye gideyim kontrol olayım dedim.devlete başlamadan önce özelde sürekli gittiğim doktora gittim.anlattım durumumu.adet dönemim geçtiği için her ihtimale karşı gebelik testi yaptı eee tabi negatif çıktı :)
Kist olmasından korkuyorum o sebeple geldim dedim.baktı ultrasonla temizmis kist falan yokmuş.sıkıntı yok tatlusal yaziyorum sana kullan adet olacaksın zaten rahimde kalınlaşmış dedi.bende adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacağım bir sorun olmaz değil mi tarlusal kullanmam dedim yok yok sıkıntı olmaz dedi.
Tarlusali akşam içtim bende.
huwww kamerami,cok havali kizzzAntibiyotik 7 günlük ondan mı acaba.antibiyotik bitene kadar dedi,ilişki Deniz havuz hamam yok dedi.zaten ctesi tatile gidiyoruz.en çok 5gün korunurum,yeter zaar.darısı senden sonra bana ve isteyen herkese olsun.
Valla hsg de çektirdim.gelecek ay ofis histeroskopi de çektireceğim.içime bir kamera sokmamıştım.bi de bunu deneyelim bakem ne olacak
Antibiyotik 7 günlük ondan mı acaba.antibiyotik bitene kadar dedi,ilişki Deniz havuz hamam yok dedi.zaten ctesi tatile gidiyoruz.en çok 5gün korunurum,yeter zaar.darısı senden sonra bana ve isteyen herkese olsun.
Aynen canım içim içimi yiyordu rahatladım gerçektenİyi yapmışsın için rahatladı hiç değilse.
Ben senden önce meşhur oldum. :) Antibiotik bitene kadar ilişki yok diyorlar benimki 5 günlüktü.Antibiyotik 7 günlük ondan mı acaba.antibiyotik bitene kadar dedi,ilişki Deniz havuz hamam yok dedi.zaten ctesi tatile gidiyoruz.en çok 5gün korunurum,yeter zaar.darısı senden sonra bana ve isteyen herkese olsun.
Çok sevindim hayırlısı ile başlasın tedavinAynen canım içim içimi yiyordu rahatladım gerçekten
Sağol canım inşallahÇok sevindim hayırlısı ile başlasın tedavin
Size hiç korun demiyorlar,zira senin koca doğuştan korunmalıbize hic korunun falan demedilerdi.neye gore diyolarki acaba.bide hsg cekilen ay hamile kalan cok kisi var.
Nerde hava ben ve şeyim orda.göreceğiz bakalım içime hava mı kaçmış polip mihuwww kamerami,cok havali kizzzdedigin gibi masallah neler girmiyoki bide kamera girsin asilamadada 3 kızdık.benden onceki cok kasildi rahim agzini acamadilar.ugrastilar baya.bana sira geldi toplasan 20 sn surmedi senin daha once dogumun varmi dedi.yok,benim 3.asilamam ondan dedim.doktor gülüyo yol eyledi diyosun yani diyo
Sağol canım anladım bunda da canımız acıyacak.varsa yoksa bayanlar acı çeksin ,adamlar ...Canim banada hsg sonrası korunma vermemişlerdi.3 günlük antibiyotik kullanmıştım.ayrıca ilk aşılama öncesinde de ofis histereskobisi yapmislardi.canlı canlı rahmine kamerayla bakmislardi.hatta doktor bana da izleterek yapmıştı işlemi bak burası rahmin bak burasi tüplerin girişi diye anlatarak bitirmisti işlemi
Meğer derdi hafif canım acıyorya dikkatimi dağıtmakmış
Aaaa siz hala zevkime mikmik yapanlardan mısınızKorunma değil ilişki yasak. Enfeksiyon falan olmasın diye oda şart değil bazı Dr tedbirli
Boşver doktoruKhaleesi21 :)
Vallahi bi başlasaydı swnin tedavin biz burda çatladık,sen nasıl zaman geçiriyorsun?Sağol canım inşallah
Vallahi bi başlasaydı swnin tedavin biz burda çatladık,sen nasıl zaman geçiriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?