Aynen canim bende oyle umut veriyorum kendimeÜzüldüm canım. Olsun gebe kalabiliyorsun buda güzel.
hadi hayirlisi olsun canimGünaydınlar. Kan verme işlemi tamamdır. Yarım saate sonuçlarımı alıcam allahın izniyle. Dua edin
Ow super benden de bi masallahŞaka mı bu 932
Şaka mı bu 932
Ay dur kalbime inecek .neden bu kadar yüksek çıktı kiMaşallahhh ikiz mi geliyor ne :)))
valla benimde kalbimden ikiz gectiAy dur kalbime inecek .neden bu kadar yüksek çıktı ki
Maşallah CNm 16. Günü discard eder misinŞaka mı bu 932
Hoşgeldin 13-14-15 e girdiğin w ları creamy ile değiştirHosbuldum
Hosbuldum tamamdir degistirdimHoşgeldin 13-14-15 e girdiğin w ları creamy ile değiştir
Ay dur kalbime inecek .neden bu kadar yüksek çıktı ki
Maşallah canım. Şahsen ben ikizden ziyade yumurtanın düşündüğümüzden önce çatladığını sanıyorum. İkizde olsa tekte olsa sağlıkla kucağına al canım benim.Şaka mı bu 932
Ben de aynı kanıdayımMaşallah canım. Şahsen ben ikizden ziyade yumurtanın düşündüğümüzden önce çatladığını sanıyorum. İkizde olsa tekte olsa sağlıkla kucağına al canım benim.
Ay dur kalbime inecek .neden bu kadar yüksek çıktı ki
Hislerim de ikiz değil diyor ama hislerim gerçi daha neler diyorBen de aynı kanıdayım
Ben baştan beri 16. Gün çatladığını düşünüyordum idrar testi koyu çıkınca düşüncelerim ağırlık kazandı ama kan testi beklediğimden daha da yüksek çıktı çizgiyi 14 e çektirmeye çalışacağım.ikiz olup olmadığının ancak keseden sonra biliriz.hayırlısı diyelim artık.çift yumurtada olabilir ama onu tablodan kesin çatladı demek mümkün değil biliyorsunVeson yumurta nın biri 13. Gün diğeri 18. Gün mü çatladı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?