Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende böyle tablolar var ama evet kesin demek çok zor. Ama ateş ilk yumurta çatlayınca yükseliyor bir gün sonra tekrar düşüyor diğeri çatlayınca artık yüksek kalıyor tüp bebek tablomda da var 10. Günde yumurta çatladı mesela.

hayatındaki olumsuzluklar ne bilmiyorum ama bunlara ragmen bize her zaman guzel enerji veriyorsun kuzum.insallah en kisa zamanda özel hayatindada hersey yoluna girer

BEn de burdan bşr arkadaşın tablosunu hatırlıyorum ilk yumurta çatladı dr usg de gördü ama ateş yükselmedi 2. Yumurta çatladıktan sonra yükseldi ateş ve ff 2. Yumurtaya çekti çizgiyi arkadaş kendisi manuel çekti artık 1.yumurtaya.2 yumurtayı ancak usg de görürüz ff de tahmin etmek zor.

Yeni
merhabalar en güvendiğiniz yada en doğru sonuç veren gebelik testi hangisi

Amin canım inşallah...ALLAH RAZI OLSUN kuzum benim...inan bende hep dua ediyorum...İnşallah Mevlam dualarımızı kabul edecek canım...

Ben sürpriz nasıl oldu onu merak ediyorum caglali9669
kuzum bi tane kırmızı zarf hazırladım. içine de ben geliyorum, dokuz ay sonra görüşürüz yazdım. işten geldi bizim ki. tabi benim surat asık. elimde de test var ama arkamda saklıyorum onu. zarfı gördü bu. bu ne dedi. bende sana sormalı cebinden çıktı dedim. sonra zarfı açtı. bi zarfa bakıyo bi bana. bi zarfa bi bana. şaka yapıyosn dedi. hayır dedim. yok yok şaka diyo. o sırada pat diye testi bi çıkardım arkamdan. sesi titreyerek anne mi oluyosn sen dedi. tabi bende gözyaşları sel. sonra sıkıca sarıldık alnıma bi öpücük. :)

sanki 14 den de önce gibi geldi bana da. olabilir mi acaba. ay bilemiyorum ki hersey doktora gidince ortaya çıkıcak. sonucu ben telefonla öğrendim. kız çok aşırı yüksek çıktı. pazartesi doktor gelsin kese görünür artık demiş.

Rabbim tamamına erdirsin canım...

bayılıcaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…