Bende böyle tablolar var ama evet kesin demek çok zor. Ama ateş ilk yumurta çatlayınca yükseliyor bir gün sonra tekrar düşüyor diğeri çatlayınca artık yüksek kalıyor tüp bebek tablomda da var 10. Günde yumurta çatladı mesela.Ben baştan beri 16. Gün çatladığını düşünüyordum idrar testi koyu çıkınca düşüncelerim ağırlık kazandı ama kan testi beklediğimden daha da yüksek çıktı çizgiyi 14 e çektirmeye çalışacağım.ikiz olup olmadığının ancak keseden sonra biliriz.hayırlısı diyelim artık.çift yumurtada olabilir ama onu tablodan kesin çatladı demek mümkün değil biliyorsun
hayatındaki olumsuzluklar ne bilmiyorum ama bunlara ragmen bize her zaman guzel enerji veriyorsun kuzum.insallah en kisa zamanda özel hayatindada hersey yoluna girerKızlar özel hayatım çok iyi değil ama ben burada çok olumlu enerji alıyorum çok güzel şeyler olacak bir sürü gebelik haberi alacağız sanki... içim kıpır kıpır. Hayır olsun.LeYLa_21 den olsa güzel haber harika haberi duysak. Allahım ne olur
Teşekkürler tatlım. İyi ki varsınızhayatındaki olumsuzluklar ne bilmiyorum ama bunlara ragmen bize her zaman guzel enerji veriyorsun kuzum.insallah en kisa zamanda özel hayatindada hersey yoluna girer
BEn de burdan bşr arkadaşın tablosunu hatırlıyorum ilk yumurta çatladı dr usg de gördü ama ateş yükselmedi 2. Yumurta çatladıktan sonra yükseldi ateş ve ff 2. Yumurtaya çekti çizgiyi arkadaş kendisi manuel çekti artık 1.yumurtaya.2 yumurtayı ancak usg de görürüz ff de tahmin etmek zor.Bende böyle tablolar var ama evet kesin demek çok zor. Ama ateş ilk yumurta çatlayınca yükseliyor bir gün sonra tekrar düşüyor diğeri çatlayınca artık yüksek kalıyor tüp bebek tablomda da var 10. Günde yumurta çatladı mesela.Eki Görüntüle 2170507
Henüz pozitif olmamış bir de testleri böyle bekletme testi yaptıktan
Boşuna verme bence çatlamadı ki daha düşük çıkacaktır progesteron
Sen ilk idrarla mı yapıyorsun ovu testleriniSabahlari cekmeye firstaim olmuyor ama bundan sonra erken kalkar testi yapar cekerim. Haftasonu da catlamazsa pazartesi gitmem o zman doktora.
discard yaptım çizgi yerinde duruyoMaşallah CNm 16. Günü discard eder misin
valla benimde kalbimden ikiz gecti
ay bilemiyorum şu an ikiz falan düşünemiyorum. sağlıklı olsun tek isteğimmaşallahhhhhhhhhhhh...ikiz mi acaba ya?
iki yumurta mıVeson yumurta nın biri 13. Gün diğeri 18. Gün mü çatladı yoksa
teyze kızında var sadececaglali9669 var mı ailede ikiz
Amin canım inşallah...ALLAH RAZI OLSUN kuzum benim...inan bende hep dua ediyorum...İnşallah Mevlam dualarımızı kabul edecek canım...Kızlar özel hayatım çok iyi değil ama ben burada çok olumlu enerji alıyorum çok güzel şeyler olacak bir sürü gebelik haberi alacağız sanki... içim kıpır kıpır. Hayır olsun.LeYLa_21 den olsa güzel haber harika haberi duysak. Allahım ne olur
kuzum bi tane kırmızı zarf hazırladım. içine de ben geliyorum, dokuz ay sonra görüşürüz yazdım. işten geldi bizim ki. tabi benim surat asık. elimde de test var ama arkamda saklıyorum onu. zarfı gördü bu. bu ne dedi. bende sana sormalı cebinden çıktı dedim. sonra zarfı açtı. bi zarfa bakıyo bi bana. bi zarfa bi bana. şaka yapıyosn dedi. hayır dedim. yok yok şaka diyo. o sırada pat diye testi bi çıkardım arkamdan. sesi titreyerek anne mi oluyosn sen dedi. tabi bende gözyaşları sel. sonra sıkıca sarıldık alnıma bi öpücük. :)
sanki 14 den de önce gibi geldi bana da. olabilir mi acaba. ay bilemiyorum ki hersey doktora gidince ortaya çıkıcak. sonucu ben telefonla öğrendim. kız çok aşırı yüksek çıktı. pazartesi doktor gelsin kese görünür artık demiş.Ben baştan beri 16. Gün çatladığını düşünüyordum idrar testi koyu çıkınca düşüncelerim ağırlık kazandı ama kan testi beklediğimden daha da yüksek çıktı çizgiyi 14 e çektirmeye çalışacağım.ikiz olup olmadığının ancak keseden sonra biliriz.hayırlısı diyelim artık.çift yumurtada olabilir ama onu tablodan kesin çatladı demek mümkün değil biliyorsun
Rabbim tamamına erdirsin canım...kuzum bi tane kırmızı zarf hazırladım. içine de ben geliyorum, dokuz ay sonra görüşürüz yazdım. işten geldi bizim ki. tabi benim surat asık. elimde de test var ama arkamda saklıyorum onu. zarfı gördü bu. bu ne dedi. bende sana sormalı cebinden çıktı dedim. sonra zarfı açtı. bi zarfa bakıyo bi bana. bi zarfa bi bana. şaka yapıyosn dedi. hayır dedim. yok yok şaka diyo. o sırada pat diye testi bi çıkardım arkamdan. sesi titreyerek anne mi oluyosn sen dedi. tabi bende gözyaşları sel. sonra sıkıca sarıldık alnıma bi öpücük. :)
bayılıcaammmBEn de burdan bşr arkadaşın tablosunu hatırlıyorum ilk yumurta çatladı dr usg de gördü ama ateş yükselmedi 2. Yumurta çatladıktan sonra yükseldi ateş ve ff 2. Yumurtaya çekti çizgiyi arkadaş kendisi manuel çekti artık 1.yumurtaya.2 yumurtayı ancak usg de görürüz ff de tahmin etmek zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?