sağol kuzum allah razı olsun. yüzünün gülmesi dileklerimleRabbim tamamına erdirsin canım...
Tek mi çift yumurta ikizi mi anne tarafında var demekkiteyze kızında var sadece
kuzum bi tane kırmızı zarf hazırladım. içine de ben geliyorum, dokuz ay sonra görüşürüz yazdım. işten geldi bizim ki. tabi benim surat asık. elimde de test var ama arkamda saklıyorum onu. zarfı gördü bu. bu ne dedi. bende sana sormalı cebinden çıktı dedim. sonra zarfı açtı. bi zarfa bakıyo bi bana. bi zarfa bi bana. şaka yapıyosn dedi. hayır dedim. yok yok şaka diyo. o sırada pat diye testi bi çıkardım arkamdan. sesi titreyerek anne mi oluyosn sen dedi. tabi bende gözyaşları sel. sonra sıkıca sarıldık alnıma bi öpücük. :)
ay cok güzelkuzum bi tane kırmızı zarf hazırladım. içine de ben geliyorum, dokuz ay sonra görüşürüz yazdım. işten geldi bizim ki. tabi benim surat asık. elimde de test var ama arkamda saklıyorum onu. zarfı gördü bu. bu ne dedi. bende sana sormalı cebinden çıktı dedim. sonra zarfı açtı. bi zarfa bakıyo bi bana. bi zarfa bi bana. şaka yapıyosn dedi. hayır dedim. yok yok şaka diyo. o sırada pat diye testi bi çıkardım arkamdan. sesi titreyerek anne mi oluyosn sen dedi. tabi bende gözyaşları sel. sonra sıkıca sarıldık alnıma bi öpücük. :)
çift yumurta ikizi tatlımTek mi çift yumurta ikizi mi anne tarafında var demekki
sağol kuzum benim rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasınbu mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallahh canımm
edicek tabi ki. belki de vakti zamanı var bilemeyiz. çok farklı bi duygu. bunu yaşamanı çok isterim kuzum. inşallah senin de güzel haberlerini alıcazay cok güzelmaşallah size okurken gozlerim doldu.böyle bir sahneyi o kadar cok hayal ettimki Rabbim bana ve burdaki diger canlarimada nasip etsin insallah
Amin canım inşallah...sağol kuzum allah razı olsun. yüzünün gülmesi dileklerimle
Kaç tane pekiKızlar gittim hastaneye yumurta 13 cm olmuş cumartesi bidaha gidicem böyle giderse bu yumurta çatlamaz((
Sol tarafta hiç yok dedi bu sefer sağda bir taneymişKaç tane peki
Folik asit vermeyen Dr. İlk defa duyuyorum. Hatta planlı gebeliklerde en az 3 ay önceden baslaman ve gebeliğin ilk 3 ayı da devam etmen gerekiyor canım.
Benim ilk kızda bulantı hiç olmadı ikincide 3 ay sonunda başladı :)) bence ilgisi yok ama anneler böyle bir istatistik yapmış galiba hep aynı şeyi söylüyorlar
Cinsiyet için de 25 ine gün aldım bakalım öğreniriz inşallah :)
aminn inşallah canımmedicek tabi ki. belki de vakti zamanı var bilemeyiz. çok farklı bi duygu. bunu yaşamanı çok isterim kuzum. inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz
valla benim doktor hiç ilaçtan yana değil.
kusuyorum dedim mide bulantısı ilacı bile vermiyor.
kız erkek hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun.
ama annem çok bilmişliğini konuşturuyor işte
inşallah minnak bu sefer gösteriverir
Canım tek olması sorun değil. Hatta bence daha iyi. 12 cm olan 13 olmuşsa 2 günde yavaş büyümüş. C.tesi ye depar atsın inşallah. Güzelce büyüsün bize yeter.Sol tarafta hiç yok dedi bu sefer sağda bir taneymiş
Sol tarafta hiç yok dedi bu sefer sağda bir taneymiş
Sabah ilk idrarla yapiyorum ama gece surekli wc yr kalkiyirum. Şu son bir haftadir da günde iki defa test yapmaya basladim. Biri sabah biri de aksam 7-8 arasi.Sen ilk idrarla mı yapıyorsun ovu testlerini
16 yı discard et 13 e egg white girdiscard yaptım çizgi yerinde duruyo
O zaman iki demişti şimdi 1 diyor solda hiç yok dedi sağda 1 tane varmış bu ayda bence foss çok moralim bozuk2 yum vardı en büyüğü 12mm di galiba dimi?
Şimdi 1 tanesi duruyor oda 13mm.. 2 günde büyüyüp çatlamış olamaz herhalde..
Tabi o Da mümkün çünkü bazı kişilerde yumurta çatlar ama ateş çok sonra yükselişe geçer burda birkaç arkadaşta olmuştusanki 14 den de önce gibi geldi bana da. olabilir mi acaba. ay bilemiyorum ki hersey doktora gidince ortaya çıkıcak. sonucu ben telefonla öğrendim. kız çok aşırı yüksek çıktı. pazartesi doktor gelsin kese görünür artık demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?