Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay cok güzel maşallah size okurken gozlerim doldu.böyle bir sahneyi o kadar cok hayal ettimki Rabbim bana ve burdaki diger canlarimada nasip etsin insallah

Çok daha güzelini nasip etsin inşallah Rabbim böyle içimden dua etmek geldi okuyunca yazdığını. Baya içten dua ettim Allah kabul etsin

çift yumurta ikizi tatlım

Geçen sene yaşadığım tecrübemden biliyorum çok araştırmıştım çift yumurta ikizi sadece anne tarafından gelen genetik bir durum ama tek yumurta ikizi genetik değil %25 ihtimalle herkesin ikizi olma ihtimali var :) yani seninki çift yumurta ikizi olabilir canım ama sadece bir tahmin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tşkr ederimmmm kuzummmm sağlıklı olması önceliğimiz tabi. Gelenin başımızın üstünde yeri var

İki sabahtır rutin kusturuyor. inanılmaz da iştahsızım tüm gün. Allah tan testlerim iyi çıkmış. çok şükür.

aaa niye kimse söylemiyor kızdım şimdi, merak ediyoruz burada
keşke evlerde ultrason makinası olsa biz bakar bakar cinsiyeti de kendimiz çözerdik

caglali9669 nin teyze belki cinsiyet tahmini de yapıyordur Göbek fotosu atsak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…