- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Tek olması sorun değil de gelişmiyo bu gidişle çatlamaz derdim o yüDenCanım tek olması sorun değil. Hatta bence daha iyi. 12 cm olan 13 olmuşsa 2 günde yavaş büyümüş. C.tesi ye depar atsın inşallah. Güzelce büyüsün bize yeter.
bayılıcaammm
Belli olmazKızlar gittim hastaneye yumurta 13 cm olmuş cumartesi bidaha gidicem böyle giderse bu yumurta çatlamaz((
İlk idrarla doğru sonuç vermiyor diye biliyorumSabah ilk idrarla yapiyorum ama gece surekli wc yr kalkiyirum. Şu son bir haftadir da günde iki defa test yapmaya basladim. Biri sabah biri de aksam 7-8 arasi.
Öylemi deesinBelli olmaz
Oyleymis. Ama cok sik wc ye gittigim icin sabah kalktigimda da yapıyorum benİlk idrarla doğru sonuç vermiyor diye biliyorum
ay cok güzelmaşallah size okurken gozlerim doldu.böyle bir sahneyi o kadar cok hayal ettimki Rabbim bana ve burdaki diger canlarimada nasip etsin insallah
çift yumurta ikizi tatlım
O zaman iki demişti şimdi 1 diyor solda hiç yok dedi sağda 1 tane varmış bu ayda bence foss çok moralim bozuk
Başka yumurta görmediki bugün tek yumurta var dedi gelişen sıkıldım artık bu ayda olmayacağını düşünmek kasıyo ister istemezBu geriden gelen yum olabilir canım. 12mm olanı bastırmıştır büyük olasılıkla. Bir daha ki kontrole durum netleşir. Stres yapmıyoruz
Başka yumurta görmediki bugün tek yumurta var dedi gelişen sıkıldım artık bu ayda olmayacağını düşünmek kasıyo ister istemez
Bu geriden gelense 12 mm lik yumurtaya ne oldukiGeçen kontrolde 2 taneydi büyüğü 12mm di ya kuzu. Bence bu 13 lük geriden gelen yum demek istiyorum
Tşkr ederimmmm kuzummmm sağlıklı olması önceliğimiz tabi. Gelenin başımızın üstünde yeri varÇok daha güzelini nasip etsin inşallah Rabbim böyle içimden dua etmek geldi okuyunca yazdığını. Baya içten dua ettim Allah kabul etsin
Geçen sene yaşadığım tecrübemden biliyorum çok araştırmıştım çift yumurta ikizi sadece anne tarafından gelen genetik bir durum ama tek yumurta ikizi genetik değil %25 ihtimalle herkesin ikizi olma ihtimali var :) yani seninki çift yumurta ikizi olabilir canım ama sadece bir tahmin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu geriden gelense 12 mm lik yumurtaya ne olduki
İnşallah buda kaybolmaz çatlar hiç umudum yok cumartesi bidaha gel dedi hayırlısı inşaallahBaskılamıştır. Gelişemeyen yumlar küçülüp kaybolur canım.
Yaptım kuzum16 yı discard et 13 e egg white gir
Mide bulantısı için vermek istemiyorlar zaten. Bana da 8. haftada çok olursa gel serumla hallederiz demişti ama gerek kalmadı. İnşallah sende yüzeysel atlatırsın.
Bizim minnak göstermeye meraklı da bakan yok teyzesiRadyoloji de merakından baktı kendi gördü ama söylemedi gıcık :)))
İki sabahtır rutin kusturuyor. inanılmaz da iştahsızım tüm gün. Allah tan testlerim iyi çıkmış. çok şükür.
aaa niye kimse söylemiyor kızdım şimdi, merak ediyoruz burada
keşke evlerde ultrason makinası olsa biz bakar bakar cinsiyeti de kendimiz çözerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?